Görüş Bildir

YouTube'da 'Ozlem Ucel' adıyla içerik üreten genç kadın platformun 100 bin aboneyi geçen yayıncılara gönderdiği plaketin 30 euro değerin üzerinde olması sebebiyle gümrüğe takıldığını açıkladı. Duruma tepki gösteren , 'Vekalet verirsem ve YouTube bu bedeli ödemeyi kabul etmezse bana 20 bin lira gibi bir masraf çıkacak, 'Almıyorum kardeşim geri gönderin' desem 165 dolar masraf oluyor. Geriye tek seçenek kalıyor, kargoyu gümrükte bırakmak. Artık gümrüğe asarlar plaketi.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

YouTube'da aldığı ürünleri deneyen ve günlük konularla ilgili içerik üreten 'OzlemUcel ' hesabının sahibi genç kadın Türkiye'deki gümrük sisteminde başına gelenleri anlattı.

YouTube'da aldığı ürünleri deneyen ve günlük konularla ilgili içerik üreten  'OzlemUcel '  hesabının sahibi genç kadın Türkiye'deki gümrük sisteminde başına gelenleri anlattı.

Kısa bir süre önce kanalının 100 bin aboneyi geçtiğini söyleyen içerik üreticisi, YouTube tarafından gönderilen plaketin 30 euro sınırı üzerine çıktığını belirterek gümrüğe takıldığını duyurdu.

Kısa bir süre önce kanalının 100 bin aboneyi geçtiğini söyleyen içerik üreticisi, YouTube tarafından gönderilen plaketin 30 euro sınırı üzerine çıktığını belirterek gümrüğe takıldığını duyurdu.

Duruma tepki gösteren genç kadın, 'Vekalet verirsem ve YouTube bu bedeli ödemeyi kabul etmezse bana 20 bin lira gibi bir masraf çıkacak, 'Almıyorum kardeşim geri gönderin' desem 165 dolar masraf oluyor. Geriye tek seçenek kalıyor, kargoyu gümrükte bırakmak. Artık gümrüğe asarlar plaketi.' dedi.

İşte o görüntüler; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
15
6
1
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şıpıdık

Duvara asmazlar. Birisi evine götürür çocuğunu sevindirir hak etmediği bir şey ile.

Mehmet ÇETİN

Gümrüğe asmıyorlar arkadaşlar bu devletin kar politikası sen o ürünü almaya çalışssan bile 1 2 hafta yada daha uzun sürüyor beklediği sürece de bekleme ücret... Devamını Gör

Orhan BAHADIR

Örneğin bir öğretim görevlisi akademisyen maaşından 1000-1500 lira ayırıp önemli kitap vs yurt dışından getirmek istese ki bu kitapla kendini ve öğrencilerin... Devamını Gör

Şıpıdık

Kişinin kendini geliştirmesini isteselerdi köy enstitülerini kapatmazlardı.