Görüş Bildir
Haberler
Yine Silip Süpürdük: Netflix Son Birkaç Yıl İçinde İzlenme Rekorları Kıran En İyi Dizilerini Açıkladı

Yine Silip Süpürdük: Netflix Son Birkaç Yıl İçinde İzlenme Rekorları Kıran En İyi Dizilerini Açıkladı

addictedmovie
16.05.2019 - 18:38 Son Güncelleme: 17.05.2019 - 08:45

Netflix olmasa ne yapardık biz yahu? Yine bol bol dizi tüketmişiz.

Buyrun içeriğe!

NOT: Dizi yorumları beyazperde.com'dan alınmıştır ve sıralamada dizilerin IMDb puanları esas alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Dogs Of Berlin (2018 - )

21. Dogs Of Berlin (2018 - )

IMDb: 7.5

Birbirinden farklı karakterlerde olan iki polis dedektifi, istemeselerde birlikte çalışmak zorunda kalır. İkili, onları kendi insani zayıflıkları ve suç eylemleriyle yüzleştiren Berlin yeraltı suç örgütüyle savaşmak ve kanunun gerçekte hangi tarafında olduklarına dair son kararı vermek zorundadır.

20. You (2018 - )

20. You (2018 - )

IMDb: 7.8

Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

19. OA (2016 - )

19. OA (2016 - )

IMDb: 7.8

Başrollerinde Brit Marling ve Zal Batmanglij’i buluşturan The OA, yedi sene önce kaybolduğunda gözleri görmeyen, kör bir kadın olan Prairie Johnson'ın, yıllar sonra gözleri düzelmiş bir şekilde ortaya çıkışının gizemli hikayesini anlatıyor.

18. 13 Reasons Why (2017 - )

18. 13 Reasons Why (2017 - )

IMDb: 8.0

Jay Asher'ın aynı adlı kitabından uyarlanan '13 Reasons Why' lise çağındaki bir gencin, bir gün okuldan eve döndüğünde odasında bulduğu gizemli bir kutudan çıkan kaseti dinlemesi üzerine yaşananları anlatıyor. Clay, kasette iki hafta önce intihar eden hoşlandığı kızın sesini duyunca, kayda kulak kesilir. Hannah ise kayıtta, hayatına son verme kararını almasının 13 sebebini anlatıyordur.

17. The Umbrella Academy (2019 - )

17. The Umbrella Academy (2019 - )

IMDb: 8.1

Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. On My Block (2018 - )

16. On My Block (2018 - )

IMDb: 8.1

Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Lauren Iungerich’in yaratıcısı olduğu dizide Los Angeles’da yaşayan bir grup arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Çetin bir mahallede yaşayan ve her biri hayattaki yerini bulmaya çalışan dört gencin dostluğu liseye başlamaları ile birlikte büyük bir sınavdan geçer.

15. GLOW (2017– )

15. GLOW (2017– )

IMDb: 8.1

1980'lerde Los Angeles'ta yaşayan bir grup uyumsuz kadın, kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratır. Orange is the New Black ekibinden yeni bir komedi.

14. Bodyguard (2018 - )

14. Bodyguard (2018 - )

IMDb: 8.2

Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur. Saldırısı sırasında gösterdiği üstün başarı, David’in terfi etmesini sağlar. Onun yeni görevi Hırslı İçişleri Bakanı Julia Montague'yu korumaktır. Fakat bu görev David’in düşündüğün zor olacaktır. İçişleri Bakanı Julia Montague, David’in inandığı ve savunduğu değerlerin tam aksi görüşündedir. Bu durum David’in işini epey zorlaştırır. Zaman geçtikçe kendisini görevi ve inançları arasında kalmış bir halde bulan David, bakanı korumaya devam edebilecek midir?

13. Altered Carbon (2018 – )

13. Altered Carbon (2018 – )

IMDb: 8.2

Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Altered Carbon, insanların karakterlerini ve ruhlarını yeni bedenlere transfer edebildikleri alternatif bir gelecekte geçiyor. Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir.

12. Ozark (2017- )

12. Ozark (2017- )

IMDb: 8.3

Başrolde yer alan Jason Bateman'ın yönetmenlik ve yapımcı olarak da katkıda bulunduğu Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Atypical (2017– )

11. Atypical (2017– )

IMDb: 8.3

Sam, 18 yaşında otizm hastası bir gençtir. Kendi yaşıtları gibi yaşama arzusu olan Sam, bağımsızlık arayışı içindedir ve artık bir kız arkadaşı olsun ister. Terapisti, kişisel sorunlarını aşmasında Sam’i heveslendirirken, annesi çocuğunun büyüdüğünü kolay kolay kabul etmez. Sam’in babası ise annesinin aksine onun kendisini bulmasına yardımcı olmaya çalışır.

10. Sex Education (2019 - )

10. Sex Education (2019 - )

IMDb: 8.4

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıradışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

9. Anne With an E (2017 - )

9. Anne With an E (2017 - )

IMDb: 8.4

Breaking Bad’in senaristlerinden Moira Walley-Beckett’ın yaratıcısı olduğu Netflixdizisi Anne with an E, muhteşem bir hayal gücüne sahip olan Anne Shirley’nin maceralarını anlatıyor. Anne’in maceralarını kimlik, cinsiyet ayrımcılığı, zorbalık ve ön yargı gibi her dönem geçerli olan sorunlar üzerinden izleyiciye aktaran dizi, Anne’in iç dünyasındaki zenginliği ve yaşama sevincini de hikâyenin içerisine güzel bir şekilde yerleştirmesiyle dikkat çekiyor.

8. Mindhunter (2017– )

8. Mindhunter (2017– )

IMDb: 8.5

FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler.

7. Last Chance U (2016 - )

7. Last Chance U (2016 - )

IMDb: 8.5

Zorlu geçmişlere sahip seçkin atletler, hayatlarını düzene koymak ve hayallerine ulaşmak için son şans olarak üniversite futbolundan medet umuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Marvel's The Punisher (2017 - 2019)

6. Marvel's The Punisher (2017 - 2019)

IMDb: 8.6

Karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam yolculuğuna çıkan Frank Castle'ın hikayesini odağına alan Marvel's The Punisher'da Castle, New York'un yeraltı dünyasına dair karanlık bir komployla yüzleşecek. İntikam için çıktığı bu yolda 'The Punisher'a dönüşen Castle, artık sadece kendi ailesini değil, çok daha fazla insanı etkileyen adaletsizlikleri çözmek için göreve hazır!

5. La Casa De Papel (2017 - )

5. La Casa De Papel (2017 - )

IMDb: 8.6

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

4. The Haunting of Hill House (2018 - )

4. The Haunting of Hill House (2018 - )

IMDb: 8.7

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır.

3. Dark (2017 - )

3. Dark (2017 - )

IMDb: 8.6

Kayıp bir çocuk. Bir yanıt bulmak için ümitsizce çabalayıp duran dört aile. Ve bu aramalar sonucunda ortaya çıkan sırlar ile gerçekler. Küçük kasabanın kaderi değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar.

2. The Crown (2016 – )

2. The Crown (2016 – )

IMDb: 8.7

II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, aşk ve 20. Yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stranger Things (2016 - )

1. Stranger Things (2016 - )

IMDb: 8.9

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

Bu içeriği de seveceğinizi düşünüyoruz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
34
6
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
budabuda

dark... izlediğim en iyi dizilerden biri. umarım yeni sezonda batırmazlar..

Merdan Rozyyev

Alman malı olup da batan bir şey gördün mü sen? :D

yigit ozsahin

NARCOS ? imdb puanı 8.8 ama listede yok

Sheisstillhere

Fauda mutlaka izleyin