onedio
Tarot Falına Göre 27 Aralık Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?
Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın. :)Bakalım 27 Aralık Salı günü senin için nasıl geçecek?  Yeni bir günde acaba hangi kartı seçeceksin? Aşk, aile, kariyer ve para konularında başına neler geleceğini merak ediyor musun?Merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!
Kampın Sefasını Süren Özgür Kişiler: Çim Adamlar
Issız Adam’ı seyretmişsinizdir, Çöp Adam’ı da şimdilerde seyredenleriniz vardır. Bu hikayedeki ise 'Çim Adam'. Hem ıssız hem çöp aslında ama çimlerde yuvarlanmayı sevenlerden bizimki. Üstelik bu da gerçek bir hikayeden uyarlanıyor.Sadece kendine ait alanlar oluşturma arzusuna umarsızca kapılan insanoğlu gitgide yalnızlaşmaya başlıyor. Küresel anlamda “me time”ların arttırılmasına yönelik bünyemize bir anda yüklenen teorilerin de etkisi çok büyük. Bizim toplumumuzda “mahremiyet” dediğimiz kişisel alanlarımızın geleneksel olarak yok sayılışı, bu teorilerin kabulünü hızlandırır nitelikte zaten. 3-4 kardeşin aynı odada büyüdüğü, belki aynı döşekte yattığı, akrabaların “tanrı misafiri” kalıbının dibini sıyırırcasına habersizce oturmalara geldiği, evlenince eşinin ailesiyle aynı binada hatta aynı evde yaşaması gibi kabul görmüş olgularımız bizi oldukça yordu.Bu süreçte kadınlar daha hızlı aydınlandılar. Edinilen kişisel gelişim bilgileri dilek fenerleri gibi gökyüzüne salındı. Kuaför broşürleri gibi elden ele dağıtıldı. Kaynana zulmünden gazi olarak çıkmış teyzelerimiz altın günlerinde kınamakla kalmadı, sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Gelinler kayınvalideye bakmak zorunda değildir sloganları attılar.
Reklam
Reklam
Otomobilinizde Mutlaka Bulunması Gereken 10 Trafik Seti Eşyası
Trafik kurallarını düzenleyen yasa ve düzenlemeler gereğince, otomobillerde bulunması gereken malzeme ve ekipmanlar, araç tiplerine göre değişiklik gösterse de temel ürünler trafiğe çıkan herkes için olmazsa olmaz durumundadır. Bu trafik seti ekipmanlarını aracınızda bulundurarak sadece kurallara uymakla yetinmez aynı zamanda yaşayabileceğiniz kaza veya arıza anlarında sizin ve sevdiklerinizin ya da hiç tanımadığınız insanların hayatına ciddi anlamda etkide bulunabilirsiniz. Bugün sizler için otomobilinizde bulunduğu takdirde size olumlu etkisi olacak 10 ekipmanı anlatmaya çalıştık. Hadi direksiyon başına!
Reklam
26 Aralık - 1 Ocak Haftası Burçları Neler Bekliyor?
Astrolog Özlem Recep 26 Aralık - 1 Ocak haftası için burçları tek tek yorumluyor. Aşk, kariyer, para, aile ilişkileri, sağlık... Her konuda, haftanın önemli gökyüzü olayları ile bizi aydınlatan ve burcumuzu neler beklediğini bize anlatan Özlem Recep ile işte 12 burcun, 26 Aralık - 1 Ocak haftası yorumları içeriğimizde!👇
Ölümünün Üstünden Yıllar Geçse de "Yattığı Yerden" Milyon Dolarlar Kazanmaya Devam Eden 13 İsim
Forbes tarafından her yıl güncellenen Dünyanın En Zengin Ölüleri Listesi'nde ölümün para kazanmaya engel olmadığını görmek de gerçekten ilginç oluyor. Eser üreticilerinin ağırlıklı yer aldığı listeye müzisyenler damgasını vuruyor. Telif hakları, yayınlar derken birçok insanın hayatı boyunca göremeyeceği miktarda parayı öldükten sonra dahi kazananlar ilgi çekiyor.
Reklam
Yaşamsal Öneri: Kış Aylarında Neden Yaz Lastiği Kullanmamalıyız?
Aralık ayının gelişiyle birlikte maalesef yaz mevsiminin bittiğini anlamış olduk. Sıcak havaların, soğuk havalara dönüşmesiyle birlikte, yaşadığımız birçok şeyi kış mevsimine göre tekrardan adapte etmemiz gerekir. Nasıl yazlık kıyafetler ve kışlık kıyafetler birbirinden farklıysa, aynı şekilde otomobillerimizde kullandığımız lastikler de 'yaz' ve 'kış' lastiği olarak ikiye ayrılıyor. Kış aylarında yazlık lastikleri kullanmaya devam ettiğinizde neler olabileceğini öğrenmeniz için kış soğuklarının kendisini iyice hissettirdiği bu günlerde, kış mevsiminde yaz lastiği kullanmaya devam ederseniz, neler yaşayabileceğiniz anlatmaya çalıştık. Kış soğukluklarına hazırlıklı olun!
Reklam
Acı Yarıştıran İnsanların Şükür Terörü
etiket
Dünyada umut kadar inandığım çok az şey var. Öyle yürekten bağlıyım ve öyle uğraşıyorum ki onu yaşatmak için, sözcüklerle ifadesi zor. Genel olarak da olumlu bir insan oldum yaşamım boyunca. Ama aynı zamanda yaşamım boyunca da sevgi ve saygı gören, kararları desteklenen biri oldum. Yani mutluluk bir vahiy gibi gelip konmadı omzuma. Şartlarım mutlu olmaya yatkındı ve ben de büyüdükçe besledim onları. Bunları neden anlatıyorum; çünkü toksik pozitiflikten bıktım. İnsanlara ümit vermek, yol göstermeye çalışmak ve çabalamaya teşvik etmek başka; durmadan her şeye şükretmelerini ve daima kendilerinden daha kötü durumda olanları düşünmelerini söylemek başka. Şükür terörü bu. Ve inanın kimseye iyi geldiği falan yok.
Reklam