Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! Meteoroloji'den 7 İle 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı

Dikkat! Meteoroloji'den 7 İle 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı

FreiGeist
10.08.2015 - 08:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre İç Ege, Marmara'nın doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Bolu, Eskişehir, Rize ve Artvin çevreleri, Trabzon ve Giresun'un iç kesimleri, Ankara'nın kuzey ve batısı ile Erzurum'un kuzeyinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri ile Manisa, Uşak, Denizli ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Akdeniz kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri ile Manisa, Uşak, Denizli ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

BALIKESİR Parçalı bulutlu, merkez ve doğusu yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 32

BURSA Parçalı bulutlu, sabah saatleri ile gece saatlerinden sonra il geneli sağanak yağışlı 32

İSTANBUL Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde hafif olmak üzere sağanak yağışlı 31

KOCAELİ Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde hafif olmak üzere sağanak yağışlı 32

EGE 

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, İç Ege ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri ile Manisa, Uşak, Denizli ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR  Parçalı bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DENİZLİ Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İZMİR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde merkez ve iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 32

MANİSA Parçalı bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 34

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin öğle saatlerinde yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinde bölgenin kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 36

ANTALYA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

BURDUR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ISPARTA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, kuzeybatısının parçalı bulutlu Eskişehir çevreleri ile öğle saatlerinde Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu, Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ve batı kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

SİVAS Az bulutlu 33

YOZGAT Az bulutlu 30

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bolu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Az bulutlu ve açık 30

BOLU Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 36

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Az bulutlu, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GİRESUN Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 31

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 30

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 34

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı  30

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 31

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 40

ERZURUM Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

MALATYA Az bulutlu ve açık 39

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık 41

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 36

SANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatı, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve doğusu sağanak yağışlı Rüzgâr: kuzey ve kuzeybatı, akşam kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle Orta Akdeniz'de 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Öğle Orta Akdeniz'de 1,5 ila 2,5m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0