Görüş Bildir
Kızının Çeyizini Depremzedeler İçin Gönderen Azerbaycan Vatandaşı Gözyaşlarına Boğuldu
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi için tüm dünyadan arama kurtarma ekipleri 10 ilimizde yıkılan binlerce binanın enkazının altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için ilk günden canla başla çalışmaya başladılar. Arama kurtarma ekibi gönderen ilk ülke ise Azerbaycan olmuştu. Bizimle sevinen, bizimle üzülen kardeş ülke vatandaşları depremzedelere yardım gönderme için de tek yürek oldular.
Cinayete Teşebbüsün Kanıtları Gün Yüzüne Çıkıyor: Taşıyıcı Kolonda Köpük mü Kullanıldı?
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem ve ardından gelen binlerce artçı deprem ile 10 ilimizde yaşanan deprem felaketinin ardından detaylar gün yüzüne çıkıyor. Deprem felaketinin 6. gününde de arama kurtarma çalışmaları devam ederken enkazlardan paylaşılan görüntüler, müteahhitlerin insanların canını nasıl hiçe saydıklarını da kanıtlamaya yetiyor.
Sare Davutoğlu Kimdir? Deprem Bölgesinde Gönüllü Doktorluk Yapan Sare Davutoğlu Hakkında Merak Edilenler
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından 10 ilimizde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Göçük altından çıkan vatandaşlarımıza acil müdehale için sağlık ekipleri ve gönüllüler arasında Sare Davutoğlu da yer alıyor. Vatandaşlar, Hatay'da göçük altından çıkarılan hamile kadınlara yardım eden Sare Davutoğlu'nun kim olduğu merak ediyor. Peki, Gelecek Partisi'nin kurucu genel başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu kimdir? Sare Davutoğlu'nun mesleği nedir, aslen nerelidir?
Reklam
Mısır, Filistin, Irak ve Suriyeli Gençler Depremzedeler İçin El Birliğiyle Çalışıyor
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin bugün 6. günü. Yıkılan binlerce binanın enkazının altında kalan vatandaşlarımız için arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor ve mucizeler de gerçekleşme devam ediyor. Enkaz altında kalan vatandaşlarımız için çalışmalar devam ederken, depremzedelerimizin yaralarının sarılması için de çalışmalar canla başla devam ediyor. Deprem felaketinden etkilenen depremzedeleriz için tüm Türkiye'den ve yurt dışından gelen gönüllüler el birliğiyle çalışıyor ve en hızlı şekilde yardımları ulaştırmaya çalışıyorlar.
Reklam
8 Kanalda Gerçekleşecek Ortak Yayın Nedir? Ortak Yayın Hangi Kanallarda, Ne Zaman Gerçekleşecek?
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerden 10 ilimiz etkilendi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binlerce bina ve iş yerinin yıkıldığı depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Tüm Türkiye'nin gözü kulağı deprem bölgesinden gelen haberlerde. Bu yüzden bazı televizyon kanalları ortak yayınlar yaparak 'Deprem Özel' programlar yayınlıyor. Ancak bu kez slogan 'Türkiye tek yürek' ve konu yardımlaşma! Peki, ortak yayın nedir? Ortak yayın hangi kanallarda ve ne zaman gerçekleşecek. İşte detaylar
Reklam
Deprem Haberlerini Okumadan ve İzlemeden Duramamak
etiket
Deprem gibi doğal afetler gibi rahatsız edici bir olayın ardından travmatik stres yaşamanız normaldir. Yoğun bir şok, kafa karışıklığı ve korku hissedebilir ya da bazen aynı anda olmak üzere bir dizi çelişkili duygu tarafından uyuşmuş veya bunalmış hissedebilirsiniz. Bu duygular, sadece olayı bizzat yaşayan insanlarla sınırlı değildir. 24 saat haberler ve sosyal medya, hepimizin neredeyse dünyanın herhangi bir yerinde ortaya çıktığı anda trajedi, ıstırap ve kaybın korkunç görüntüleriyle bombardımana tutulduğumuz anlamına gelmektedir.Bu görüntülere tekrar tekrar maruz kalmak sinir sisteminizi bunaltabilir ve sanki olayı ilk elden yaşamışsınız gibi travmatik stres etkisi yaratabilir. Olayı bizzat yaşamasanız dahi, kendinizi hem hayata devam etmek zorunda hissetmeniz hem de olaya maruz kalan kişileri bizatihi kurtaramadığınız için defalarca o görüntüleri izlemek isteyebilirsiniz. Deprem haberlerini okumadan duramayıp, okumadığınızda da kendinizi kötü hissedebilirsiniz.
Reklam
Reklam
83 Kişiye Mezar Olan Apartmanın Müteahhidi Gözaltına Alındı
Adana’da yıkılan Hasan Alpargün Apartmanı'nın sahipleri Hasan Can Alpargün ve babası Hasan Alpargün'ün Kıbrıs'a kaçtığını iddia etmişti. İddialar sonrası Oğul Alpargün ise 'Babamı ihbar ettim, sorumlu ben değilim' demişti. Depremde 83 kişinin hayatını kaybettiği Alpargün Apartmanı'nın müteahhidi Hasan Alpargün, KKTC’de Lefkoşa Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alındı.
Reklam