MART
article/comments
article/share

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalı mikrofonu sokaktaki vatandaşa uzattı. O vatandaşlar ekonomi hakkındaki fikirlerini dile getirirken bir başka vatandaş da röportaja dahil oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Emekli öğremen olduklarını dile getiren vatandaşlar ekonomi kötü derken, sonradan röportaja dahil olan vatandaş 'Yaşasın Tayyip, yaşasın Cumhurbaşkanımız' dedi.

Emekli öğremen olduklarını dile getiren vatandaşlar ekonomi kötü derken, sonradan röportaja dahil olan vatandaş 'Yaşasın Tayyip, yaşasın Cumhurbaşkanımız' dedi.

Bunun üzerine ise emekli öğretmenler o vatandaşa 'Eğitiminiz nedir?' diye sordu ve 'İlkokul' cevabını aldıklarında ortamı terk ettiler.

İşte o anlar:

Sonrasında ise o vatandaş, öğretmenlere 'Kafası çalışmıyor' dedi. O sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Arkadaşlar bana sövmeyin, annem çok üzülüyor. :(
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
296
268
59
30
17
5
5
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın