Görüş Bildir
Haberler
Seçim Heyecanından Gözüne Uyku Girmeyenler İçin Birbirinden Rahatlatıcı Film Önerileri

Seçim Heyecanından Gözüne Uyku Girmeyenler İçin Birbirinden Rahatlatıcı Film Önerileri

Merhabalar. Seçime sayılı saatler kaldı ve son gece hepimiz biliyoruz ki kimsenin gözüne rahat uyku girmeyecek. Ama yine de daha iyi bir uyku geçirmeniz için size bazı filmleri izlemenizi önerebilirim. Ben de seçimden önceki akşama tiyatro bileti aldım sırf kafam rahatlasın diye. Bu içerikte bir nebze de olsa seçim heyecanınızı hafifletecek ve sizi gece rahat uyutacak harika filmler listeledim. 

Pazar günü bizi çok uzun bir gün bekliyor, kendinize iyi bakın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Love Actually (2003)

20. Love Actually (2003)

Film, hepsi birbiriyle gevşek bir şekilde bağlantılı çeşitli hikayelerde aşk hayatlarıyla uğraşan sekiz çok farklı çiftin hayatını takip ediyor ve hepsi Noel'den önceki çılgın bir ay boyunca Londra, İngiltere'de geçiyor.

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson

19. The Holiday (2006)

19. The Holiday (2006)

Iris Simpkins, Londra'da yaşayan bir gazete köşe yazarıdır. Aynı zamanda meslektaşı Jasper Bloom'a karşılıksız bir aşk besler. Yılbaşı yaklaşırken Jasper'ın nişanlandığını ve başka bir meslektaşı ile evlenmek üzere olduğunu haber aldığında Iris'in tüm dünyası alt üst olur.

Yönetmen: Nancy Meyers

Oyuncular: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law

18. Elf (2003)

18. Elf (2003)

Büyük boy bir elf olarak yetiştirilen Buddy, onun varlığından haberi olmayan ve birazcık Noel ruhuna çaresizce ihtiyaç duyan biyolojik babası Walter Hobbs ile tanışmak için Kuzey Kutbu'ndan New York'a gider.

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Will Ferrell, James Caan, Bob Newhart

17. Let It Snow (2019)

17. Let It Snow (2019)

Gracetown küçük bir kasabadır ve yüzyıldır görülmeyen bir kar fırtınasının tam ortasındadır. Noel arifesine denk gelen bu fırtına, kasabanın gençleri için bir fırsata dönüşür. Kasaba halkı fırtınadan dolayı işlerini durdururken gençler karın ortasında kendilerine sıcak bir ortam oluşturur. Bu sırada kendileri ve ilişkileri hakkında birçok şey öğrenirler.

Yönetmen: Luke Snellin

Oyuncular: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush

16. Clueless (1995)

16. Clueless (1995)

Sığ kafalı, zengin ve sosyal açıdan başarılı Cher, Beverly Hills Lisesi'nde popülerdir. Kendini bir çöpçatan olarak gören Cher, iki öğretmenini birbiriyle çıkmaya ikna eder.

Yönetmen: Amy Heckerling

Oyuncular: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Antz (1998)

15. Antz (1998)

Milyonlarca kişinin yaşadığı bir karınca yuvasında, Z 4195 bir işçi karıncadır. Bir uygunluk sisteminde kendini önemsiz hisseder ve sosyal ölçeğin diğer ucunda benzer bir sorunu olan güzeller güzeli Prenses Bala ile tesadüfen tanışır.

Yönetmenler: Eric Darnell, Tim Johnson

Oyuncular: Woody Allen, Sharon Stone, Gene Hackman

14. Bridget Jones's Diary (2001)

14. Bridget Jones's Diary (2001)

Bridget Jones, yaşı, kilosu, işi, erkek eksikliği ve birçok kusuruyla mücadele eden ortalama bir kadındır. Yeni yıl kararı olarak Bridget, her zaman tüm gerçeği anlatacağı bir günlük tutarak hayatının kontrolünü ele almaya karar verir. 

Yönetmen: Sharon Maguire

Oyuncular: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant

13. The Devil Wears Prada (2006)

13. The Devil Wears Prada (2006)

New York'ta sıradan bir hayat yaşayan gazeteci Andrea Sachs, her genç kızın hayali olan bir işe girer. Bu işte bir yıl çalışabilirse eğer istediği gazetede iş bulabilecektir. Ancak patronu Miranda Priestly, acımasız ve çok katı bir kadındır.

Yönetmen: David Frankel

Oyuncular: Anne Hathaway, Meryl Streep, Adrian Grenier

12. E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

12. E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

Meraklı bir uzaylı grubu, ziyaret etmek ve meraklarını gidermek üzere dünyaya gelirler. Geri dönüşleri esnasında aralarından bir kişiyi dünyada unutular. 3 milyon yılı uzaktan gelen bu sevimli yaratık korku içerisinde hiç tanımadığı bir yerde tek başına kalmıştır.

