Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İslamcı yazar Taha Kılınç, evlilik ve ilişkiler üzerine bir yayın yaptı.
Yayında, muhafazakar erkeklerin daha çok seküler kadınlara düşkünleştiğini, bu yüzden muhafazakar kadınların karşısına eş adayı olarak çıkarılabilecek erkeklerin sayısının azaldığını söyledi.
Bunun dengesizlik meydana getirdiğini söyleyen Kılınç "Biz ilerde nasıl Müslüman olarak varolacağız?" dedi.
İşte o yayın;
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Kocaeli Üniversitesi, Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldum. Yazma uğraşının her alanında kendimi geliştirmeye çalışırken, değişen dünya ile birlikte yazdıklarımla internet ortamında da yerimi aldım.
2017 yılında Onedio ailesine dahil oldum ve o günden beri çeşitli kategorilerimizde içerik ürettim. Son yıllarda ise sosyal medyada viral olmuş pek çok türde videoyu sizlerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın