Görüş Bildir
Marvel'ın Sarkastik Kahramanı Deadpool, GTA 5'te!
Marvel'ın yeni kahramanı Deadpool geçtiğimiz hafta vizyona girmiş ve beklendiği etkiyi yaratmamıştı. İlk film olmasından mı yoksa beklentinin yüksek olmasından mı bilmiyoruz ancak film bizi pek tatmin etmedi. Neyse bu videoda GTA 5'in içine sızan Deadpool bizleri farklı duygulara sürüklüyor. Buyurunuz izleyelim.
AYM'nin 'Hak İhlali' Kararına Siyasiler Ne Dedi?
TBMM Genel Kurulu'nda, Anayasa Mahkemesinin Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e ilişkin hak ihlali kararı gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, kararı sevinçle karşıladıklarını ancak mahkeme kararları üzerinden AK Parti'nin ve iktidarın itham edilmesini doğru bulmadığını dile getirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 'Doğruları söylemek suç değildir' değerlendirmesinde bulundu.
Hangi Vikings Karakterisin?
Her hafta İskandinavya'nın o büyüleyici atmosferini odamıza kadar getiren, yüzlerce yıl öncesine götürüp Vikingler ile birlikte sefere çıkartan muhteşem dizi Vikings'e özel bir test hazırlamasak olmazdı. Bakalım hangi karakter kişilik özellikleriyle sizi daha çok yansıtıyor, testi çözün ve hep beraber öğrenelim!Önemli Not: Mobil tarayıcınızdan bağlanıyorsanız 'Masaüstü' modunu etkinleştirmenizi öneririm. 😎
Reklam
12 Yaşındaki Kızla Evlenen 65'lik Adama Amerikalıların Tepkileri
etiket
65 yaşındaki adam 12 yaşında henüz çocuk olan bir kızla evlenseydi Amerikalılar buna nasıl tepki verirdi? Times Meydanı'nda gerçekleştirilen sosyal deneyde, ülkemizde de büyük kısmına şahit olabileceğimiz benzerlikle tepkiler geldi. Bakalım Amerikalılar çocuk gelin olayına nasıl tepki veriyorlarmış?
Reklam
Bu Hafta Mizahın Gündeminde Neler Var?
etiket
Mizah dergileri bu hafta, Ankara'nın göbeğinde gerçekleşen, 29 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını ve Artvin Cerattepe'de kurulması planlanan maden ocağı hakkında Davutoğlu'nun 'çevreye zarar vermeyecek' sözlerini kapaklarına taşıdı
PFDK Ceza Yağdırdı! Salih Dursun'a 3 Maç Men Cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor'da Salih Dursun ve Aykut Demir'e 3 maç, Cavanda'ya 2 maç men cezası verdi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ceza almadı. Ayrıca kötü tezahürat nedeniyle Gençlerbirliği maçına gelen tüm Beşiktaşlı taraftarlara 1 maç elektronik bilet bloke cezası verildi.
Reklam
Meral Akşener: 'Kurultaya Engel Olamayacaksınız'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan İçişleri eski Bakanı ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanvekili Meral Akşener, 'Kapıya zincir vurabilirsiniz, birilerine güvendiğinizi ifade edebilirsiniz, ne yaparsanız yapın kurultaya engel olamayacaksınız.' dedi.
Reklam
Barcelona-UNICEF İş Birliği 2020'ye Kadar Uzatıldı
İspanyol kulübü Barcelona ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) arasındaki iş birliği 2020 yılına kadar uzatıldı. Barcelona, UNICEF'e yaptığı yıllık bağış miktarını da 1,5 milyondan 2 milyon avroya çıkardı.
Reklam
Avrupa'daki Sığınmacılar Yunanistan'a Geri Gönderiliyor
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd, 'Sığınmacılar, Balkan güzergâhındaki Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Makedonya'dan Yunanistan'a doğru sınır dışı ediliyor' dedi. Zeyd, '5 Avrupa ülkesi arasındaki bu sıra dışı anlaşma, ülkelerin insan hakları yükümlülükleriyle bağdaşmıyor' diye konuştu.
Cüneyt Çakır 19. Derbisini Yönetecek
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçında düdük çalacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, kariyerindeki 19. derbiyi yönetecek.
Reklam