Görüş Bildir
Amerikan Polisiye Klişeleri ve Biraz Deli Yürek Esintileri; Poyraz Karayel'in Şifresi
Poyraz Karayel dizisi seveni için ince kırmızı çizgi adeta. Ufacık eleştirmeye kalksan dünyayı başına yıkıyorlar. Şu sahne de olmamış bile diyemiyorsun. Zaten boşanmış sorunlu eski polis karakteri Amerika'dan çalıntı, mafya babasının kızına aşık olmak da Deli Yürek'ten kalma. Şimdi editör hikayeyi bilmiyor demeyin sakın. Açtık ortasından bir izleyelim dedik. Puanımız 10 üzerinden 6.5 maalesef. Son derece klişe ve sıkıcı. Formülü kurtaran tek şey sanırız aşk. Diğer her şeyi çöpe atabilirsiniz.
Cerattepe İçin Görüşmeler Sürerken Maden Şirketine Yer Tahsisi Yapılmış
Yeşil Artvin Derneği öncülüğündeki heyetin dün Ankara'da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı ve 'hukuki süreç sona erene kadar maden şirketinin çalışma yapmaması' yönünde kararın alındığı toplantının gerçekleştirildiği saatlerde, Artvin Orman İşletme Müdürlüğü'nün de maden şirketine yer tahsisi yaptığı ortaya çıktı.
Reklam
Sporun Manşetleri | 26 Şubat 2016
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı artmaya devam edecek ve hafta sonu ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Yapılan son değerlendirmelere göre öğle saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ve İzmir'in batı ilçelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz'in batısı, İzmir, Manisa, Aydın, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Adana'nın kuzey ve Hatay'ın doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
Sırf Telefonu Bir Gıdım Şarj Olsun Diye Şekilden Şekle Giren 17 Şaşkaloz
etiket
Malum günümüzde elinden telefon düşmeyen insan sayısı oldukça fazla. Ve buna istinaden yeni yetişen nesil de bizden örnek alarak hayatlarını şekillendiriyor. Cep telefonlarının her türlü ihtiyacı karşıladığı bu zamanlarda birtakım yeni sorunlar da ortaya çıkıyor. Bunlardan en önemlisi de çabuk biten telefon şarjları. Bu içeriğimizde şarjları bitmesin diye ilginç yöntemlere başvuran insanları ele aldık. Görseller ne kadar komik olsa da 'ağlanacak halimize gülüyoruz' deyimini hatırlatıyor.
Reklam
Roma'da 'Yönetim İstifa' Sesleri
UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'nun konuğu olan Galatasaray sahadan 3-1 mağlup ayrılarak Avrupa macerasına son verdi. Roma'da oynanan futboldan ve skordan memnun kalmayan taraftarlar ise yönetimi istifaya çağırdı.
Reklam
Reklam
Panathinaikos 76-71 Fenerbahçe
Euroleague Top 16 Turu E Grubu 8. maçında Fenerbahçe, Panathinaikos deplasmanına konuk oldu. Maçı 76-71 kaybeden Fenerbahçe Top 16 turunda ilk mağlubiyetini aldı. Grupta hala lider konumda olan Fenerbahçe bu maça kadar Top 16 turunda namağlup olan tek takımdı.
İspanya'da Taraftar Kavgası! 8 Yaralı 7 Gözaltı
UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Athletic Bilbao-Marsilya karşılaşması öncesi taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada 8 kişi yaralanırken olaylara müdahale eden polis 7 kişiyi gözaltına aldı.
Reklam