Görüş Bildir
Haberler
Bu Nasıl Müdür? Okul Bilgisayarını Oyun İçin Eve Götüren Öğrenciyi 'Hırsız' Diye Teşhir Etti

etiket Bu Nasıl Müdür? Okul Bilgisayarını Oyun İçin Eve Götüren Öğrenciyi 'Hırsız' Diye Teşhir Etti

Emre Ordu
26.09.2017 - 17:50 Son Güncelleme: 27.09.2017 - 09:23

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ndeki Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü T.Ö, iddiaya göre, okulun dizüstü bilgisayarını oyun oynamak için eve götüren 10 yaşındaki öğrencisi S.A.'yı, okulda yapılan tören sırasında 'hırsız' diye teşhir etti ve 'Bu arkadaşınızı cezalandırarak konuşmayın' dedi. S.A'nın babası okul müdüründen şikayetçi olurken, müdür T.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayramiç'teki Mustafa Kemal İlkokulu'na ait bir dizüstü bilgisayarın geçen 18 Eylül Pazartesi günü kaybolması ardından, okul müdürü T.Ö., güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden dizüstü bilgisayarın 4'üncü sınıf öğrencisi S.A. tarafından götürüldüğü tespit edildi.

Arkadaşları içinde rencide edilen öğrenci gözyaşlarına boğuldu

Arkadaşları içinde rencide edilen öğrenci gözyaşlarına boğuldu

Okul Müdürü, S.A.'dan bilgisayarı getirmesini istedi. S.A.'nın, oyun oynamak için eve götürdüğü bilgisayarı getirmesi ardından okul müdürü T.Ö., çarşamba sabahı yapılan okula giriş töreninde çocuğu yanına alıp öğretmen ve öğrencilerin gözü önünde iddiaya göre 'hırsız' olarak teşhir etti. Müdür T.Ö.'nün, herkesin içinde, 'Bu arkadaşınızı cezalandırarak konuşmayın' dediği öne sürüldü. Törene katılanlar şaşırırken, rencide olan öğrenci S.A. ise gözyaşlarına boğuldu.

Babası şikayetçi oldu

Babası şikayetçi oldu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Taşımalı sistemle Aşağı Şapçı Köyü'nden Bayramiç merkezindeki Mustafa Kemal İlkokulu'na gelen öğrenci S.A., bu olayı işi gereği ilçe dışında bulunan ve geçen pazar günü dönen, otobüslerde muavinlik yapan babası Ferdi A.'ya anlattı.

Dün Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giden Ferdi A., okul müdürü T.Ö.'den ve olayda kusuru bulunan herkesten şikayetçi oldu. Ferdi A., adli makamlara da başvurarak şikayetçi olacağını söyledi.

Müdür hakkında soruşturma başlatıldı

Müdür hakkında soruşturma başlatıldı

Baba Ferdi A., İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökhan'ın, okul müdürü T.Ö.'nün bu hafta başındaki törende çocuğu yine yanına alarak öğretmen ve öğrencilerin gözü önünde, bir hafta önceki davranışı nedeniyle özür dilediğini anlattığını söyledi.

Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökhan, doğruladığı konu ile ilgili idari soruşturma başlatıldığını ve müfettiş istediklerini söyledi.

Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü T.Ö. de güvenlik kamerası kayıtlarından, kaybolan okula ait dizüstü bilgisayarın öğrencilerden S.A. tarafından götürüldüğünü tespit ettiklerini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
821
279
174
84
44
37
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sterilmikrop

duyarinizi sevecem artik yeter ha hirsizlikta övülmesin. ana babasi ne bu bilgisayar dememis mi? müdürün yaptigina alkis tutmuyorum ama hirsizlik bu ulan hir... Devamını Gör

birvatandaş

İnşallah sizin çocuğunuz böyle bir şey yapmaz ve etrafındaki herhangi biri tarafından toplum içinde rencide edilerek hırsız damgası yemez!!!! Velev ki (çocuk... Devamını Gör

peaky blendırları

BU MÜDÜR KADAR AİLESİ DE SUÇLU DEĞİL Mİ ŞİMDİ? ÇOCUK EVE PC GETİRMİŞ SEN DEMEZMİSİN BU NERDEN ÇIKTI AMK DİYE.

Pusat yilmaz

11 yaşındayken arkadaşım su oyununu okulda unuttu. Bende aldım eve getirdim. Annem nereden buldugumu sordu bahçede dedim. İnanmadı ama suclamadida beni. Fak... Devamını Gör

211477

Kusura bakmayın ama haberi '10 yaşında çocuk bilgisayar çalmış!!!!' Başlığıyla verselerdi bakalım neyin gazına gelirdiniz. Haberin yapılış şeklinden aşırı et... Devamını Gör

Hipergrafi

Haber 10 yaşında çocuk hırsızlık yaptı diye verilseydi de içeriğe girdiğimde ve müdürün buna karşılık yaptığı şeyi okuduğumda şaşkınlıktan ağzım açık kalırdı... Devamını Gör