Görüş Bildir
Haberler
Kabul Et ya da Etme, Eşcinseller Her Yerde! Instagram'da Takip Edilesi 15 LGBTİ+ Influencer

Kabul Et ya da Etme, Eşcinseller Her Yerde! Instagram'da Takip Edilesi 15 LGBTİ+ Influencer

Instagram'da eğlenceli yaşamlarını gösteren, kendilerine olan inançlarıyla ilham veren ve diğer insanların da sessiz kalmamaları için mücadelelerini, paylaşımlarında çok güzel ifade eden LGBTİ+ Influencer'ları derledik. Buyurun okumaya.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ylenia

1. Ylenia

İtalyan olan Ylenia Riniti, 5 yıldır içerik üretiyor ve model olmak istiyor. Paylaşımlarından anladığımız kadarıyla seyahat etmeyi çok seviyor. Göz alıcı ve cool tarzıyla birçok Influencer'a taş çıkarır diyebiliriz. İnsanların, sevdiklerini mutlu görmek için kararları ne olursa olsun saygı duymaları gerektiğini düşünüyor ve buna inanıyor. Bir paylaşımının altındaki anlamlı yazıyı da şuraya bırakalım; 'Hayat kendini bulmakla ilgili değildir. Hayat kendini yaratmaktır.' 

Instagram 👈

2. Matthew Schueller ve Michael Lindsay

2. Matthew Schueller ve Michael Lindsay

Youtube aracılığıyla tanışan Matt ve Michael aşık olup, evlenen bir LGBTİ+ çifti. Birlikte seyahat ediyorlar. 13 yıldır Instagram'da içerik üreten çift, bunun en iyi yanının harika insanlarla tanışmak olduğunu söylüyorlar. Etkileyici ve eğlenceli Instagram sayfalarına biz hayran kaldık. Paylaşımları kıskandıracak cinsten.

Instagram 👈

3. Owin Pierson

3. Owin Pierson
İçeriğin Devamı Aşağıda

Los Angeles'ta yaşayan Owin Pierson, 5 yıldır içerik üreticisidir. Asyalı olan Owin, psikoloji alanında eğitim almış. LGBTİ+ için olumlu bir bakış açısı ve değişim getirmeyi amaçlayan biri. Herkesi kapsayan LGBTİ+ için bir kültür değişikliği yapmak istiyor. Onun için en önemli şey kendini sevmek ve kendini tanımaktır. Paylaşımları eğlenceli ve oldukça tatlı. Kimlikleriyle mücadele eden insanlara asla yalnız olmadıklarını söylüyor.

Instagram 👈

4. Amber Whittington

4. Amber Whittington

Amber Whittington değişime inanan bir aktivist, sunucu-oyuncu ve YouTuber. Etkileşimi oldukça fazla olan Amber'ın LGBTİ+ eşitlik için önde gelen isimlerden biri ve bu konu hakkında kendi platformunda konuşmaktan asla çekinmiyor. 7 yıldır içerik üretiyor. Aşırı pozitif ve enerji veren paylaşımlarıyla bilinen bir isim. Yaptığı işin en iyi yanı ise 'içeriğinin, hayatına dokunduğu biriyle tanışmak' olduğunu söylüyor. 

Instagram 👈

5. Ronnie Rose Bloom

5. Ronnie Rose Bloom

Ronnie Rose Bloom 5 yıldır içerik üreticisi. En aktif olduğu platform TikTok. Daha çok moda temalı paylaşımlar yapan Ronnie'nin tarzını çok beğendik. İçerik üretirken, sevdiği şeylerin bir arada bulunduğu bir toplulukta yer alabilmek onun için büyük bir mutluluk. Paylaşım açıklamalarında hayatı başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiği ve mutlu olduğu şekilde yaşanması gerektiğini söylüyor ve bunu herkese tavsiye ediyor.

Instagram 👈

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaitlyn Hubert

6. Kaitlyn Hubert

2 çocuk annesi olan Kaitlyn Hubert, Manhattan'da başarılı bir kuaför. 4 yıldır içerik üreten Kaitlyn'ın paylaşımları çok pozitif. Kendisine zaman ayırmanın ve kendisine odaklandığını anlatmanın yanı sıra takipçilerine de kendilerine odaklanmaları gerektiğinden bahsediyor. Hayatında ne olursa olsun her zaman pozitif kalabilen birisi. 

Instagram 👈

7. Mads

7. Mads

Mads yazarlık, müzisyenlik ve oyunculuk yapıyor. Amacının gençlere kim olduklarını ve yalnız olmadıklarını göstermek olduğunu söyleyen Mads'e göre Influencer olmanın en iyi yanı insanlarla iletişim kurabilmek ve kendisinin bir zamanlar yaşadığı şeylere, insanların maruz kalmalarını engellemek olduğunu düşünüyor. Mads sessiz kalmanın, gizli kalmanın ve olmadığı halde, iyiymiş gibi davranması gerektiği bir toplumda büyümüş olduğu için insanlara bu konuda destek olmak istiyor.

Instagram 👈

8. Pedro

8. Pedro
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pedro, 5 yıldır içerik üreten Brezilyalı bir LGBTİ+ bireydir. İnsanları eğlendirmek ve daha iyi yaşamalarına yardımcı olmak gibi bir amacı var. Yargılanmak, hayatın en kötü yanı olduğunu düşünen Pedro 'Hayatınızı kendi kurallarınıza göre yaşayın bu hayatta mutlu olmanın başka yolu yok.' sözleriyle birçok insanın sesi olmuş.

Instagram 👈

9. Divinity Ray

9. Divinity Ray

10 yıldır içerik üreten Divinity Ray son 3 yıldır oldukça popüler. LGBTİ+ aktivisti olan Divinity, herkesin hayatına bir şeyler katmak istiyor. İnsanların gerçekte kim olduklarını bulmalarına yardımcı olmak ve onlara Instagram aracılığıyla ulaşıp ilham kaynağı olmak ona mutluluk veriyor. Instagram paylaşımlarında kendine güvenen ve kendini seven içerikleri oldukça popüler. Divinity'ye göre 'Yargılayıcı bir dünyada kendiniz olmak zor. Her zaman sizi anlamayan birileri olacaktır. Düşündüğünüzden çok daha fazla desteğiniz var.' cümleleri birçok kişiye güç vereceğine eminiz.

Instagram 👈

10. Bree Pear

10. Bree Pear

Kendisi teknoloji meraklısı bir girişimci olan Bree Pear, 2016'da insanları bir amaç için bir araya getiren, iyilik platformu 'Only Human' platformunu kurmuş. Bree, küresel ölçekte insan topluluğuna ulaşmak istiyor. Zorlukları avantaja çevirmek gibi bir düşüncesi var ve diğer insanları güçlendirmek adına bu yolda ilerliyor. Bree, önemli konular hakkında konuşabileceği, başkalarının hikayelerini paylaşabileceği ve insanlara yardım edebileceği bir platforma sahip. Instagram paylaşımlarında da bunu sık sık görüyoruz. Bree Pear'ın 'kimsenin hayatı, asla bir Instagram hikayesinde özetlenemez. Bu yüzden insanları yargılamayı bırakın.' sözleri bize ilham oldu.

Instagram 👈

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Travelling Gays- Doug ve Sanj

11. The Travelling Gays- Doug ve Sanj

Londra'da yaşayan Doug ve Sanj çifti Manchester Pride'da tanışmışlar. Birlikte seyahat etmeyi seviyorlar ve maceracı ilişkileri Instagram'da fazlaca karşımıza çıkıyor. Sanj, yarı Hintli olması ve dünyada hala ırkçılığın büyük rol oynamasına karşı mücadele veren biri. Doug ve Sanj dünyanın her yerindeki insanlara ulaşmak ve etkileşim halinde bulunmak istiyorlar. 'Sadece kendin ol demek kolay ama insanların yaşadıkları yerler buna engel olabiliyor. Bireyselliğimiz bizi biz yapar.' cümleleriyle onlar için önemli olan şeyi vurguluyorlar.

Instagram 👈

12. Alysse Dalessandro Santiago

12. Alysse Dalessandro Santiago

Alysse, Cleveland'da yaşayan moda ve seyahat blog yazarı, LGBTİ+ aktivisti ayrıca kendisi tasarımcılık yapıyor. Ready to Stare adlı markası LGBTİ+ yanı sıra olağan beden standartlarının da sınırlarını aşmak, birçok insan için ilham kaynağı olmuştur. Ready to Stare bireysel tarzın desteklendiği ve alışılmış güzellik olumlamasının karşısında duran bir alandır. Alysse büyük beden, queer insanları da teşvik etmek gibi bir amacı var. Blog yazarı olmanın en iyi yanı korkularıyla yüzleşen insanlarla tanışmak olduğunu söyleyen Alysse 'kendimi en çok yargılayan kişi yine kendimdim. Artık kendimi kucaklıyorum' diyor.

Instagram 👈

13. Aydian Dowling

13. Aydian Dowling
İçeriğin Devamı Aşağıda

Transseksüel aktivist ve bir baba olan Aydian Dowling, kar amacı gütmeyen bir platform olan PointofPride.org'u kurmuş. Aydian sadece sosyal medyada varlığını sürdürmüyor, aynı zamanda Transseksüel topluluk için konuşmalarda da bulunuyor. İnsanları kendi hayallerini yaşamak için desteklemek isteyen Aydian, insanlarda olumlu bir bakış açısı da geliştirmek istiyor. Aydian doğru cevabı bulmaya çalışan insanlara 'kaybolmadınız, sadece arıyorsunuz' diyor. 

Instagram 👈

14. Arielle Scarcella

14. Arielle Scarcella

Arielle Scarcella daha çok cinsellik ve cinsel yönelim hakkında içerikler üretiyor. Sosyal medya aracılığıyla birçok insana ulaşıp, onların hayatlarına dokunmak isteyen Arielle için önemli olan benliğini serbest bırakmak ve başkalarının düşündüklerini duymamak.

Instagram 👈

15. Hannah ve Alia

15. Hannah ve Alia

Hannah ve Alia, köpekleri Sadie Mae ile birlikte Brooklyn'de yaşayan bir çift. Bol seyahat eden çift, zihin sağlığı ve LGBTİ+ sorunları için çaba gösteriyorlar. Başkalarının seslerini duyurmaya yardımcı olmak ve insanların içindeki duyguyu dışarı çıkarmak onlar için önemli. Sosyal medyada sürekli insanlarla iletişim ve etkileşim içinde bulunmaktan mutluluk duyuyorlar ve büyük markalarla çalışmanın da oldukça havalı olduğunu düşünüyorlar.

Instagram 👈

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
56
36
27
10
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?