Görüş Bildir
İstanbul'a Turuncu Kodlu Uyarı: Vapur Seferleri İptal Edildi mi?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta birçok kente kar ve fırtına uyarısında bulundu.İstanbul ve İzmir için ise turuncu kodlu uyarı yapıldı. Meteorolojik hadiselerin görüleceği iki kentte uyarılardan sonra, vapur seferlerin iptal olacağı iddia edildi. Çok geçmeden Şehir Hatlarından açıklama geldi. Peki İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi mi? Hangi seferler iptal edildi? Detaylar içeriğimizde.👇
Yürüyen Merdivene Sıkıştı: 7 Yaşındaki Çocuk Ameliyata Alındı
Şişli'de bir AVM’de Filipinli 7 yaşındaki bir çocuğun yürüyen merdivene ayağı sıkıştı. Çocuk kopan parmaklarının merdivenden çıkartılıp dikilmesi için ameliyata alınırken, olayın hemen ardından yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Polisin olayla ilgili savcılık talimatıyla soruşturma başlattığı öğrenildi.
Reklam
Reklam
Kaan Sekban'ın Özel Sektörde 'Asgari Ücretli Öğretmen' İsyanına Şahan Gökbakar'dan Tam Destek Geldi!
Sosyal medyanın en ünlü isimlerinden olan Kaan Sekban, geçtiğimiz 1 Şubat günü özel bir eğitim kurumunda çalışan öğretmenlere asgari ücret verilmesine dem vurmuş ve eğitim kurumunun sahibi ile tartışma yaşamıştı. 'Asgari ücretli öğretmen' tartışmasına bu kez ülkemizin en sevilen oyuncu ve komedyenlerinden Şahan Gökbakar katıldı!Paylaşımlar için buyurun, bakalım siz ne düşüneceksiniz?
Reklam
4 Şubat Cumartesi İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Yurdun hemen her yerinde barajlar alarm veriyor! İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 28.75 ile son 10 yılın en düşük seviyesine ulaştı. Kazandere ve Pabuçdere barajı ise %5'in altında kalarak resmen alarm veriyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ve yağışların yetersiz kaldığı bugünlerde kuraklık endişesi ise artıyor. Vatandaşlar, kuraklık endişesi ile baraj doluluk oranlarını yakından takip ediyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 4 Şubat Cumartesi gününe ait doluluk oranlarıPeki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
4 Şubat Cumartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Gece yarısı motorine bir indirim daha geldi! Motorin grubuna art arda gelen indirimler 'Benzin fiyatları ne olacak?' dedirtti. Görünen o ki petrol piyasalarındaki dalgalanma bir kez daha petrolde ve akaryakıtta indirime sebep oldu. Peki, akaryakıt indirimi ne kadar oldu? Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
4 Şubat Cumartesi Hava Durumu: İstanbul Başta Olmak Üzere Ülke Genelinde Yağmur ve Kar Bekleniyor!
Hafta sonu havanın nasıl olacağı ve kar yağıp yağmayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ocak ayını geride bıraktığımız bu günlerde ülke genelinde soğuk hava etkili oluyor. İç kesimlerde kar yağışı etkisini sürdürürken kıyı kesimlerde şiddetli yağışlar etkili oluyor. Peki bu hafta sonu kar yağacak mı? Hafta sonu İstanbul'da kar var mı? 4 Şubat Cumartesi günü hava nasıl olacak?İşte 4 Şubat Cumartesi il il hava durumu raporu...
Reklam