Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Bildiğiniz Gibi: Yağmur Hayatı Felç Etti...

İstanbul Bildiğiniz Gibi: Yağmur Hayatı Felç Etti...

İstanbul akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışa teslim oldu. Gökyüzünü kaplayan kara bulutların ardından gelen sağanak, mega kentte her yağışın ardından görülen bildik manzaraları oluşturdu. İş çıkış saatine denk gelen yağış nedeniyle çok sayıda kişi yollarda mahsur kaldı. Cadde ve sokaklar adeta dereye dönerken, trafik bazı bölgelerde durma noktasına geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da özelikle Sarıyer, Şişli ve boğaz çevresinde yağmur etkisini göstermeye başladı.

Trafik yoğunluğu yüzde 60'ı geçti

Trafik yoğunluğu yüzde 60'ı geçti

Şiddetli yağış nedeniyle İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60'ı geçti.

Yağış nedeniyle yollar göl olurken araçlar yağmur suları içinde kaldı. Bazı bölgelerde su baskınları yaşanıyor. Bazı otobüslerin ise alt geçitlerde mahsur kaldığı öğrenildi.

Sarıyer'de yollar dereye döndü

Sarıyer’de yağan şiddetli yağışın ardından caddeler adeta dereye döndü. Araçlar su ile dolan yollarda ilerlemekte güçlük çekerken bazı vatandaşlar ise bahçelerine dolan suları kovalar yardımıyla tahliye etmeye çalıştı. Bölgede etkili olan yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji fırtına ve yağış uyarısı yaptı

Meteoroloji fırtına ve yağış uyarısı yaptı

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Marmara ve Kuzey Ege'de sağanak yağışla birlikte kuvvetli fırtına da beklendiğini belirtilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Açıklamada, “Rüzgarın yarın (Perşembe) Marmara ve Kuzey Ege'de fırtına (50-75 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli olunması gerekmektedir” denildi. Fırtınanın cumartesi günü etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler de yağmurun şiddetini ve İstanbul'u nasıl esir aldığını gösteriyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
36
13
12
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Domalt Trump

Belediye metropolün orta yerine şelaleler, çağlayanlar yapıyor yine de yaranamıyor. Ayıptır lan bu yaptığınız!

Ziya Akbaş

Bugün maslak ve beşiktaş arası gittim geldim iki kere, biri 12:00, diğeri ise 16:00 civarındaydı, maslaktaki yağmur, 4. levent'e yerini güneşli kuru zemine b... Devamını Gör

hipotalamus

Hep mi saat 18.00 e denk gelir yağmurun başlaması, bizim mesainin bittiği yerde yağmurunki başlıyor dakik bir şekilde , bizim eve geliş 3 saati buluyor...