Gerçek İllüminati Hanedanlığı! Dünyanın Kontrolünü Elinde Tutan ve Bir Kukla Gibi Oynatan Güçlü Aileler

Tüm dünya düzeninin sır dolu duvarlar ardında, birkaç büyük ve güçlü aile tarafından yönetildiği iddiasını hepimiz duymuş ya da okumuşuzdur. Bu ailelerin hemen hepsi gözlerden uzak yaşasa da, haklarında bilinenler, bu iddiaları gerçek yapmaya yetecek kadar güçlü. İster İllüminati ister 'Yeni Dünya Düzeni' olarak bilinsin, işte sizlere dünyanın en güçlü ve bir o kadar da karanlık aileleri...

Rockefeller Ailesi

Morgan Ailesi

Birçok politik teoriye göre, Morgan ailesi ABD'nin politik seyrini belirliyor ve dünyadaki bütün bankaları kontrolü altında tutuyor.

Morgan soyundan tanınan ilk kişi John Pierpont Morgan ABD'deki ilk finans imparatorluğunu başlattı. İç Savaş sırasında silah sattı ve hatta bunun için neredeyse yargılanıyordu. Bunun üzerine 1907'de banka sisteminin çöküşünü durdurdu.

Günümüzde, Morgan ailesi hala bankacılık alanında en sözü geçen ailelerden biridir. Sadece ABD'de değil, Avrupa'da da şubeleri bulunmaktadır. Ailenin bazı üyeleri ise bir dönem General Motors ve General Electric şirketlerini kontrol altına almıştı.

Suud Hanedanlığı

Suud Hanedanı, 1932'den beri Suudi Arabistan'ı yöneten kraliyet ailesidir. Ailenin başı Kral Salman bin Abdülaziz El Suud ve bu hanedandaki aile bireylerinin sayısı yaklaşık 25.000'dir.

Ailenin lideri mutlak siyasi gücü elinde tutar ve aile üyeleri önemli resmi, hükümet mensubu ve askeri pozisyonlarda görev yapmaktadır. Suud Hanedanı'nın her bir aile bireyi, ülke içinde istedikleri işe sahip olabilirler. Aile aynı zamanda küresel petrol rezervlerinin yaklaşık %20'sini kontrol etmektedir.

Rothschild Ailesi

Rothschild ailesi Napolyon zamanında bile dünyanın en zengin ailelerinden biriydi. Bu güçlü aile Mayer Amschel Rothschild tarafından kuruldu. Almanya'da büyük bir bankacılık işi kurdu ve kendi finans imparatorluğunu ilan ettiği. Amschel ölümünde, mirasçılarına imparatorluğun nasıl kontrol edilmesi gerektiği konusundaki görüşlerini ve Rothschild'in 200 yılı aşkın süredir bu kurallara nasıl uyduğunu anlatan bir miras bıraktı.

Aile hakkında birçok farklı teori ve söylenti var. Kimileri dünyadaki bütün parayı ve tüm finansal kurumları kontrol ettiklerini söylüyor. Bunun yanında, Rothschilds ailesinin savaşların çoğunu desteklediği ve teşvik ettiği de genel inanışlar arasında yer alıyor.

Rothschild'ın serveti ise bir tahmine göre 2 trilyon dolar. Yatırım, finans, bankacılık, şarap bağcılığı, petrol ve doğalgaz işlerinden para kazanıyorlar.

Baruch Ailesi

Baruch ailesinin Rothschild'lerden ve Rockefeller'lerden daha az parası olduğu düşünülüyor ama kesinlikle güç ve kontrol olarak daha büyükler. 

Bu hanedanı başlatan kişi olan Bernard Baruch, ABD başkanlarının danışmanı ve Sir Winston Churchill'in yakın arkadaşıydı. “Soğuk Savaş” terimiyle ortaya çıkan kişiydi ve atom bombasının icatlarını kontrolü altında tuttu. Bazı insanlar dünya hükümetini yaratan kişi olduğuna inanıyor.

Baruch imparatorluğunun varisi hakkında çok az bilgi bulunuyor. 2 kızı ve bir oğlu olduğu biliniyor. Oğlu Bernard Baruch Jr. 90'lı yıllarda öldü. Bernard'ın torunları hakkında herhangi bir bilgi yok. Bir iddiaya göre aile sır gibi saklanıyor ve ABD hükumetini hala kontrol altında tutuyor.

