Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Skins'ten AJ and the Queen'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Skins'ten AJ and the Queen'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
10.09.2022 - 10:17

'Hangi diziyi izlesem?' sorusunun cevabı niteliğinde bir içerikler karşındayız. Senin için hazırladığımız listede bilim kurgudan polisiyeye, korkudan romantizme pek çok türden dizi önerileriyle karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Scorpion (2014-2018)

Scorpion (2014-2018)

Özet: Eksantrik bir dahi, modern dünyanın karmaşık tehditlerine karşı son bir savunma hattı geliştirmeye karar verir. Bunun için de uluslararası bir süper dahi ağı oluşturur.

Oyuncular: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Robert Patrick

Yaratıcı: Nick Santora

Mom (2013-2021)

Mom (2013-2021)

Özet: İçkiyi daha yeni bırakmış olan iki çocuk annesi Christy, iyi bir ebeveyn olmaya çalışan ve geçimini garsonluk yaparak kazanan bekar bir kadındır. Üstelik aşk hayatı da oldukça karmaşıktır. Yine de tam bir şeyleri başarıyorum dediği bir dönemdedir. Ne var ki son derece inatçı ve eleştirel annesinin tekrar hayatına girmesiyle işler kontrolünden çıkar. 

Oyuncular: Allison Janney, Anna Faris, Mimi Kennedy

Yaratıcı: Chuck Lorre

Easy (2016-2019)

Easy (2016-2019)

Özet: Bu dizide Chicago'da iç içe geçmiş arkadaş gruplarına bakış atıyor ve onların modern aşk, seks, teknoloji ve kültür labirentinde debelenmelerine şahit oluyoruz. Easy, Joe Swanberg tarafından oluşturulan bir komedi antolojisi.

Oyuncular: Michael Chernus, Jane Adams, Elizabeth Reaser

Yaratıcı: Joe Swanberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

AJ and the Queen (2020)

AJ and the Queen (2020)

Özet: Dizide drag queen Ruby Red'in, hayatına bir anda giren 11 yaşındaki davetsiz misafiriyle maceraları anlatılıyor. Drag queen olan Ruby Red, kulüp kulüp gezip yaptığı gösteriler sayesinde kazandığı parayı biriktirmeye başlar. Sonunda düşündüğü parayı biriktirdiğinde çalıştığı kulüpte son gösterine çıkar. Çünkü artık kendi kulübünü açacaktır. Ancak işler pek de planladığı gibi gitmez .Parasını çaldıran Ruby, her şeye sıfırdan başlamaya karar verir. Karavanı ile turneye çıkmayı planlayan Ruby'ye bu yolculuğunda 11 yaşındaki davetsiz misafiri de eşlik eder.

Oyuncular: RuPaul, Izzy G., Michael-Leon Wooley

Yaratıcılar: RuPaul, Michael Patrick King

Skins (2007-2013)

Skins (2007-2013)

Özet: Okullarının son iki yılını geçiren bir grup genci odağına alan dizide onların arkadaşlıkları ve aşkları etrafında şekillenen zorlu yaşamları anlatılıyor. 

Oyuncular: Kaya Scodelario, Nicholas Hoult, Joe Dempsie

Yaratıcılar: Jamie Brittain, Bryan Elsley

Conversations with Friends (2022)

Conversations with Friends (2022)

Özet: Conversations With Friends, Sally Rooney'nin aynı adlı çok satan kitabından uyarlandı. Romantizm esintileri de taşıyan dizi Dublinli üniversite öğrencisi Frances ve Bobbi ile evli bir çift olan Melissa ve Nick’in kurdukları tuhaf ve beklenmedik bağa odaklanıyor.

Oyuncular: Alison Oliver, Sasha Lane, Joe Alwyn

Yaratıcı: Alice Birch

The Librarians (2014-2018)

The Librarians (2014-2018)

Özet: The Librarians, bir grup kütüphanecinin atıldığı maceraları takip ediyor. Dünyanın dört bir yanından dört sıradan kütüphaneci, doğaüstü gizemleri çözme ve antik eserleri korumak için seçilir. Ancak pek çok büyülü macera da beraberinde gelir. 

Oyuncular: Noah Wyle, Rebecca Romijn, Lindy Booth

Yaratıcı: John Rogers

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saving Hope (2012-2017)

Saving Hope (2012-2017)

Özet: Saving Hope, Hope Zion Hastanesi'nin doktor ve hemşirelerinin hayatlarına odaklanan doğaüstü bir tıbbi drama. Yenidoğan yoğun bakım uzmanı olan Alex Reid ile cerrahi bölüm şefi Charlie Harris nişanlıdır. Geçirdiği bir kazanın ardından komaya giren cerrahın durumu hiç iyi değildir. Hastaneye Charlie'nin yerine gelen yeni doktor ve ekibin geri kalanı, Charlie için umutları yeşertmeye çalışırken, hastanedeki günlük tempoya da ayak uydurmak zorundadırlar. Charlie ise ölüm ile yaşam arasında gidip gelirken hastane koridorlarını boş bırakmaz..

Oyuncular: Michael Shanks (I), Erica Durance, Daniel Gillies

Yaratıcılar: Morwyn Brebner, Malcolm MacRury

Sleepy Hollow (2013-2017)

Sleepy Hollow (2013-2017)

Özet: The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) hikâyesinin bu modern uyarlaması, 250 yıllık uyanan Ichabod Crane'i odağına alıyor. Dizide Crane ve kasabanın şerifinin iyilikle kötülüğün ortasında kalan kasabadaki gizemleri çözmeye çalışma maceraları anlatılıyor.

Oyuncular: Tom Mison, Nicole Beharie, Lyndie Greenwood

Yaratıcılar: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Len Wiseman

Man Seeking Woman (2015-2017)

Man Seeking Woman (2015-2017)

Özet: Saf romantik Josh Greenberg'in hayatının aşkını bulma macerasını anlatan Man Seeking Woman, fantastik ögelerle beslenen eğlenceli bir romantik komedi dizisi.

Oyuncular: Jay Baruchel, Eric André, Britt Lower

Yaratıcı: Simon Rich

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elementary (2012-2019)

Elementary (2012-2019)

Özet: Sherlock Holmes bu kez de New York'ta dedektiflik işleriyle uğraşıyor. Her daim yanında olan Watson ise bu uyarlamada kadın karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuncular: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn

Yaratıcı: Robert Doherty

Person of Interest (2011-2016)

Person of Interest (2011-2016)

Özet: Eski bir CIA ajanı ve zengin bir programcı, yaşanabilecek suçları önceden tespit edip önüne geçebilecek bir sistem için işbirliği yapar. Bunun için yapay zekâyı kullanan ikiliyi birçok tehlikeli macera beklemektedir.

Oyuncular: Michael Emerson, Jim Caviezel, Taraji P. Henson

Yaratıcı: Jonathan Nolan

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın