Görüş Bildir
Haberler
Herkesin İzlemesi Gereken Hak Ettiği Değeri Görememiş 15 Komedi Dizisi

Herkesin İzlemesi Gereken Hak Ettiği Değeri Görememiş 15 Komedi Dizisi

04.07.2020 - 08:30

Bu dizilerin bir kısmı yayıncılar tarafından, bir kısmı ise izleyiciler tarafından hak ettiği değeri göremedi. Çoğumuzun bildiği tabirle 'underrated' kaldılar. Daha önce izlemediyseniz “keşke izleseydim” diyeceğiniz, izlediyseniz muhtemelen bizimle aynı fikirde olduğunuz, hakkı teslim edilmemiş 15 komedi dizisini derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Please Like Me

15. Please Like Me

Bu Avustralya yapımı komediye biraz kara komedi de diyebiliriz. Kız arkadaşından ayrıldıktan sonra eşcinsel olduğunu keşfeden Josh'un yer yer komik yer yer de dramatik hikayesini anlatıyor. 4 sezondan oluşan dizinin IMDB puanı gayet tatmin edici; 8.5.

14. Dead To Me

14. Dead To Me

Netfilx'te karşınıza çıkmış olması muhtemel dizimiz Dead To Me, henüz hak ettiği değeri görmemiş dizilerden. Bir kere başrolünde en iyi kadın komedi oyuncularından biri olan Christina Applegate var. Dizi, kocasının ölümünden sonra öfke sorunlarıyla boğuşan Jen'in hayatını konu ediyor.

13. Don't Trust The B**** in Apartment 23

13. Don't Trust The B**** in Apartment 23

Krysten Ritter'in gayet güzel bir komedi performansı sergilediği dizi maalesef 2 sezon sürdü. Birbirine zıt 2 karakter June ve Chloe'nin ev arkadaşlığını konu alan dizi özellikle Amerikalı muhafazakarlar tarafından oldukça tepki görmüş ve yayından kaldırılmıştı.

12. Teen Titans Go!

12. Teen Titans Go!

'Ne yani, şimdi bize çocuklar için yapılmış bir çizgi filmi mi önereceksiniz?' diyorsanız, önce bir dinleyin. Özellikle süper kahraman kültürüne hakimseniz bu diziyi çok seveceksiniz. Süper kahramanların dünyasını tiye alan, olabildiğince absürd bu çizgi filmi hem çocuklar hem de büyükler güle eğlene izleyebilir. IMDB puanına çok takılmayın siz... 5.2.

11. Pete Versus Life

11. Pete Versus Life

Dizi, Londra'da yaşayan spor gazetecisi Pete Griffiths'in profesyonel ve kişisel yaşamını çok orijinal bir konseptle bize aktarıyor. Pete'ın günlük hayatında yaşadıklarını, iki spor yorumcusu adeta bir maç yorumlar gibi yorumluyor. IMDB puanı 7.7 olan dizi 2 sezon sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. A.P. Bio

10. A.P. Bio

Felsefe Profesörü Jack Griffin, hayalindeki işi kaybettikten sonra bir lisede biyoloji dersi vermeye başlar. Ancak Jack'in amacı pek de biyoloji dersi vermek değildir. Öğrencilerini kötü emelleri için kullanır ancak bir yandan da onları gerçek hayata hazırlar. 3.sezon onayı alan dizinin IMBD puanı 7.2.

9. Coupling

9. Coupling

Coupling'i izleyenler; 'Yok artık, Coupling nasıl hak ettiği değeri görmemiş?' diyebilir. Ancak dizi günümüz itibariyle sanki birazcık unutuldu gibi. Kimlerine göre 'İngilizlerin Friends'i' olan dizi yayınlandığı dönemde çok sevilmişti. Bu eğlenceli diziyi izlemeyenlere izletmek, bilenlere de tekrardan hatırlatmak istedik.

8. Bob's Burgers

8. Bob's Burgers

Sevenlerine göre Family Guy veya The Simpsons'tan bir farkı olmayan dizi neden ülkemizde pek popüler değil anlamış değiliz. Hamburger dükkanı işleten Bob ve ailesinin maceralarını konu alıyor. Seslendirme kadrosunun muazzam olduğu dizi bu sene 11.sezonunu yayınlamaya hazırlanıyor.

7. Trailer Park Boys

7. Trailer Park Boys

Tralier Park Boys aslında bir mockumentary. Nedir Mockumentary? Tamamen güldürü amaçlı yapılmış sahte belgesel. Konsept olarak The Office'i andırıyor diyebiliriz. Karavan parkında yaşayan Julian, Ricky ve Bubbles'in birbirinden absürd maceralarını izleyip dizinin bağımlısı oluyorsunuz. Kanada yapımı dizi 2001 yılında başladıktan sonra 2007 yılında sona erdi. 2014 yılında ise hayranlarının isteği üzerine dizinin yeni bölümleri çekildi.

6. The Comeback

6. The Comeback

The Comeback ile ilgili sosyal medyada yapılan bir yorum diziyi en iyi şekilde özetliyor aslında; 'Bir Friends oyuncusunun, Friends'ten sonra yaptığı en iyi proje'. Lisa Kudrow, Valerie Cherish rolü ile başrolü üstleniyor. Dizide, eski bir Hollywood yıldızı olan Valerie, yıllar sonra bir projeyle ekranlara dönüyor. Ancak yayıncı kuruluş Valerie'nin ekranlara dönüşünü de bir reality şova çeviriyor. Bu yoğun tempoyla baş etmeye çalışan Valerie, kendini birçok kez küçük düşürücü durumların içinde buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Good Place

5. The Good Place

The Good Place, aslında oldukça sevilen bir dizi. Ancak kesinlikle daha fazla popülerliği hak ediyor. Cennet ve cehennem kavramlarına değişik bir bakış açısı getiren dizi, izleyenleri ahlak felsefesi ile alakalı da sıkça düşündürüyor. Tam anlamıyla güldürürken düşündüren bir dizi diyebileceğimiz The Good Place'in IMDB puanı ise 8.2.

4. The IT Crowd

4. The IT Crowd

İngiliz mizahının en iyi örneklerinden biri olan dizi, büyük bir kurumda bilgi işlem departmanının yaşadığı birbirinden absürd maceraları konu alıyor. Diziyi izledikten sonra iş yerinizde bilgisayarınız ne zaman arıza verse bilgi işleme danışmadan önce iki kere düşünüyorsunuz. Bu eğlenceli dizinin IMDB puanı 8.5.

3. It's Always Sunny in Philadelphia

3. It's Always Sunny in Philadelphia

'15 sezondur devam eden dizi nasıl hak ettiği değeri görmemiş?' diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bu müthiş dizinin ülkemizde pek fazla izleyeni olduğunu söyleyemeyiz. Kesinlikle kült sınıfına girebilecek, karakterlerinin birbirinden adi ama bir yandan da birbirinden komik olduğu bu dizi, sıra dışı bir mizah tarzına sahip. IMDB puanı 8.8 olan Philly, umarız bir süre daha devam eder.

2. Brooklyn Nine-Nine

2. Brooklyn Nine-Nine

Son dönemlerde oldukça popüler olan dizi, yavaş yavaş hak ettiği değeri görmeye başlasa bile kesinlikle daha fazlasını hak ediyor. Her sene yeni sezon onayı alıp alamayacağı tartışma konusu olan dizi, 5.sezonunun ardından Fox tarafından iptal edilmişti. Daha sonra NBC tarafından yayınlanmaya başlayan Nine-Nine geçtiğimiz aylarda 8.sezon için onay almıştı. Bir polis karakolunda geçen komik olayları ele alan dizinin her karakteri birbirinden komik ve renkli. Özellikle de Captain Holt!

1. Futurama

1. Futurama

Dizi tarihinin en hakkı yenilen dizileri listesinde kesinlikle kafaya oynar Futurama. The Simpsons'un yapımcılarının elinden çıkan, en az onun kadar efsane olabilecek dizi, 1999-2003 arası FOX'ta yayınlandıktan sonra iptal edilmişti. İzleyicilerinin talebi üzerine 2008 yılında tekrar FOX ekranlarına dönen dizi 2013 yılında düşük reytinglerinden dolayı final yapmak zorunda kalmıştı. Bunun üzerinde sosyal medyada FOX'un kulağı epey çınlamıştı tabii. Pizza dağıtıcısı Philip J.Fry'ın, 31 Aralık 1999'da 'yanlışlıkla' dondurulup 1000 yıl sonrasına gönderilmesini konu alan dizinin IMDB puanı 8.4.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
15
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Lan bende tam 13 numarayı yazacaktım yorumlara içerikte gördüğüme çok sevindimm. O yüzden listeye puanım 11/10