Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Ted Lasso'dan The Leftovers'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Ted Lasso'dan The Leftovers'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
07.09.2022 - 10:27

Günün birbirinden sağlam dizi önerileriyle yine karşındayız. Listede korkudan komediye, polisiyeden bilim kurguya kadar pek çok türden çeşitli dizi önerileriyle karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Landscapers (2021)

Landscapers (2021)

Özet: Katil çift Susan ve Christopher Edwars'ın hayatını anlatan dizi gerçek olaylara dayanıyor. Edwars çifti, Susan'ın ailesinin katledilmesinden sorumlu tutulur. Susan'ın ebeveynlerini öldürüp arka bahçeye gömmekle suçlanan çift, yakalandıktan sonra da haklarında yapılan suçlamaları kabul etmez.

Oyuncular: Olivia Colman, David Thewlis, Kate O'Flynn

Yaratıcı: Ed Sinclair

Marcella (2016-)

Marcella (2016-)

Özet: Dizi, eski polis memuru Marcella Backland'in hikâyesini takip ediyor. Marcella Backland, kocası tarafından artık eskisi kadar sevilmediği gerekçesiyle terk edilir. Hayatındaki bu beklenmedik gelişme onu oldukça sarsar. Durumu kabullenip hayata tekrar tutunabilmek için 10 yıl öncesinde ailesi için bıraktığı cinayet masasındaki görevine geri dönmeye karar verir. Tam da bu sırada zamanında takibini yaptığı ve sonuca ulaşamadığı bir cinayet davası tekrar gün yüzüne çıkar. İşlenen cinayetler eski davanın izlerini taşımaktadır. Marcella bir yandan cinayetlerin sırrını çözmeye çalışırken bir yandan da terk edilişinin altında yatan nedenleri araştıracaktır.

Oyuncular: Anna Friel, Ray Panthaki, Nicholas Pinnock

Yaratıcılar: Hans Rosenfeldt, Nicola Larder

Top of the Lake (2013-2017)

Top of the Lake (2013-2017)

Özet: Top of the Lake, kayıp bir kız çocuğunun izini süren dedektif Robin Griffin'i takip ediyor. Robin, adı Tui olan 12 yaşındaki kızı bulmaya çalışırken, kızın dondurucu soğukluktaki bir göle girmeye çalıştığını öğrenir. Gölden çıkarıldıktan sonra kontrole götürülen genç kızın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıkar. Tui'nin tecavüze uğradığını düşünen Robin, bu olayı araştırmaya karar verir. Ancak olay ile ilgili bilgi edindikçe kendisi ile ilgi bilmediği gerçeklerle karşı karşıya kalır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Holly Hunter, Peter Mullan

Yaratıcılar: Jane Campion, Gérard Lee

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ted Lasso (2020-)

Ted Lasso (2020-)

Özet: Dizi, ir Amerikan futbol takımında koçluk yapmak için işe alınan Ted Lasso'nun yer yer komik yer yer dramatik macerasını takip ediyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Lossu, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar.

Oyuncular: Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brett Goldstein (II)

Yaratıcılar: Bill Lawrence, Jason Sudeikis

One Day at a Time (2017-2020)

One Day at a Time (2017-2020)

Özet: One Day at a Time adlı kült dizinin bu yeni uyarlamasında, bir dönem orduda çalışmış Latin kökenli ve bekar bir annenin, biri kız diğer erkek iki çocuğunu ve eski kafalı annesiyle birlikte bir çatı altında yaşadıkları anlatılıyor.

Oyuncular: Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez

Yaratıcı: Gloria Calderón Kellett, Mike Royce

Hacks (2021-)

Hacks (2021-)

Özet: Hacks'in merkezinde bir dönemin efsane komedyeni Deborah Vance var. Deborah Vance, efsanevi bir Las Vegas komedyenidir. Ancak Deborah eski popülerliğini kaybetmiştir. Bu duruma bir çözüm bulmaya çalışan komedyen, , eski popülaritesini kazanabilmek için 25 yaşındaki bir danışmandan yardım ister.

Oyuncular: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins

Yaratıcılar: Paul W. Downs, Lucia Aniello, Jen Statsky

The White Lotus (2021-2022)

The White Lotus (2021-2022)

Özet: Dizide tropikal bir bölgede bulunan bir oteli tercih eden müşterilerin başlarından geçenler anlatılıyor. Konuklar bir hafta boyunca cennette gibi dinlenip, tatil yapar. Ancak her geçen gün otele gelen gezginlerde, otelin çalışanlarında ve mekanın kendisinde karanlık karmaşık olaylar ortaya çıkar.

Oyuncular: Michael Imperioli, Theo James, Jennifer Coolidge

Yaratıcı: Mike White

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gossip Girl (2007-2012)

Gossip Girl (2007-2012)

Özet: Cecily von Ziegesar'ın çok satan kitap serisinden uyarlanan Gossip Girl, romantizmden drama uzanan türlerde bir gençlik dizisi. NewYork'un yukarı yakasında yaşayan, doğuştan şanslı bir grup lise öğrencisinin lüks hayatlarını, aşklarını, ayrılıklarını dedikoducu bir blog üzerinden aktaran dizi, anlattığı hikâyeler kadar, dizide kulkanılan kıyafetler ve aksesuarlarla da dikkat çekiyor, adeta kendi modasını yaratıyor..

Oyuncular: Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford

Yaratıcılar: Josh Schwartz, Stephanie Savage

Trying (2020-2022)

Trying (2020-2022)

Özet: Jason ve Nikki, mutlu ve neşeli bir çifttir. Tek eksikleri ise bebektir. Bir türlü çocuk sahibi olamayan ikili, en nihayet evlat edinmeye karar verir. Fakat evlat edinme kurulu onların ebeveyn olmaya hazır olduğuna inanacak mıdır?

Oyuncular: Rafe Spall, Esther Smith, Oliver Chris

Yaratıcı: Andy Wolton

The Leftovers (2014-2017)

The Leftovers (2014-2017)

Özet: Bir gün aniden dünyadaki insan nüfusunun yüzde 2'si ortadan kaybolur. Olaydan üç yıl sonra ise geride kalan insanlar çeşitli gruplara ayrılmış ve kaotik bir ortamda yaşam savaşı vermektedirler.

Oyuncular: Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston

Yaratıcılar: Damon Lindelof, Tom Perrotta

Station Eleven (2021-2022)

Station Eleven (2021-2022)

Özet: Kıyamet sonrası bir dünya tasvir eden Station Elevan'da, etkileri korkunç boyuta ulaşan bir grip salgınından kurtulmayı başaran bir grup insanın hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor.

Oyuncular: Mackenzie Davis, Himesh Patel, Matilda Lawler

Yaratıcı: Patrick Somerville

İçeriğin Devamı Aşağıda

Devil in Ohio (2022)

Devil in Ohio (2022)

Özet: Esrarengiz bir tarikattan kaçan genç bir kız, psikiyatrist Dr. Suzanne Mathis tarafından tedavi edilmeye başlar. Genç kızı korumaya çalışan Mathis, onu eve götürür. Ancak bu kararla hem ailesini hem kendi hayatını tehlikeye atar.

Oyuncular: Emily Deschanel, Sam Jaeger, Gerardo Celasco

Yaratıcı: Daria Polatin

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın