Görüş Bildir
Hatay'ın Tek Bina Yıkılmayan İlçesi Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu Kimdir?
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 'yüzyılın afeti' olarak değerlendirilidi. 10 ilde ağır yıkıma neden olan felaket yüzünden binlerce bina ya yıkıldı ya da kullanılamaz hale geldi. Durumun en feci olduğu düşünülen Hatay depremin ardından adeta hayalet şehire dönüşürken Erzin ilçesinde tek bina yıkılmadı. ''Ben herhangi bir şekilde kaçak yapıya müsaade etmedim.'' diyen Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. Peki Ökkeş Elmasoğlu kimdir? Hatay Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu hangi partiden, neden gündemde?
Marketlere, Evlere ve Yardım Tırlarına Saldırdılar! Deprem Bölgesinde Yakalanan Yağmacıların Görüntüleri
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremde birçok ölü ve yaralımız varken, hayatta kalanların ihtiyaçları devlet ve sivil toplum kuruluşları tarafından karşılanmaya çalışılırken bölgede maalesef yağmalama olayları başladı. Pek çok büyük ve yerli market, yardım tırları ve evler yağmacıların hedefi haline geldi.İşte yağmacıların o görüntüleri, halkın tepkileri ve yakalanma anları...
Reklam
Reklam
Reklam
11 Şubat Cumartesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Deprem mi Oldu?
6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük depremden sonra, 10 ilde artçılar devam ediyor. Bu artçılar, hem deprem bölgesinde yaşayan vatandaşları hem de diğer illerdekileri oldukça korkutuyor. Vatandaşlar ise yaşadıkları yerlerde deprem olup olmadığını araştırıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, son deprem verilerini anbean paylaşıyor. Peki deprem mi oldu? Nerede oldu? 11 Şubat Cumartesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi.
Bir Zamanlar Çukurova Oyuncusu Emel Atıcı ve Kızı Depremde Hayatını Kaybetti
7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremle Kahramanmaraş merkezde olmak üzere toplamda 10 ilin etkilendiği büyük felakette mucize kurtuluşların yanı sıra ölüm haberleri de geliyor. Üzücü haberlerden biri de Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Emel Atıcı ve kızından geldi. Atıcı ve kızı büyük depremde hayatını kaybetti.
Reklam
Depremde Hayatını Kaybeden Bir Zamanlar Çukurova Oyuncusu Emel Atıcı Kimdir?
6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem hepimizin yüreğinde derin yaralar açtı. 10 şehri neredeyse yerle bir eden afet nedeniyle 20 binden fazla vatandaşımız vefat etti. Sayısız vatandaşımızın yaralandığı felakette Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Emel Atıcı ve kızı Hande Püryan Atıcı hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Oyuncu Emel Atıcı kimdir?
Reklam
Deniz Baykal Öldü mü? Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Neden Öldü, Kaç Yaşında?
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal gündemin öne çıkan isimlerinden bir tanesi oldu. Bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden Deniz Baykal'dan acı haber geldi. Eski siyasetçinin vefat haberini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki Deniz Baykal öldü mü? Deniz Baykal kaç yaşındaydı? Deniz Baykal hastalığı neydi, neden öldü?
11 Şubat Cumartesi İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranındaki artış bugün de devam etti. Sonunda ortalama baraj doluluk oranı yüzde 30'u geçti! Yağışların başlaması, barajlardaki su seviyesinde artışa neden oldu. İstanbul'a su sağlayan 10 barajda doluluk oranlarını ayrı ayrı ele aldığımızda ise su seviyesi hâlâ beklenen seviyelere ulaşamadı. Kazandere barajında doluluk oranı hâlâ yüzde 5'in altında, Pabuçdere ise yüzde 10'un seyrediyor. Bu durum vatandaşların kuraklık endişesi yaşamaya devam etmesine sebep oluyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 11 Şubat Cumartesi gününe ait doluluk oranlarıPeki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
11 Şubat Cumartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Son yapılan akaryakıt indirimlerinin ardından benzin ve motorin fiyatları 20 lira civarında seyrediyor. Ancak petrol piyasalarındaki dalgalanma hâlâ devam ediyor. Bugün Brent petrol 86 dolar, ham petrol 79 dolar seyrinden alıcı buluyor. Akaryakıt fiyatlarında ise şimdiye kadar bir değişiklik söz konusu olmadı. Dün yapılması beklenen akaryakıt zammı iptal edildi! Peki, Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 11 Şubat Cumartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam