Görüş Bildir

Şafak Sezer'in efsane serisi Kolpaçino 4'ün ilk fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve serinin son filmi olacak olan Kolpaçino 4, 12 Ocak'ta vizyona girecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Şafak Sezer, Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Ömer Kurt'un yer aldığı filmde ayrıca İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Saba Tümer ve Selim Erdoğan gibi isimler de yer alacak.

Başrollerinde Şafak Sezer, Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Ömer Kurt'un yer aldığı filmde ayrıca İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç,  Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Saba Tümer ve Selim Erdoğan gibi isimler de yer alacak.

Kamil Çetin ve Tolga Savu'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ise Şafak Sezer'e ait. Kolpaçino 4, serinin son filmi olacak.

Kamil Çetin ve Tolga Savu'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ise Şafak Sezer'e ait. Kolpaçino 4, serinin son filmi olacak.

İşte Kolpaçino 4 filminden yayınlanan yeni fragman: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
16
8
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kara süvari

Şafak İbo şovu toplamış gelmiş awk bi Sibel Can eksikti masada

mamamia

Bugün @miralay ölümlü dünya için "gerçekten bu film için sinemaya gidiyor musunuz" diye yorum yapmıştı. Feyyaz Yiğit'e bayılmama rağmen Doğu Demirkol olduğu ... Devamını Gör

Burak Pit

film olayını bu kadar ciddiye almayın bence, ben izlerken eğleniyorum bu tarz işleri. bir Hollywood değil tabii ki ama , malum tr yönetmenleri kadraj ve görü... Devamını Gör

Burak Pit

güzel ekip toplamış izlenebilir :D