onedio
Beşiktaş Revir mi Kuruyor?
etiket
Beşiktaş kulübü için transfer dönemi hızla sürerken gün geçmiyor ki yeni bir gelişme olmasın.Son gelişmeler transfer edilecek futbolcuların sakatlık konusunda takımı zora soktuğunu gördük. Tabi Beşiktaş’ın transfer gerçekleştirirken sakatlık konusuna dikkat etmesi çok normal. Çünkü geçmiş sezonlarda futbolcularından Ghezzal ve Mert Günok gibi bazı futbolcularını sakatlık nedeniyle hiç kullanamadı.
Reklam
Beşiktaş’ın Amacı Afrika Kupasını Kazanmak mı?
etiket
Beşiktaş için transfer dönemi son hızıyla devam ediyor. Yönetim gördüğüm kadarıyla takımı atletik olarak iyi bir seviyeye getirebilmek için yoğun olarak Afrikalı futbolcuları takımda bulundurmayı tercih ediyor.Süper Lig başlıyor bu plan bu birkaç ay için işe yarayabilir. Peki ya sonra?Ocak ayına geldiğimizde Beşiktaş’ı büyük bir sorun karşılayacak.Afrika Uluslar Kupası 16 Ocak’ta başladığında Beşiktaş’ın kadrosundaki Afrikalı Milli futbolcular Kupa için milli takıma çağırılacaklar. Peki Beşiktaş’ın kadrosunda kaç tane Afrikalı ve Milli futbolcu var biliyor musunuz?
Reklam
Beşiktaş Takımı da Yönetimi de Lige Hazır Değil
etiket
Beşiktaş futbol takımı, hazırlık maçları ve UEFA Konferans Ligi dahil toplam altı maç oynadı. Aslında Konferans ligi ön elemelerinde oynadığı Tiran ve Neftçi maçlarını da hazırlık maçı düzeyinde değerlendirmek mümkün. Bu maçlar gösterdi ki Beşiktaş futbol takımı kadrosu maalesef lige hazır değil. Oynanan altı maçın dördünde basit goller yenilmesi ürkütücü. Her ne kadar defans hattına takviye yapılmış olsa da bu gollerde hem orta saha hem de defans oyuncularının payı oldukça yüksek.Tiran ve Neftçi maçlarında yenilen gollerin hatalarının Onana’dan başlaması da düşündürücü. Onana süre aldığı maçlarda basit hatalar yaptı ve koşmadan oynamaya çalıştı. Onana hakkında olumsuz fikir beyan edecek kolaycılığa kaçmayacağım. Tosiç de ilk çıktığı maçlarda kendi kalesine goller atmıştı. Sonra ortaya koyduğu performans ile gönüllere taht kurdu. Onana’dan da benzer bir çıkış umuyorum.
Reklam
Askerdeki Sevgilisine Her Bilgiyi SMS Olarak Atan Kişinin Karşılaştığı Tatlı Sitem Gününüzü Güzelleştirecek
Askerdeyken gelecek bir mesaj, bir telefon bile insanı aşırı mutlu ediyor. Bazı kişiler için ise tutkuyla bağlı olduğu futbol takımından küçük bir haber almak bile keyfini yerine getiriyor. Asker yareni olan bir kişi, vatani görevini yapan sevgilisinin gününü güzelleştirmek için futbolla alakalı alakasız her mesajı SMS olarak atmış. Paylaşıma ve gelen tepkilere birlikte bakalım.
Reklam
Reklam
"Çubukluya Islık İstemiyoruz" Etiketinin Gündem Olduğu Fenerbahçe - Maribor Maçı Sonrası Gelen Tepkiler
etiket
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovenya ekibi Maribor ile karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Yeni transferler Becao, Kent ve Szymanski taraftarlardan tam not aldı. Maç içerisinde İrfan Can Kahveci'nin tribünlerde ıslıklanmasına Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi. 'Çubukluya ıslık istemiyoruz' hashtagi gündem oldu.
Transferde Çalım Atan Atana: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin İstediği Fred Sonunda Kararını Verdi!
Transfer döneminin sonlarına yaklaştıkça takımlar kadrolarını güçlendirmek için kıyasıya yarışıyor. Dusan Tadic konusunda Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelmiş ve sarı-lacivertli kulüp mutlu sona ulaşmıştı. Fenerbahçelilerin çok istediği Wilfred Zaha konusunda ise Galatasaray yıldız futbolcuya imza attırmıştı. Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez Manchester United futbolcusu Fred için yarış halindeydiler. Brezilyalı yıldız Türkiye'de oynayacağı takım için imza aşamasına geldi.
Reklam