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote

11. The Nutty Professor (1996)

11. The Nutty Professor (1996)

Zeki ve obez bilim adamı Sherman Klump mucizevi bir kilo verme çözümü icat eder. Kimya öğrencisi Carla Purty ile randevusu kötü gidince bunalıma giren Klump çözümü kendi üzerinde dener. 

Yönetmen: Tom Shadyac

Oyuncular: Eddie Murphy, Jada Pinkett Smith, James Coburn

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Fool's Gold (2008)

10. Fool's Gold (2008)

Film, kayıp bir hazinenin nerede olduğuna dair bulunan yeni bir ipucundan sonra evli bir çiftin macera duygusunu ve yabancılaşmış aşklarını yeniden alevlendirmesini konu alıyor.

Yönetmen: Andy Tennant

Oyuncular: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland

9. Honey, We Shrunk Ourselves! (1997)

9. Honey, We Shrunk Ourselves! (1997)

Kaçık, dalgın bir mucit olan Wayne Szalinzki tekrar geri döner, ancak bu sefer rezil küçültme makinesini bir kez daha kullanmaya karar verir. Karısı Diane ise ondan büyük bir tiki heykeli olan Tiki Adam'dan kurtulmasını ister.

Yönetmen: Dean Cundey

Oyuncular: Rick Moranis, Eve Gordon, Bug Hall

8. How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

8. How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

Benjamin Barry, bir elmas tüccarı için büyük bir kampanyada iki kadın iş arkadaşıyla rekabet eden bir reklamcılık yöneticisidir. Rakipleriyle, seçtikleri bir kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebilirse hesabın kendisine ait olduğu bir anlaşma yapar.

Yönetmen: Donald Petrie

Oyuncular: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Adam Goldberg

7. He's Just Not That Into You (2009)

7. He's Just Not That Into You (2009)

Baltimore'da geçen ve birbirine sıkı sıkıya bağlı hikaye örgüsünü konu alan bu film, romantik açıdan insan davranışını okumanın veya yanlış okumanın zorluklarını ele alıyor.

Yönetmen: Ken Kwapis

Oyuncular: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly

6. Think Like a Man (2012)

6. Think Like a Man (2012)

Dört arkadaş, kadınların Steve Harvey'in ilişki tavsiyelerini kendilerine karşı kullandıklarını keşfettiklerinde durumu kadınlarının aleyhine çevirmek için birlik olur.

Yönetmen: Tim Story

Oyuncular: Chris Brown, Gabrielle Union, Kevin Hart

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mean Girls (2004)

5. Mean Girls (2004)

Cady Heron, alfa Plastik Regina George'un eski erkek arkadaşı Aaron Samuels'e aşık olma hatasını yapana kadar, yeni okulundaki birinci sınıf kız grubu The Plastics'in gözdesidir.

Yönetmen: Mark Waters

Oyuncular: Lindsay Lohan, Jonathan Bennett, Rachel McAdams

4. Wag the Dog (1997)

4. Wag the Dog (1997)

Seçimden kısa bir süre önce, bir spin-doktor ve bir Hollywood yapımcısı, Başkanlık dönemindeki bir seks skandalını örtbas etmek için bir savaş uydurma çabalarına katılır.

Yönetmen: Barry Levinson

Oyuncular: Dustin Hoffman, Robert De Niro, Anne Heche

3. Sleepless in Seattle (1993)

3. Sleepless in Seattle (1993)

Karısı Maggie öldükten sonra Sam Baldwin ve oğlu Jonah, Seattle'a taşınırlar. Yaşadıkları ölümün acısından uzaklaşmak isterler. Ancak aradan 18 yıl geçtiği halde Sam halen matemini sürdürmekte ve uykusuzluk çekmektedir.

Yönetmen: Nora Ephron

Oyuncular: Tom Hanks, Meg Ryan, Ross Malinger

2. Safe Haven (2013)

2. Safe Haven (2013)

Gizemli bir geçmişe sahip genç bir kadın, dul bir kadınla olan bağının onu peşini bırakmadığı ve karanlık sırla yüzleşmeye zorladığı Kuzey Karolina, Southport'a gelir.

Yönetmen: Lasse Hallström

Oyuncular: Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders

1. The Intern (2015)

1. The Intern (2015)

Yetmiş yaşındaki dul Ben Whittaker, emekliliğin sanıldığı kadar kolay olmadığını keşfeder. Oyuna geri dönme fırsatını yakalayarak Jules Ostin tarafından kurulan ve yönetilen bir çevrimiçi moda sitesinde kıdemli stajyer olur.

Yönetmen: Nancy Meyers

Oyuncular: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçim heyecanı ülkemizde git gide yükselirken uyumak da o kadar zorlaşıyor. Bu listedeki filmleri seçimden önceki gece kafanız biraz dağılsın diye hazırladım. Umarım beğenirsiniz. Filmler ve seçimden önceki son gecenin heyecanı hakkındaki düşünceleriniz için yorum kısmına bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Tatil güzeldi.