Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Sex and the City'den Castle Rock'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Sex and the City'den Castle Rock'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
04.09.2022 - 11:17

Dizi izlemek çok keyifli bir aktivite olsa da kendini kaptıracağın diziyi bulmak bazen zor olabiliyor. 'Hangi diziyi izlesem?' sorusuna yanıt bulmanı kolaylaştırmak için sana kapsamlı bir öneri listesi hazırladık. Listede bilim kurgudan aksiyona, komediden drama pek çok türden diziyi bir arada bulacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Newsroom (2012-2014)

The Newsroom (2012-2014)

Özet: Bir haber merkezinde yaşananları odağına alan The Newsroom, sunucu Will McAvoy ve ekibinin kamera arkasında neler yaşadığını anlatıyor.

Oyuncular: Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr.

Yaratıcı: Aaron Sorkin

Extraordinary Attorney Woo (2022)

Extraordinary Attorney Woo (2022)

Özet: Yüksek IQ'ya sahip olan ve otizmle mücadele eden 27 yaşındaki Woo Young-woo, prestijli bir üniversitenin hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukat olarak kariyerine adım atar.

Oyuncular: Eun-bin Park, Tae-oh Kang, Kang Ki-young

Yaratıcılar: Yoo In-sik, Moon Ji-won

Dr. Death (2021)

Dr. Death (2021)

Özet: Gerilim dozu yüksek olan medikal-suç türündeki Dr. Death, bir cerrahı odağına alıyor. Christopher Duntsch, başarılı kariyere sahip olan genç bir cerrahtır. Ancak girdiği rutin ameliyatlarda hastalar sakat kalmaya hatta ölmeye başladığında her şey değişmeye başlar. Kurban sayısı gün geçtikçe artınca, kendisi gibi cerrah olan iki iş arkadaşı yaşananları araştırmaya karar verir.

Oyuncular: Joshua Jackson, Christian Slater, Alec Baldwin

Yaratıcı: Patrick Macmanus

İçeriğin Devamı Aşağıda

Animal Kingdom (2016-2020)

Animal Kingdom (2016-2020)

Özet: Animal Kingdom, annesini kaybettikten sonra büyükannesinin yanına taşınan ve burada kendisini suç dünyasının tam ortasında bulan Joshua'yı takip ediyor. 17 yaşındaki Joshua annesi aşırı dozda aldığı eroinden öldükten sonra Güney Kaliforniya'da ki akrabalarının yanına yerleşir. Otorite sahibi büyükannesi Janine'nin yanına taşınan Joshua çok geçmeden yeni ailesinin tam bir suç şebekesi olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Ellen Barkin, Shawn Hatosy, Scott Speedman

Yaratıcı: Jonathan Lisco

How to with John Wilson (2020-)

How to with John Wilson (2020-)

Özet: Belgesel film yapımcısı John Wilson, kendi kişisel sorunlarıyla uğraşıp günlük yaşama dair tavsiyelerini paylaşmaya çalışırken New Yorklu arkadaşlarının hayatlarını gizlice filme alarak bir kendini keşfetme ve kültürel gözlem yolculuğuna çıkıyor.

Oyuncular: John Wilson, Kyle MacLachlan, Niko Nelson

Yönetmen: John Wilson

Girlboss (2017)

Girlboss (2017)

Özet: Dizi New York Times'ın en çok satanlar listesine giren aynı adlı kitaptan uyarlandı. Yazarı ise Nasty Gal giyim markasının yaratıcısı Sophia Amoruso. Konusuna gelecek olursak... İnternet üzerinden kıyafet satışı yapmaya başlayan genç Sophia, bu girişiminin onu bir moda imparatorluğunun başına getireceğinden habersizdi. O sadece günü kurtarmak, hayatını sürdürmek istiyordu, şimdi ise multi milyoner!

Oyuncular: Britt Robertson, Ellie Reed, Johnny Simmons

Yaratıcı: Kay Cannon

Chewing Gum (2015-2017)

Chewing Gum (2015-2017)

Özet: Dizi, muhafazakâr bir ailede büyüyen 24 yaşındaki Tracey Gordon'ı odağına alıyor. Ailesinin yanından ayrılıp, yalnız yaşamaya başlayan Tracey, dünyayı keşfetmeye başlar. Cinsel hayatı olmayan Tracey, artık bu durumu değiştirmeye karar verir.

Oyuncular: Michaela Coel, Danielle Walters, John MacMillan

Yaratıcı: Michaela Coel

İçeriğin Devamı Aşağıda

Weeds (2005-2012)

Weeds (2005-2012)

Özet: Banliyöde yaşayan bir anne, kocası öldükten sonra ayrıcalıklı yaşam tarzını sürdürmek için esrar satmaya başladığında, mahalle sakinlerinin ne kadar bağımlı olduğunu da öğrenir.

Oyuncular: Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould

Yaratıcı: Jenji Kohan

Channel Zero (2016-2018)

Channel Zero (2016-2018)

Özet: Her sezon farklı bir konuya odaklanan Channel Zero, korku, okült korku ve yer yer fantastik temalı bir antoloji dizisi. Castle Cove adını taşıyan ilk sezonda, 1980’lerde TV’de yayınlanmış gizemli bir çocuk programını takıntı haline getirmiş bir adam, çocukluğunda yaşadığı kabus gibi ölümcül bazı olayların bu programla ilişkisi olabileceğini düşünmeye başlar. 

Oyuncular: Brandon Scott, Maria Sten, Steven Robertson

Yaratıcı: Nick Antosca

Castle Rock (2018-2019)

Castle Rock (2018-2019)

Özet: Kült yazar Stephen King'in kaleme aldığı hikâyelerdeki karakterleri, hikâyeleri ve mekânları bir arada görmeye hazır mısınız? Castle Rock, King'in Cujo, The Dark Half, IT ve Needful Things gibi eserlerinde karşılaştığımız kurgusal Maine kasabasında geçiyor.

Oyuncular: Lizzy Caplan, Paul Sparks, Barkhad Abdi

Yaratıcılar: Sam Shaw, Dustin Thomason

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sex and the City (1998-2004)

Sex and the City (1998-2004)

Özet: Romantik komedi türünün en sevilen dizilerinden Sex and the City, 30'lu yaşlardaki dört kadın arkadaşın maceralarını anlatıyor. Bir fenomen haline gelen Sex and the City, dört yakın arkadaş olan Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda'nın özel hayatlarını ekrana taşıyarak şehirli ve kariyerli kadının sorunlarına, aşk hayatlarına mercek tutuyor. Tam altı sene ekranda kalan dizi, daha sonra çekilen iki sinema filmiyle de beyazperdeye taşındı.

Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon

Yaratıcı: Darren Star

See (2019-2022)

See (2019-2022)

Özet: Uzak bir gelecekte geçen dizide Jason Momoa başrolde. Dizide, görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor. Dizinin başrolünü Game of Thrones’ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa üstleniyor. Momoa’nın korkusuz savaşçı Baba Voss rolünü üstlendiği See’nin senaryosunu Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight ile Açlık Oyunları serisinin son üç filminin yönetmen koltuğunda oturan Francis Lawrence birlikte kaleme alıyor. 10 bölümden oluşan See’nin yürütücü yapımcılığını Knight, Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping ve Kristen Campo üstleniyor.

Oyuncular: Jason Momoa, Alfre Woodard, Sylvia Hoeks

Yaratıcı: Steven Knight

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın