article/comments
article/share

Türkiye, önde gelen tarihçilerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı bugün son yolculuğuna uğurluyor. Ortaylı için anma töreni, uzun yıllar emek verdiği ve öğrencilerini yetiştirdiği Galatasaray Üniversitesi’nde düzenleniyor. 

İlber Ortaylı'nın anma töreninde konuşan ve gözyaşlarına hakim olamayan isimlerden birisi de Gazeteci Fatih Altaylı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

“3 günde çok özledik onu. Arkasında müthiş bir külliyat bıraktı.”

“3 günde çok özledik onu. Arkasında müthiş bir külliyat bıraktı.”

TV100'ün sorularını yanıtlayan Fatih Altaylı, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Altaylı, son yaptığı açıklamada, Ortaylı'nın ameliyat öncesinde kendisini aradığını ve yakın dostu Celal Şengör ile birlikte bir program çekmek istediğini söylediğini belirtmişti. 

Altaylı, Ortaylı'nın bu isteğinin aslında bir veda niteliği taşıdığını belirtti, ameliyat öncesinde yapılan bu kaydın henüz yayımlanmadığını açıkladı. 

Fatih Altaylı, anma törenine Celal Şengör ile birlikte katıldı.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
2022 yılında Ege Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü'nden mezun oldum. Öğrencilik hayatımda pek çok yabancı kaynaktan çeviriler yaptım. İş hayatımda da farklı alanlarda tercümanlık ve metin yazarlığı yaptım. 2022 yılından beri Onedio'da çalışıyorum. Yaşam kategorisinde içerikler üretiyorum. Yabancı kaynaklardan güncel içerikleri çeviriyor, astroloji gündemini, genel kültür alanında ilgi çekici konuları ve seyahat haberlerini okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
4
3
1
1
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın