Görüş Bildir
Depremde Yardım ve Tahliye Seferleri İçin Kullanılan Uçakların Havayolu Şirketlerine Maliyeti Dudak Uçuklattı
Kahramanmaraş depreminden sonra depremzedelerin afet bölgesinden güvenli yerlere tahliyesi için kullanılan uçaklar seferlerine devam ediyor. Pegasus, Türk Hava Yolları (THY) gibi kurumlar tüm tahliye uçuşlarında yolcuların biletlerinin kesilmesinde hizmet veriyor. Peki, afet durumunda bu seferlerin havayolu şirketlerine maliyeti ne kadar? Gelin detaylara birlikte bakalım...
Deprem Bölgesinde İnceleme Yapan Prof. Dr. Yavuz: 'Suriye'deki Kolera Salgını Endişe Verici'
Deprem Bölgesinde incelemeler yapan Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Suriye'deki kolera salgını ve sınır bölgesinden bildirilen vakaların endişe verici olduğunu vurgulayarak, 'Temizlik ve benzerleri için kullanım suyu sıkıntısı var. Tuvalet altyapısı yetersiz. Bölgeye acilen kullanım suyu teminiyle bulaşıcı hastalıkların hızlı tespitine yönelik hızlı tanı, kit, teçhizat alt yapısı kurulmalı' dedi.
Türkiye Uzay Araştırmaları Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım Kimdir? Serdar Hüseyin Yıldırım Neden Gündemde?
Türkiye Uzay Araştırmaları Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, son günlerde gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. Geçmişte bir konferansta depremle ilgili açıklamalar yapan Yıldırım, Kahramanmaraş depreminden sonra çok konuşuldu. Ünlü ismin hayatı ve siyasi kariyeri ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Serdar Hüseyin Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Serdar Hüseyin Yıldırım hangi görevlerde bulundu? İşte ünlü ismin hayatı ve kariyeri...
Reklam
Sen Harika Bi' İnsansın! Rapçi Sefo, Depremzede Çocukların Çağrısına Kayıtsız Kalamayıp Deprem Bölgesine Gitti
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem beraberinde 11 ilde de yıkıcı sonuçlara neden oldu. 38 bin 44 vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde ardından yüz binlerce vatandaşımızın ise felaketi yaşamaya devam ediyor. Bu süreçte İskenderun'da yer alan depremzede çocuklar, rapçi Sefo'nun yanlarına gelmesini istedi. Sefo ise bu isteği karşılıksız bırakmadı ve deprem bölgesindeki çocuklara moral olmak için harekete geçti!
Reklam
Oğuzhan Uğur'dan Acı Haber! Depremde 'Kardeşim' Dediği Yakınını Kaybetti!
Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde birçok insan hayatını kaybetti. Arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği bu günlerde yaşama tutunanlar da oluyor hayatını kaybedenler de. Bu zor günlerde bir acı haber de Oğuzhan Uğur'dan geldi.Depremde hayatını kaybeden arkadaşını böyle uğurladı.
Reklam
Enkaz Radarı Uygulaması Kullanıma Sunuldu: Enkaz Radarı Nedir? Uygulama Nasıl İndirilir?
Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ta 7.6 ve 7.7 olmak üzere iki büyük deprem meydana geldi. Bu deprem, 11 ili aynı anda etkiledi. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde ise enkaz çalışmaları halen daha devam ediyor. Türkiye Barolar Birliği ise enkazların yeterli düzeyde incelenebilmesi Enkaz Radar Uygulamasını kullanıma sundu. Peki Enkaz Radarı nedir? Enkaz Radarı uygulaması nasıl kullanılır? İşte detaylar...
Reklam
Reklam
17 Şubat Cuma İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da yağışlar etkisini göstermeye başladı. Yağış miktarı az da olsa ortalama baraj doluluk oranında artış sağladı! Yüzde 30 seviyesinin üzerine çıkan ortalama baraj doluluk oranı kuraklık endişesini azalttı. Fakat azalan yağışlar ve kar yağışının yeterli seviyeye ulaşmaması kuraklık riskinin devam ettiğini gösteriyor. Kazandere ve Pabuçdere barajları adeta alarm veriyor! İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 17 Şubat Cuma gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Haluk Levent Kendisini Dolandırıcılıkla Suçlayan Deniz Akkaya'ya Sert Bir Cevap Verdi!
etiket
Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından ekibiyle birlikte ilk günden itibaren depremzedeler için çalışan Haluk Levent, bir yandan onlara el uzatmaya çalışırken diğer yandan da kendini hedef gösteren insanlarla da mücadele ediyor. O isimlerden biri de Deniz Akkaya... Ünlü manken Sezgin Baran Korkmaz'ı da işin içine katarak Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçladı. Bu iddiaların ardından da Haluk Levent Twitter'da sert bir açıklama yaptı.
Reklam