Görüş Bildir
İyi ki Güzel İnsanlar Var: Cami İmamı Depremzede Çocuklar İçin Camide Çizgi Film Açtı
Yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem tüm ülkeyi derinden etkiledi. Birçok insan enkaz altında yaşam savaşı vermeye devam ederken yaşanan bu felaketten en çok etkilenen ise çocuklar oldu. İnsanlar camilere, yurtlara ve çadırlara sığındılar. Bir cami imamı ise camiye sığınan çocuklar için çizgi film açtı ve bu kötü günlerde içimizin ısınmasına neden oldu.
Proton VPN Tüm Hizmetlerini Türkiye İçin Ücretsiz Yaptı
Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden birini atlatmaya çalışırken iletişim hayati derecede önem taşıyor. Twitter gibi bazı sosyal medya mecralarının engellenmesinin ardından tepkiler büyürken en büyük VPN firmalarından olan Proton VPN Türkiye için tüm hizmetlerini ücretsiz yaptıklarını duyurdu.
Reklam
Sinan Ateş'in Katil Zanlısının İfadesi Ortaya Çıktı
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in katil zanlısı Eray Özyağcı ifadesinde Ateş ile aralarında 'kişisel husumet' bulunduğunu öne sürdü. Özyağcı 'Ancak kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum' dedi. 
Reklam
Reklam
Reklam
e-Nabız Duyurdu: Vatandaşlar, Depremzede Yakınlarının Sağlık Durumunu Öğrenebilecek!
Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmalarının halen daha devam ettiği bölgede vatandaşlar depremde yaralanan ve hastaneye kaldırılan yakınlarıyla ilgili bilgi almak için araştırma yapıyor. Vatandaşlar, deprem bölgesindeki yakınlarının sağlık durumlarını E-Nabız'dan öğrenebilecekler. Peki E- Nabız'dan depremzede yakınlarının sağlık durumu nasıl öğrenilir? Detaylar içeriğimizde.
Reklam
İskenderun'da Arama Kurtarma Çalışmaları Sırasında Bir Köpeğin Enkazdan Kurtarıldığı Anlar
10 ilde büyük bir yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yıkılan binlerce binada 3. günde de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yıkılan binaların enkazlarından vatandaşlarımızın canlı olarak çıkarılabilmesi için canla başla çalışan ekipler zaman zaman da güzel haberler veriyorlar bizlere. O ekiplerden biri İskenderun'da enkazdan bir köpeği kurtardılar.
Reklam