Görüş Bildir
17 Şubat Cuma İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da yağışlar etkisini göstermeye başladı. Yağış miktarı az da olsa ortalama baraj doluluk oranında artış sağladı! Yüzde 30 seviyesinin üzerine çıkan ortalama baraj doluluk oranı kuraklık endişesini azalttı. Fakat azalan yağışlar ve kar yağışının yeterli seviyeye ulaşmaması kuraklık riskinin devam ettiğini gösteriyor. Kazandere ve Pabuçdere barajları adeta alarm veriyor! İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 17 Şubat Cuma gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Haluk Levent Kendisini Dolandırıcılıkla Suçlayan Deniz Akkaya'ya Sert Bir Cevap Verdi!
Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından ekibiyle birlikte ilk günden itibaren depremzedeler için çalışan Haluk Levent, bir yandan onlara el uzatmaya çalışırken diğer yandan da kendini hedef gösteren insanlarla da mücadele ediyor. O isimlerden biri de Deniz Akkaya... Ünlü manken Sezgin Baran Korkmaz'ı da işin içine katarak Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçladı. Bu iddiaların ardından da Haluk Levent Twitter'da sert bir açıklama yaptı.
17 Şubat Cuma Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarındaki dalgalanma sürüyor. Bugün Brent petrol 84 dolar, ham petrol ise 77 dolar civarından alıcı buluyor. Vatandaşlar haftanın son gününde yeni bir zam veya indirim haberi var mı diye merak ediyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 17 Şubat Cuma günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Deprem Tehlikesini Fark Edenler Koştu: Evinizin Depreme Dayanıklı Olup Olmadığını Öğrenmek Ne Kadar?
Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kayıpları artarken, yıllardır uzmanların uyardığı Marmara depremi için özellikle İstanbul'daki vatandaşlar riski yeniden hatırladı. İstanbul, başta olmak üzere Marmara Bölgesinde vatandaşlar binalarının depreme dayanıklı olup olmadığını anlamak için harekete geçerken, risk analizi yaptırmak için neler yapmalı? Risk analizi yaptırmanın ücreti ne gibi sorular soruluyor.
Reklam
Gaye Usluer Kimdir, Nereli? Gaye Usluer'in Hayatı ve Siyasi Kariyeri
Eski CHP milletvekili Gaye Su Usluer, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Usluer, geçtiğimiz yıllarda CHP'den istifa ettiğini açıklamıştı. Aynı zamanda doktor olan siyasetçinin hayatı ve siyasi kariyeri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gaye Usluer kimdir, kaç yaşında, nereli? Gaye Usluer hangi partilerde görev aldı? İşte Gaye Usluer'in hayatı ve siyasi kariyeri...
Reklam
17 Şubat Cuma AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Tekrar Deprem mi Oldu?
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından, Türkiye gündeminde sadece yaşanan doğal afete yönelik konular yer alıyor. Uzman görüşleri gösteriyor ki 10 ilde yıkıma neden olan  7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından, bir yıl boyunca artçı sarsıntılar yaşanacak. Peki bugün deprem oldu mu, nerede oldu? İşte 17 Şubat Cuma son depremler sayfası. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi:
17 Şubat Cuma Günü İstanbul’da Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? 17 Şubat Cuma Elektrik Kesinti Listesi
17 Şubat Cuma  günü İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı araştırılıyor. İnternet siteleri üzerinden İstanbul'da oluşan elektrik kesintilerinin sebeplerini ve son bulacağı zamanları paylaşılıyor. Peki, 17 Şubat Cuma günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? Kesilen sular ne zaman geri gelecek? İşte detaylar...
Reklam
Kahramanmaraş Depreminde Tamamen Yıkılan Adıyaman Ulu Cami'nin Tarihi
Kahramanmaraş depremlerinde ülkemizin doğusunda pek çok tarihi binamız maalesef ya hasar gördü ya da tamamen yıkıldı. Bunlardan biri de Adıyaman'daki tarihi Ulu Cami'ydi. Tarihte pek çok depremde yıkılıp tamir edilen bu caminin tarihiyle ilgili bilgiyi bu yazıdan öğrenebilirsiniz.
Depremin 261. Saatinde İki Mucize Birden
Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki bir binanın enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ve 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı.AYRINTILAR GELECEK...
Reklam
Reklam
17 Şubat Cuma Bugün Hava Nasıl Olacak? Deprem Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?
Günlük hava durumu raporları günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. Özellikle Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki yıkıcı depremin arından enkaza dönen 11 ilde havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Dondurucu soğuklar ve olumsuz hava şartları zor zamanlar yaşatıyor. Peki bugün hava nasıl olacak? 17 Şubat Cuma hava durumu nasıl? İşte Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Diyarbakır, Adana, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa hava durumu.
Hakan Balta ve Derya Balta Çifti Kolu Kesilerek Enkazdan Kurtarılan Hilal'i Bağrına Bastı
etiket
6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen iki yıkıcı depremin hepimizi derinden yaraladı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan felaketlerde sayısız bina yerle bir hale geldi. Enkaz altında kalan binlerce isimden biri de minik Hilal oldu. Afetin ardından geçen 90 saat sonra enkaz altından kolu kesilerek kurtarılabilmişti. 10 yaşındaki mucizeye Galatasaray'ın eski yıldızı Hakan Balta ve eşi Derya Balta sahip çıktı.
Reklam