Görüş Bildir

'@esenyurt_bilgii' isimli TikTok hesabından yapılan bir paylaşımda, İstanbul'da taksiye binen vatandaşlardan ekstra ücret istendiği anlar görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, gideceği yerin il dışında kalacağını belirten taksici, 5 kişi binen müşterilerine 'Pazarlık etmem lazım' diyor.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, gideceği yerin il dışında kalacağını belirten taksici, 5 kişi binen müşterilerine  'Pazarlık etmem lazım' diyor.

Konuşmalardan taksimetre açmadan gitmek istediği anlaşılan taksici, taksiye 5 kişi binildiği için 'Farkını almak zorundayım' derken duyuluyor.

Konuşmalardan taksimetre açmadan gitmek istediği anlaşılan taksici, taksiye 5 kişi binildiği için 'Farkını almak zorundayım' derken duyuluyor.

Görüntülerin sonunda ise o taksici, 'Taksimetre açarım, 50-60 TL bir kişinin farkını verirsiniz' diyor.

İşte gündem olan o görüntüler: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

👇

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
13
5
2
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mesut binici

İstediğiniz zammı yapın bu insanları eğitmeden bu iş düzelmez..Hergün gö....lerinden bir şey uyduruyorlar.. Beş kişi alamam dese daha inandırıcı................ Devamını Gör

Deborah Crimson

taksiye 5 kişi binilmez ama, görgü kuralıdır, en fazla 4 kişi biner. 5 olursa 3 kişi + 2 kişi için iki taksi çağırılır.

Ali Bal

2 tanesi çocuk olabilir

aysesltan

Al iște denetleme yok caydırıcı cezalar yok egitimsiz, Cahil varliklari koymuslar insan tașımalarına izin veriyorlar. Taksi olayı klas șirketlere verilsin on... Devamını Gör