Görüş Bildir
16 Şubat Perşembe İstanbul'da Elektrik Kesintisi Yaşayan İlçeler Belli Oldu: 16 Şubat Elektrik Kesintisi
16 Şubat Perşembe Günü İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından elektik kesintileri araştırılıyor. Günlük hayatında sıkıntı yaşayan vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini merak etti. Peki 16 Şubat Perşembe günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 16 Şubat Perşembe günü elektrik arızaları ne zaman son bulacak? İşte detaylar...
Enkazın Kaldırılması 1 Yıl Sürecek: Yeni Şehirler İnşa Etmenin Maliyeti Ne Olacak?
6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketleri için Türkiye'de ilk günden bu yana vatandaşlar ve bazı kurumlarla şirketler, canla başla yardım etme, yardım toplama peşine düştü. Yıkımın boyutlarının yüksek olması can kaybında da çok vahim bir tablo ortaya çıkardı. Ancak kalanların da hayatlarını bir an önce iyi şartlarda sürdürmeleri gereği, büyük bir yardım kampanyası düzenlendi. Birçok TV kanalının katıldığı canlı yayında Türkiye'nin ünlü isimleri yardım topladı. Bu toplanan yardımın yeniden inşa edilecek şehirlerde maliyetlerle karşılaştırması yapıldı. Bir şehrin yeniden inşası ne kadar tutuyor?
Reklam
CNN Türk'teki Kan Donduran "En Uzun Süre Enkazda Kalma" Tablosuna Tepkiler Büyüyor
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde yayın yapmak adına anaakım medya da kolları sıvadı. Ancak pek çok kişiye göre bu zorlu sınavı geçemediler. Bazı muhabirlerin mağdur vatandaşları susturması, belli başlı yerlere yığılan basın mensupları derken medya da tepkilerin odağındaydı. Bunlar üstüne Asrın Felaketi başlıklı Anadolu Ajansı çıkışlı bir infografik de servis edildi. Bu tablonun CNN Türk'te yayımlanması ise bardağı taşıran son damla oldu.
Reklam
16 Şubat Perşembe İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranında az da olsa artış başladı! Yüzde 30 seviyesinin üzerine çıkan ortalama baraj doluluk oranı vatandaşların kuraklık endişeni azalttı. Ancak azalan yağışlar ve kar yağışının yeterli seviyeye ulaşmaması kuraklık riskinin sürmesine neden oluyor. Kazandere ve Pabuçdere barajları aylardır adeta alarm veriyor! İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 16 Şubat Perşembe gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam
Trabzonspor - Basel Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu üçüncü olarak tamamlayan Trabzonspor, yoluna Konferans Ligi'nde devam etmeye hak kazandı. Bordo-mavililer, play-off turunun ilk maçında İsviçre ekibi Basel'i konuk edecek. Peki Trabzonspor - Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde.
MEB Geçici Görevlendirme Başvurusu Nedir, Nasıl Yapılır? MEBBİS OHAL Geçici Görevlendirme Başvuru Ekranı
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından OHAL kapsamındaki deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme için taleplerin MEBBİS'ten alındığını açıkladı. Deprem bölgesine geçici görevlendirme yapmak isteyenler tarafından konunun detayları araştırırdı. Peki, OHAL bölgelerine geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEB geçici görevlendirme başvurusu ne zaman? İşte MEB geçici görevlendirme başvuru ekranı...
16 Şubat Perşembe Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Küresel piyasalarda hareketlilik sürüyor. Petrol piyasalarındaki dalgalanma ham petrol fiyatlarında artışa neden oluyor. Bugün Brent petrol 85 dolar, ham petrol ise 79 dolar civarından alıcı buluyor. Peki, Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Akaryakıta zam veya indirim var mı? İşte, 16 Şubat Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Türkiye Tek Yürek Bağış Yayınına Sosyal Medyada İnsanlar Neler Söyledi?
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Türkiye'den ve dünyanın birçok ülkesinden deprem bölgelerine yardım eli uzatıldı. Sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri, dernekler ve belediyeler yardımlarını bölgeye hızlıca ulaştırdı. Aynı zamanda 15 Şubat akşamı da 8 kanalda ortak yayınlanan Türkiye Tek Yürek ismiyle bir bağış gecesi düzenlendi. Toplamda 115 milyar lira üzerinde para toplanan bu geceye ise sosyal medyada tepki yağdı.
Reklam
Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Türkiye Tek Yürek Kampanyası'nın Stüdyosuna Kuzey Tekinoğlu Gibi Girdiği Anlar Gündem Oldu
Tüm Türkiye'den ve dünyadan binlerce insan tek yürek olarak Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na bağışlar yaptılar. Kimisi kumbarasını kırıp 100 TL bağışladı, kimisi ise 1 milyar TL bağışladı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yaralarının sarılması için düzenlenen kampanyaya onlarca ünlü isim de destek verdi. O isimlerden birisiydi Kıvanç Tatlıtuğ oldu.
Reklam