Görüş Bildir
11 Şubat Cumartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Son yapılan akaryakıt indirimlerinin ardından benzin ve motorin fiyatları 20 lira civarında seyrediyor. Ancak petrol piyasalarındaki dalgalanma hâlâ devam ediyor. Bugün Brent petrol 86 dolar, ham petrol 79 dolar seyrinden alıcı buluyor. Akaryakıt fiyatlarında ise şimdiye kadar bir değişiklik söz konusu olmadı. Dün yapılması beklenen akaryakıt zammı iptal edildi! Peki, Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 11 Şubat Cumartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Kahramanmaraş Depreminin Yedinci Gününde Neler Yaşandı?
10 ilde yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden yedi gün geçti. Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürerken can kayıpları sürekli artıyor. Son bilgilere göre 24 bin 617 kişi hayatını kaybetti, 80 binden fazla kişi ise yaralandı. Gelişmeleri canlı olarak aktarıyoruz...
CHP'den "Başın Sağolsun Türkiye'm" Videosu
CHP’nin sosyal medya hesabında Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin yarattığı afetle ilgili video yayınladı. Sosyal medyadan yayınlanan videoda depremzedelerin Kemal Kılıçdaroğlu'na isteklerini ve şikayetlerini ilettiği kısımlar yer aldı.
Reklam
Spor Dünyasından Destek Sürüyor! Hollanda'nın FC Dordrecht Takımı Türkiye'nin Deprem Acısını Paylaştı
Türkiye'de yaşanan depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından maddi, manevi destek yağmaya devam ediyor. Spor dünyasının dört bir yanından Türkiye ve depremzedelere destek paylaşımları ve yardımlar geliyor. Bunların bir örneği de yatırımcıları arasında Türk yatırım şirketi SPORTTZ Spor Yatırımları A.Ş.'nin de bulunduğu Hollanda Eerste Divisie takımı FC Dordrecht'ten geldi. Ayrıntılar ⬇️
Reklam
Reklam
NASA'dan Depremin Hasar Haritası
ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Kahramanmaraş ile ilçesi Türkoğlu ve Gaziantep Nurdağı'ndaki hasarları harita üzerinde kırmızı işaretleyerek hasarın boyutunu gösterdi.
Kendilerine Yardıma Gelen Ekibe Yemek İkram Eden Depremzedeler
Bulut Şahin ve Babür Vatansever isimli profesyonel sporcular, kar motosikleti ile gittikleri mezrada depremzedeler tarafından beklenmedikleri şekilde karşılandılar. 4 gündür hiç kimsenin gitmediği en uzak mezraya giden sporcular yolları kapalı mezraya kar motosikleti ile ulaştılar.
Adana'da 50 Kişiye Mezar Olan Apartmanın Mimarının Daha Önce Kim Milyoner Olmak İster'e Katıldığı Öğrenildi!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10'dan fazla çevre ili de etkiledi. 20 bin 213 vatandaşımızı kaybettiğimiz depremden en çok etkilenen illerden birisi de Adana oldu. Adana'nın Çukurova ilçesinde 50 kişiye mezar olan 14 katlı binanın mimarının, depremin ilk gününde Kıbrıs'a kaçtığı iddia edildi. O mimarın, kendisi gibi mimar olan oğlunun ise daha önce Kim Milyoner Olmak İster'e katıldığı öğrenildi.
Reklam
Reklam
Reklam