Görüş Bildir
Haberler
Seçim Sonuçlarını Beklerken Vakit Geçsin Diye İzleyebileceğiniz Keyifli Filmler

Seçim Sonuçlarını Beklerken Vakit Geçsin Diye İzleyebileceğiniz Keyifli Filmler

Merhabalar. Ülkemiz için çok önemli olacak bir seçimin eşiğindeyiz. Bu seçimlerin sonucuna göre ülkemizin kaderi şekillenecek. Eminim hepiniz bir şeyler yapmak için 'Şu seçimler bi' bitsin de' diyorsunuzdur. Haliyle bu yüzden kafalarınız da çok dolu. Seçim süreci sadece oy vermekle bitmiyor, bir de bunun sayımı var. O da çok yorucu bir süreç. Neyse, lafı daha fazla uzatmadan yazayım, size bu içerikte seçim günü kafanızı biraz gündemden ve sayımlardan ayırabilecek filmleri derledim. Eğlenceli, keyifli ve izlerken rahatlatacak filmler arıyorsanız bu listedeki filmlere bir şans verin derim.

İyi seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Amélie (2001)

22. Amélie (2001)

Amélie, Paris'te kendi adalet anlayışına sahip masum ve saf bir kızdır. Film, onun çevresindeki insanlara yardım etmeye karar vermesini ve bu sırada aradığı aşkı keşfetmesini konu alıyor.

Yönetmen: Jean-Pierre Jeunet

Oyuncular: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz, Rufus

21. Before Sunset (2004)

21. Before Sunset (2004)

Film, Jesse ve Celine ilk tanışmalarından ve birbirleriyle güzel vakit geçirmelerinden dokuz yıl sonra, Jesse'nin kitap turunun Fransa ayağında tekrar karşılaşmalarını konu alıyor.

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff

20. Being There (1979)

20. Being There (1979)

İşvereninin ölümü onu bildiği tek evden çıkarmaya zorladıktan sonra basit fikirli ve korunaklı bir bahçıvan, güçlü bir iş adamının beklenmedik bir şekilde güvendiği bir danışmanı ve Washington siyasetinin içinden biri haline gelir.

Yönetmen: Hal Ashby

Oyuncular: Peter Sellers, Shirley MacLaine, Melvyn Douglas

19. Car Wash (1976)

19. Car Wash (1976)

Araba yıkama çalışanlarının günlük hayatlarını anlatan, onların umutlarını, korkularını, sevinçlerini, hayallerini ve sıkıntılarını konu alan ve yol boyunca bazı eksantrik müşterilerle karşılaştıran bir komedi bu.

Yönetmen: Michael Schultz

Oyuncular: Richard Pryor, Franklyn Ajaye, Sully Boyar

18. Chan Is Missing (1982)

18. Chan Is Missing (1982)

İki taksici, San Francisco'nun Çin Mahallesi'nde 4000 dolarla ortadan kaybolan gizemli bir karakteri arar. Araştırmaları onları, çağdaş Amerikan toplumuna asimile olmaya çalışan Çinli-Amerikalıların yaşadığı birçok sorunu aydınlatan ve sıradan da olsa komik olan bir yolculuğa çıkarır.

Yönetmen: Wayne Wang

Oyuncular: Wood Moy, Marc Hayashi, Laureen Chew

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Chef (2014)

17. Chef (2014)

Bir baş aşçı, restoran işinden ayrılır ve bir yandan görüşmediği ailesini yeniden bir araya getirirken yaratıcı yeteneklerini geri kazanmak için bir yemek kamyonu satın alır.

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson

16. Dave Chappelle's Block Party (2005)

16. Dave Chappelle's Block Party (2005)

Dave Chappelle, bir Brooklyn mahallesini hayatta bir kez yaşanabilecek ücretsiz blok partisi sunuyor. Chappelle'e ek olarak sanatçı kadrosunda Kanye West, Mos Def, Talib Kweli, Common, Dead Prez, Erykah Badu, Jill Scott, the Roots, Cody ChesnuTT, Big Daddy Kane yer alıyor. 

Yönetmen: Michel Gondry

Oyuncular: Dave Chappelle, Yasiin Bey, Lauryn Hill

15. Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)

15. Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)

Samurayın kurallarına göre yaşayan, mafya için çalışan bir kiralık katil ve son işi plana göre gitmeyince kendini onların hedefinde bulur. Şimdi yaşadığı kuralları korurken kendisini ve onurunu savunmanın bir yolunu bulmalıdır.

Yönetmen: Jim Jarmusch

Oyuncular: Forest Whitaker, Henry Silva, John Tormey

14. Happy-Go-Lucky (2008)

14. Happy-Go-Lucky (2008)

Film, hayata olumlu tarafından bakan, akıllı, fazlasıyla neşeli, 30 yaşındaki ilkokul öğretmeni Poppy'yi takip ediyor. Poppy bekârdır, harika arkadaşları, müthiş bir işi ve süper bir hayatı vardır. Onun hayatının tek çelişkisi ise ona trafik dersleri veren sıkıntılı ve gergin Scott'ın varlığıdır.

Yönetmen: Mike Leigh

Oyuncular: Sally Hawkins, Alexis Zegerman, Samuel Roukin

13. Harvey (1950)

13. Harvey (1950)

Tuhaf orta yaşlı bir adam, en yakın arkadaşı olarak 1,80 boyunda görünmez bir tavşanı olması konusundaki ısrarı nedeniyle ailesi tarafından deli olarak kabul edilir. Ancak o herkesin bildiğinden daha akıllı olabilir.

Yönetmen: Henry Koster

Oyuncular: James Stewart, Wallace Ford, William H. Lynn

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Hopscotch (1980)

12. Hopscotch (1980)

Beceriksiz amirleri tarafından bir masa başı işiyle cezalandırılan zeki bir CIA ajanı emekli olur ve patronlarını utandıracak bir anı defteri yazar. Bu da onu, diğerlerinden kaçmaya sevk eder.

Yönetmen: Ronald Neame

Oyuncular: Walter Matthau, Glenda Jackson, Sam Waterston

11. Local Hero (1983)

11. Local Hero (1983)

Bir Amerikan petrol şirketinin yeni bir rafineri planı vardır ve bir köyün tamamını satın alması için İskoçya'ya birini gönderir, ancak işler beklendiği gibi gitmez.

Yönetmen: Bill Forsyth

Oyuncular: Burt Lancaster, Peter Riegert, Fulton Mackay

10. Magic Mike XXL (2015)

10. Magic Mike XXL (2015)

Mike oyununun zirvesindeyken striptizci hayatından vazgeçtikten üç yıl sonra, o ve geri kalan Kings of Tampa, son bir muhteşem performans sergilemek için Myrtle Beach yolunu tutar.

Yönetmen: Gregory Jacobs

Oyuncular: Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer

9. Ocean's Eleven (2001)

9. Ocean's Eleven (2001)

Danny Ocean tarihin en büyük soygununu yapmak ister. Frank Catton, Rusty Ryan ve Linus Caldwell dahil olmak üzere on bir kişilik bir ekibi birleştirir. Hedefleri Bellagio, Mirage ve MGM Grand'tır. Yani Terry Benedict'e ait tüm kumarhaneler. Gizlice girip 150 milyon dolarla çıkmayı planladıkları için bu hiç kolay olmayacaktır.

Yönetmen: Steven Soderbergh

Oyuncular: George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts

8. Paddington (2014)

8. Paddington (2014)

Genç bir Perulu ayı, ev aramak için Londra'ya gider. Kendini Paddington İstasyonu'nda kaybolmuş ve yalnız bulduğu sırada ona geçici bir sığınak sunan nazik Brown ailesiyle tanışır.

Yönetmen: Paul King

Oyuncular: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Tampopo (1985)

7. Tampopo (1985)

Bir kamyon şoförü, aile tarafından işletilen küçük bir erişte dükkanında durur ve yeni başlayan işine yardım etmeye karar verir. Hikaye, aşk ve yemek ilişkisine dair çeşitli vinyetlerle iç içe geçmiş durumdadır.

Yönetmen: Jûzô Itami

Oyuncular: Ken Watanabe, Tsutomu Yamazaki, Nobuko Miyamoto

6. The Big Lebowski (1998)

6. The Big Lebowski (1998)

Aynı adı taşıyan bir milyonerle karıştırılan Los Angeles tembeli Jeff 'The Dude' Lebowski, borç tahsildarları tarafından harap edilen bir halı için tazminat ister ve milyonerin kayıp karısını bulmaya çalışırken bowling arkadaşlarından yardım bekler.

Yönetmenler: Joel Coen, Ethan Coen

Oyuncular: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore

5. The Straight Story (1999)

5. The Straight Story (1999)

Film, arasının çok uzun bir süredir bozuk olduğu abisinin rahatsızlandığını duyduğunda onun yanına gitmeye karar veren 73 yaşındaki Alvin'in, araba kullanamadığı için çim biçme makinesiyle çıktığı yolculuğu konu alıyor.

Yönetmen: David Lynch

Oyuncular: Richard Farnsworth, Sissy Spacek, Jane Galloway Heitz

4. Say Anything (1989)

4. Say Anything (1989)

Lise son sınıf öğrencisi Lloyd Dobler, güzel ve zeki Diane Court ile çıkmaktan başka bir şey istemez. Diane burs için İngiltere'ye gitmeden önce Lloyd, aşırı korumacı babasının itirazlarına rağmen onun kalbini kazanmaya çalışır.

Yönetmen: Cameron Crowe

Oyuncular: John Cusack, Ione Skye, John Mahoney

3. Mamma Mia! (2008)

3. Mamma Mia! (2008)

20'li yaşlardaki Sophie Sheridan'ın amacı, babasının kim olduğunu bulmaktır. Evlenmek üzere olan Sophie'nin nikâhından bir gün önce annesi Donna, Sophie'nin karşısına üç adamla çıkar. Bunlar, 20 yıl önce Yunan adalarına yaptığı gezide tanıştığı erkeklerdir.

Yönetmen: Phyllida Lloyd

Oyuncular: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Best in Show (2000)

2. Best in Show (2000)

Belgesel niteliğindeki film, bir grup acımasız köpek sahibinin gözünden köpek şovlarının son derece rekabetçi, adaletsiz ve acımasız dünyasına bir kamera arkası bakışı sunuyor.

Yönetmen: Christopher Guest

Oyuncular: Fred Willard, Eugene Levy, Catherine O'Hara

1. Get Him to the Greek (2010)

1. Get Him to the Greek (2010)

İngiliz rock yıldızı Aldous Snow, yaşadığı bir ayrılıktan sonra yeniden uyuşturucuya ve içkiye başlar. Los Angeles'ta Aaron Green, resesyona girmiş bir plak şirketi için çalışmaktadır. Aaron'un patronu ona, Aldous'u Londra'dan Los Angeles'a 72 saat içinde bir konser için getirmesi görevini verir. 

Yönetmen: Nicholas Stoller

Oyuncular: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss

Pazar günü seçim sonuçlarını beklemek cidden yorucu olacak. Benim size tavsiyem bir yandan sonuçları beklerken diğer yandan biraz eğlenceli vakit geçirmeniz. Sadece bu filmlerden birini seçin ve biraz olsun pazar gününün tadını çıkarın!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın