Görüş Bildir

Son günlerde ülkemizin dört bir yanında sokak köpeklerinin uyutulması hakkında sunulan yasa teklifi konuşuluyor. Yasa teklifine göre 30 gün içerisinde sahiplendirilemeyen sokak köpeklerinin uyutulacak olmasına sosyal medyada tepkiler yağıyor. Fatih Altaylı’da bu konu hakkındaki düşüncesiyle sosyal medyanın gündeminde.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Altaylı sözlerine ilk olarak “Ben hiçbir zaman uyutmayı tasvip etmedim.” sözleriyle başladı.

Altaylı sözlerine ilk olarak “Ben hiçbir zaman uyutmayı tasvip etmedim.” sözleriyle başladı.

Ardından ise “Uyutulsun kardeşim diyenleri alıp götürsünler, buyurun uyutun desinler. O köpek sana melül melül bakarken kıyamazsın.” dedi.

Ardından ise “Uyutulsun kardeşim diyenleri alıp götürsünler, buyurun uyutun desinler.  O köpek sana melül melül bakarken kıyamazsın.” dedi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
3
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayhan Akman

Öldürmek ne demek ya? Barinakta bakilir o hayvanlara. Ceza evlerinde yüzlerce köpege bakiliyor bu hayvanlarami bakilmayacak.

sena sena

anasını sattığım ülkesinde bilinçli olarak insan öldürenler ceza almıyor da ,bilinçsiz sokak hayvanları mı uyutulacak . allah ıslah etsin bu ülkeyi iliklerim... Devamını Gör

melis e

Sadece bu ay içinde gerçekleşen köpek saldırıları: 2 Nisan:Kartal'da 7 yaşındaki ikizlere köpek saldırdı,kardeşlerden birisi yoğun bakıma kaldırıldı(sonu ne ... Devamını Gör