Görüş Bildir

2022 yılında 'Doğu Anadolu fay hattı kırılmaya başladı. Allah sizi uyarıyor' diyerek bizleri uyaran Japonya Yurtdışı Şirketleri Derneği Türkiye Şubesi Genel Sekreteri Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Ece Üner'e katılarak bir takım analizlerini paylaşmıştı.

Moriwaki'nin Kasım 2022'de 'Allah Sizi Uyarıyor' dediği anlar:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv100'de Ece Üner'in Deprem Özel yayının konuğu olan Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş depreminin ardından da bizleri uyarmış.

Tv100'de Ece Üner'in Deprem Özel yayının konuğu olan Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş depreminin ardından da bizleri uyarmış.

Moriwaki o yayında, “Hatay’da hasar oldu ama fay hattı daha kırılmadı. Hatay’dan sonra KKTC’ye kadar fay hattı gidiyor. Hatay ve KKTC’de deprem olabilir' diyor.

İşte o yayın: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
29
6
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GardıropFuat

Allah sizi uyarıyor demiş garibim. Anlıyacağınız dilden konuşayım bari demiş.

QueenOfHearts

Heeee dedi,evet evet dedi,daha başka şeyler de dedi ama sadece evlerimizden biz dinliyoruz bu adamı.Yetkili kimse dinlemiyor,dinlese de umursamıyor…

Yakup Sedef

bu adamın başka uyarıları varsa paylaşın önlem alalım. ne zaman deprem olsa, falanca uyarmış filanca uyarmış diye paylaşım yapıyorsunuz. ben öldükten sonra n... Devamını Gör