Görüş Bildir

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Ali Babacan, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile ‘Çalar Saat’ programına konuk oldu. Ali Babacan o programda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

103 amiralin imzaladığı bildiriye tepki gösteren Ali Babacan; "’Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok, Türkiye'de demokrasi oturdu' demek, çok kolay değil. Dolayısıyla her an teyakkuzda olmak lazım, dikkat etmek lazım" dedi.

103 amiralin imzaladığı bildiriye tepki gösteren Ali Babacan;  "’Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok, Türkiye'de demokrasi oturdu' demek, çok kolay değil. Dolayısıyla her an teyakkuzda olmak lazım, dikkat etmek lazım" dedi.

Ali Babacan sözlerinin devamında ise, 'Hükümet, bunu sonuna kadar kullanacak. Bundan sonra 'Kanal İstanbul'u istemiyorum' diyenlere, 'Darbeci amiraller mi berabersin' yoksa 'Benimle mi?' diyecek' dedi.

İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
18
12
7
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Tam da bunu diyoruz...

Resho

Olayı çok güzel özetlemiş. Tekrar söylüyorum eski teröristlerin, imamların, rektörülerin, memurların yorum yaptığı bir ülkede eski bir amiral tabii ki ülke i... Devamını Gör

Öteye Giden

Mavi gözlüm sarı saçlım bir daha gel de as şu vatan hainleri