Görüş Bildir
Haberler
Bu İçerik İştah Kapatabilir! Ünlülerin Kıskandıran Spor Tarzları

etiket Bu İçerik İştah Kapatabilir! Ünlülerin Kıskandıran Spor Tarzları

Spora girdiğimiz halimizle çıktığımız halimiz arasında dağlar kadar fark var desek yeridir. Şimdi ünlülerin spor şıklıklarından ilham almak isteyenleri böyle alalım. Bu içerik iştah kapatabilir! Ünlülerin kıskandıran spor tarzları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gigi Hadid

1. Gigi Hadid

Tabii ki il olarak Gigi Hadid spor tarzıyla karşımızda. Takım eşofmanlar zaten son dönemlerin popüler parçaları herkesin üzerinde görmeye başladık. Tayt ve crop şişme montlarda çok cool duruyor.

2. Emily Ratajkowski

2. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski tabii ki ince belini ortaya çıkaran bir giyim tercih edecekti. Bisikletçi taytlar geçtiğimiz yıllardan bu yana kadar sık sık giydiğimiz parçalardan biri oldu. Aynı renk üst ve altlarla kombin yapmak da trendler arasında.

3. Dakota Johnson

3. Dakota Johnson

Dakota Johnson gayet salaş ve herkesin evinde bulunan parçaları tercih etmiş. Bu kombini biz de rahatlıkla yapabiliriz.

4. Bella Hadid

4. Bella Hadid

Bella Hadid'in de spora düşkünlüğünü kaslarından anlayabiliriz heralde. Taytının üzerine giydiği oversize montu ile bu üç görünümden en beğendiğimiz hali o oldu.

5. Kaia Gerber

5. Kaia Gerber

Kaia Gerber hem kış hem de yaz için tercih ettiği görünümleri çok beğendik. Bej taytı üzerine giydiği etnik desenli sweatshirt bizim en beğendiğimiz tarz oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Irina Shayk

6. Irina Shayk

Irina Shayk'ın renkli taytları ve oversize sweatshirt'leri ile yine şık ve rahatlığa düşkünlüğü ön plana çıkan bir başka ünlülülerden.

7. Sofia Richie

7. Sofia Richie

Sofia Richie yine takım giymeyi seven bir diğer ünlülerden. Bordo eşofman takımı ve açık mavi taytının üzerine yine aynı renkte tercih ettiği crop sweatshirt görüntüsünü çok beğendik.

8. Rosie Huntington

8. Rosie Huntington

Rosie Huntington taytı sık tercih eden ünlülerden biri. Taytının üzerine crop bluzu ve çıkarmadığı güneş gözlükleriyle çok havalı gözüküyor.

9. Selena Gomez

9. Selena Gomez

Selena Gomez fazla spor yapmaktan yorgun düşse de genellikle normal, klasik spor kıyafetleri tercih ediyor. Bu görünüşe ulaşmak hiç de zor değil. Hepimizin evinde bulunan parçalar.

10. Jennifer Lopez

10. Jennifer Lopez

Tabii ki listemizde Jennifer Lopez olmak zorundaydı. Her gün hiç aksatmadan eşi ile birlikte gittiği spora genellikle renkli tercihler yapıyor. Üstelik parıltılı ve karmaşık desenli taytları da vazgeçilmezi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hailey Baldwin

11. Hailey Baldwin

Hailey Baldwin stil deyince aklımıza ilk gelen isimlerden. Siyah paraşüt kumaş eşofman takımı ile çok cool görünüyor.  Ayrıca taytı ve şişme montu görünümüne de herkesin ulaşabileceği bir kombin olduğunu düşünüyoruz. Renkli bisikletçi taytı ile aynı tonlarda giydiği sweatshirt ile vintage bir görünüm yakalamış.

12. Madison Beer

12. Madison Beer

Madison Beer 'o incecik belini göstermeyecekte biz mi göstereceğiz' dedirtiyor insana. Ulaşması kolay olan bu kombinleri taşımakta ayrı bir olay. Bu üç görünümden en çok beğendiğimiz taytının üzerine açık mavi oversize sweatshirt giydiği görünümü oldu.

13. Kendall Jenner

13. Kendall Jenner

Ve son olarak canımız ciğerimiz Kendall Jenner'ımıza geldik. İstikrarlı spor anlayışı ve her gün farklı bir spor giyimi ile karşımıza çıkıyor. Son günlerde yeşil ve tonlarını çok tercih eden Kendall'ın en hoşumuza giden kombini yine bu yeşiller içindeki Kendall oldu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
15
8
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?