Görüş Bildir

Kayseri'de kuaförlük yapan bir kişi, bacağındaki varislerden kurtulmak için yaptırdığı sülük tedavisi nedeniyle 2 aydır yürümekte zorlanıyor. Bacağında yaralar oluşan genç adam, 'Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir nevi dolandırıldım. 2 aydır dükkanıma da gidemiyorum. Sağlığımız yerine gelsin derken sağlığımızdan ettiler.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kayseri'de bacağında çıkan varisleri iyileştireceğini söyleyen bir kişiye inanarak sülük tedavisi yaptıran M.U.'nun hayatı karardı.

Kayseri'de bacağında çıkan varisleri iyileştireceğini söyleyen bir kişiye inanarak sülük tedavisi yaptıran M.U.'nun hayatı karardı.

Bacağında çıkan yaralar nedeniyle 2 aydır işe gidemediğini söyleyen M.U. 'Ayağımın üzerine zor basıyorum. Kendisini aradım söyledim. Ancak kendisi hiçbir şekilde kabul etmedi. ‘Senin bacakların farklı bir şeymiş demek ki' dedi. Yani mağdurum. Vermiş olduğum paralardan dolayı da Bağ-Kur'umu yatıramadım. Şimdi Bağ-Kur'u yatıramadığım için hastaneye de gidemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir nevi dolandırıldım.' dedi. İşte röportaj görüntüleri; 📹

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
12
7
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gökhan Öktem

geçmiş olsun 2024 yılında olduğumuzu keşke hatırlatan olsaydı

Bu arkadaş 100 yıl geriden geldiği için hatırlatan olsa da anlamazdı.

Ceren

Hastada kanama diyatezi varsa bu tür bir tedavi uygulanamaz, sülük tedavisi mutlaka alanında uzman kişiler tarafından uygulanmalı enfeksiyon riski de çok yük... Devamını Gör

Gizem Yılmaz

Varis tedavisi hastanelerde de yapılıyor kardeş haberin yoksa bil diye dedim