Görüş Bildir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Muhtarlar Derneği 3. Genel Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soylu o konuşmasında “Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.” Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin dedi.

Soylu o konuşmasında “Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.” Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin dedi.

Soylu uyuşturucu le mücadele kapsamında metruk binaların yıkıldığını belirterek “110 bin metruk bina vardı, biz bunun 75 binden fazlasını yıktık. 15 binini de restore ettik. Geçen gün vilayetlere gidiyorum; Diyarbakır, Adana ve İstanbul da dahil olmak üzere, muhtarlarımız diyor ki “Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.” Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin. Çünkü o bina orada durdukça orada uyuşturucu kullanılıyor. Vatandaş geliyor diyor ki muhtara “Bu binayı ne yapacaksın.” Muhtar “mahkeme kararı var yıkamayız” diyor. Ben de diyorum ki gece yarısı dozer gelsin yıksın kim yıktı biz nereden bilelim ya!” diyerek muhtarlara mahkeme kararının nasıl çiğneneceğini öğütlediğini anlattı.

İşte Süleyman Soylu'nun o konuşması: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
43
26
9
7
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

Milletin aklıyla alay ediyorlar artık.Ne oldu Venezuella'dan,Kolombiya'dan tonla kokain getirenler ? Yurt dışında gemilerinde,özel jetlerinde milyon dolarlık... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

‘ikmişim mahkemeyi ama dimi bir de hakla hukukla mi uğraşaca. :)

Erdem Gülden

Tuzak arkadaşlar bu . Burada yapılmak istenen , muhalefet vay efendim hukuksuzluğun bu kadarı da olmaz diye tepki göstersin ... Soylu bey de vay efendim bakı... Devamını Gör

Barney

tuzağa düşmeyelim diye ülkede hukuk kalmadı. nereden tutarsan tut elin bok oluyo