Motosikletiyle Türkiye'nin 81 ilini gezen Saliha Özkan, Karadeniz etabında Uzungöl'e yakın Karester Yaylası'nda Karadenizli teyzelerle karşılaştı. Teyzelerle sohbet edip motosikletiyle gezdiren Özkan o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Motosikletiyle Türkiye'nin 81 ilini gezen Saliha Özkan'ın enfes paylaşımlarını hayranlıkla takip ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Saliha Özkan gittiği her yerde hem şehri hem de oranın insanlarını sosyal medya hesabından paylaşırken, gezisinin Karadeniz ayağında yaylada rastladığı teyzelerle gülümseten anlarını yayınladı.

Uzungöl'e giderken Karester Yaylası'nda 3 Karadenizli teyzeyle karşılaşan Özkan içinizi ısıtan sohbetlerini paylaşırken, teyzelerden birini motosikletiyle gezdirdiği anlar kısa sürede viral oldu.

İşte o anlar:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Çocukluğumdan beri televizyonun başından kalkmamak o dönem ebeveynlerim tarafından azar işitmeme neden olsa da mesleğimin ilk adımlarını böyle attım. 2015 yılından beri editörlük yapıyorum. Kariyerimi 2024'ten itibaren Onedio bünyesinde yer alan TV kategorisiyle taçlandırdım. Burada dizilerin ve gündüz kuşağının nabzını tutmaktan ve kendi yorumlarımı okuyucuyla buluşturmaktan çok zevk alıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın
Saliha karadeniz bölgesini bitireli haftalar oldu. Onedio, gündemin çok gerisinde kaldıkça telefonlardan silinmeye mahkumsun.