Walton Ailesi

Sam Walton 1962'de ilk Walmart mağazasını açtı. Bu, o dönemde kendisini dünyanın en zengin insanlarından biri haline getirdi. Zamanla, Walmart zinciri ABD'deki en büyük zincir mağaza oldu.

Sam Walton'un ölümünden sonra şirket karısı ve 4 çocuğu tarafından devralındı. Süpermarketler dışında, aile Arvest Bank'ın sahibi ve aynı zamanda bir sanat eseri koleksiyonuna sahip. Bunun yanında bir de yardım fonu işletiyorlar.

Windsor Hanedanlığı

Windsor Hanedanlığı, Büyük Britanya'nın kraliyet ailesidir. Şu anda, Windsor ailesinin başında Kraliçe II. Elizabeth bulunuyor. Kraliçe olmasından ötürü aynı zamanda kilisenin başı ve Büyük Britanya'nın askeri kuvvetlerinin de başkomutanıdır.

Büyük Britanya'nın yanı sıra, Elizabeth II, 15 bağımsız ülkenin hükümdarıdır. Tüm bunlara rağmen Kraliyet ailesinin tüm üyeleri mütevazı yaşamakta, askeri görevlerini yerine getirmekte ve hayır işleri yapmaktadır.

Murdoch Ailesi

Murdochlar, imparatorluklarını Avustralya'da inşa etmeye başladılar. Keith Murdoch, Melbourne’daki gazetelerden birinde siyasi bir gazeteciydi. Keith editör konumuna geçtiğinde gazetenin satışlarını arttırdı ve daha sonra CEO oldu.

Oğlu Rupert de bir gazeteciydi. Avustralya’nın önde gelen medyasının kontrolünü ellerine geçirdikten sonra, News Corporation’ı kurdular. Günümüzde ise, Murdoch'lar 20th Century Fox, Fox News, Myspace ve Dow Jones şirketlerinin sahibi. 

Bir dönem News Corporation, kraliyet ailesinin, ünlülerin, polisin ve özel kuvvetlerin telefonlarını dinlediği için mahkemeye verildi.

Rupert ise popüler kültürün önemli figürlerinden biri haline geldi. Yarın Asla Ölmez filmindeki kötü adamın ilhamı ondan alınmıştı. Ayrıca Succession dizisinde de kötü karakter ondan esinlenilmişti. Ayrıca Rupert'in adı Big Bang Theory ve Simpsons'ta da geçti.

Oppenheimer Ailesi

Oppenheimer ailesi, dünya altın rezervinin büyük bir kısmının sahibidir. Ailenin ilk ünlenen ismi Ernest Oppenheimer, Güney Afrika'da elmas sektörünün merkezi sayılan Kimberley şehrinde taşındı ve kentin belediye başkanı. Kısa süre içinde de dünya elmas piyasasını tekeline aldı.

Şimdi ise, bu elmas imparatorluğu Ernest’in torunu Nicky Oppenheimer tarafından yönetiliyor. Aile sadece elmas değil, altın, demir, platin ve endüstriyel madenler üretiyor ve satıyor.

Pritzker Ailesi

Ukrayna'dan göçüp ABD'ye gelen bu Yahudi aile, 1881'de Kiev'den Şikago'ya taşındı. Pritzker, otel, tur ve turizm hizmetleri satan Hayat Corporation adlı şirketin sahibi. Şirketin günümüzde de 54 ülkede toplam 777 oteli bulunuyor.

Pritzker ailesinin kendi adına verdiği bir mimarlık ödülü var ve yakın zamanda Chicago'da bir mimarlık okulu açtılar. Hatta öyledir ki bu aile Chicago'nun dış görünüşüne yön veren ailedir.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
07.12.2018

Erdoğan Ailesini ?? yok mu

22.12.2021

:)))

05.12.2018

milyon dolara futbolculardan alıştık milyar dolar devlet borçlarından aşinayız bu adamlar trilyon dolarlarda. bu kadar para güç ölümlü bir hayat için fazla gibi geliyor bana.

05.12.2018

Bu rakfelırlarlan rotçayltların da paso dedelerinin hep pis pis sırıttıkları resimleri var.

05.12.2018

Bende o kadar parayı bulsam pis pis sırıtırım

TÜM YORUMLARI OKU (15)