Görüş Bildir

İstanbul Avcılar'da bulunan 7 No’lu Aile Sağlık Merkezi’ne maskesiz gelen kadın, kendisini uyaran Dr. Yağmur Turhan’a hakaret ederek saldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 Aralık Çarşamba günü Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki 7 Numaralı Aile Sağlık Merkezi’nde meydana gelen olayda, ismi öğrenilemeyen bir kadın maskesiz halde sağlık merkezine girdi.

Dr. Yağmur Turan, maskesiz içeri giremeyeceğini belirterek, kadını uyardı. Sinirlenen kadın, Dr. Turhan ile tartışmaya başlayarak hakaret etmeye başladı. Dr. Yağmur Turan, bunun üzerine polisi arayarak, cep telefonu ile kadını görüntülemeye başladı.

Sinirlenen kadın, kendisini uyaran doktora hakaretlerini sürdürürken, tırnaklarıyla kollarından yaraladı. Kadın daha sonra sağlık merkezini terk etti. Olay, güvenlik kameraları ile saniye saniye görüntülendi. Polis, kadının kimliğini belirlemek amacıyla araştırmaya başladı.

Dr. Turan, kimliği henüz belirlenemediği için kadın hakkında dava açamadığını  sevk edildiği hastanede kendisine 3 gün iş göremez raporu verildiğini söyledi.

İşte o saldırı anları 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
40
14
12
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mine Küçük

Bu KADININ bu halde olmasının sormlusu ataerkil ve eril zihniyetin alt metinleridir.Ah canım benim kim bilir babasından ve kocasından defalarca dayaklar yem... Devamını Gör

SO_FAR_SO_GOOD

kadın kadına saldırıyor sorumlusu yine erkekler oluyor. tebrik ederim ne kadar da feminazi bir bakış açısı

hasret Uncu

Bana farklı geldi konu kusura bakmayın... Tamam maskesiz gelmiş.. Tamam yasak.. Tamam yanlış yapmış ona da tamam.. Ama karşıdaki kadının yaptığı ne kadar doğ... Devamını Gör

Zeynep Güvenç

Dövüldüğü ve hakarete uğradığı için delil topluyor.

Sıradan Biri

Videoda şuna dikkat ettim. Saldıran kadının başı kapalı. Yani tipik bi yobaz akpli kadın. Sorun işte şu paçavrada.

Adam Eva

Evet kime oy verdiğini ben de tahmin edebiliyorum. Ne yazık ki bu tipler çok fazla var ama direk başörtüsünü hedef göstermek hoş değil videoyu çeken de başör... Devamını Gör