Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek: 'Cemaat Bizi Sırtımızdan Vurdu'

Melih Gökçek: 'Cemaat Bizi Sırtımızdan Vurdu'

Onedio Medya
09.08.2014 - 14:03 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:53

Melih Gökçek: Cemaat Bizi Sırtımızdan Vurdu

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı’nda Gezi süreci ve Cumhurbaşkanlığı seçimi masaya yatırıldı. Programa konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birbirinden farklı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''GEZİ SÜRECİNDE ULUSLARARASI GÜÇLER, AMERİKA'DAKİ NEOCONLAR, PARALEL YAPININ EMİR VE KOMUTASINDAKİ SİYASİ PARTİLER VAR''

Gezi sürecinde uluslararası güçler var. Amerika'daki Neoconlar var. Paralel yapının emir ve komutasındaki siyasi partiler var. Başbakan kimseye boyun eğmedi. ''One Minute'' olayı ile Erdoğan mazlumların yanında oldu, bu da Dünya'da bir ilkti. Bu yapıyla zamanında iç içe oldum. Çok aktif bir kurumdu. Yasal çerçevede yardımcı olduk. CHP ile uğraşmak bana keyif veriyor, her şeyiyle karşımızda. Dinimize düşman, kişiliğimize düşman, partimize düşman. 17 Aralık'ta bu yapıyla ipler koptu. Başbakan, MİT olayında ilk kez irkildi ve ne oluyor dedi. Gelip sırtımızdan hançerlediler. Biz onlara farklı gözle bakıp destek vermiştik.

''İHSANOĞLU MALESEF 'ARİEL ŞARON' HAYRANI'' İhsanoğlu tanınmış en solcu yazarların kitaplarını Arapçaya çevirmiş. Ekmeleddin Bey'i Süleyman Demirel'e benzetiyorum. Her kesimden oy alıyordu ancak icraat yoktu. Yaptığı atamalara bakıyoruz hep sol kesimden ve Mason kişilerdi. Ekmeleddin Bey de aynı yolu izliyor. Eski bir bakan olan bir ağabeyim şöyle bir şey söyledi ' Ekmeleddin Bey babasının, adını Akif'in vasiyeti ile koyduğunu söylüyor. 1. ve 2. çocuğuna isimleri vermiyor ancak 3. çocuğuna Ekmeleddin ismi konuluyor.' Bizim camiaya iyi görünmek için yalanlar söylüyor. Başkalarının yazdığı kitaplara kendi ismini veriyor. Ünlü yazarlarımızdan biri çok bilim hırsızı gördüm ama böylesini ilk kez görüyorum dedi. Ariel Şaron'un komaya girdiğini duyan Ekmeleddin Bey'in yorumu; yazık oldu, büyük devlet adamıydı diyor.

''EKMELEDDİN, BUGÜNÜN ADAYI DEĞİL 3 YIL ÖNCE BELİRLENMİŞ BİR ADAY'' Ekmeleddin, bugünün adayı değil 3 yıl önce belirlenmiş bir adaydır. İki yıldan uzun bir süredir Doğan Yayın Grubu Ekmeleddin Bey'e yoğun ilgi gösteriyor. 2013 Aralık ayında yazılmış kitapta da belirtildiği gibi, Aydın Doğan Cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyor. Takvim Gazetesi yazarı Ergün Diler'in Ağustos 2011 tarihli yazısında da 'çok güvendiğim bir arkadaşım bana dediğine göre büyük bir medya patronu Cidde'de Ekmeleddin Bey ile görüşüp, sizi önümüzdeki dönem Çankaya'da görmek isteriz demişler. İhsanoğlu da bu öneriye çok sıcak bakmış' diyor. Hürriyet'in 2009'da attığı büyük başlık İslam Dünyası'nın yükselen yıldızı Ekmeleddin. 3 kere manşet Ekmeleddin İhsanoğlu'na verildi, halka tanıtmak o zamandan başladı. Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök ile İhsanoglu'nun hiçbir zaman dostluğu yoktur. Adeta parlatıyorlar, bugünler için besliyorlar. Uluslararası güçler Ekmeleddin Bey'i öne sürdü. Türkiye'nin baronuna ABD'den baskı geliyor.

''KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ VE DESTİCİ KÜRESEL BARONLARIN TAŞERONU'' Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Destici küresel baronların taşeronu. Bu üç liderin açıklarını yakalayanlar var ve kullanıyorlar. Bu iki partinin oyları düşerse ne olacak insanların yüzüne nasıl bakacaklar. Partilerin alt yapısından tepkiler gelecek ister istemez. BBP seçimden sonra Destici'yi devirecek. Benim kanaatim Destici'yi dışarıdan sıkıştırdıklarına yönelik. Bahçeli ve Destici'yi iyi tanıyorum ama onlara yakıştıramıyorum. Kılıçdaroğlu'nu konuşmaya gerek yok. Muhsin Yazıcıoğlu'na karşı her zaman saygı ve sevgi göstermişimdir. BBP'nin ve MHP'nin alt yapısı bu kişiye oy vermez ve Erdoğan'a oy verecek adım gibi eminim. El Eser Örgüt'ü Ak Parti'ye desteğini açıkladı ve İhsanoğlu'nun yanlışlarını açıkladı. Toplam oyları % 55 olan muhalefetin oy oranını göreceğiz. Kılıçdaroğlu halka tıpış tıpış geleceksiniz diyor diktatörlük budur. Başbakanımız ise halka sağ duyu ile seçime çağırıyor oyunuza talibiz diyor. Ben kendimi partime borçlu hissediyorum. Biz bir dava insanıyız ve dava arkadaşlarımızın sonuna kadar arkasındayız. Bu Ankara'da son dönemim ve emekli olmayı düşünüyorum.

''YABANCI SERMAYE PARA KAZANMAK İÇİN MÜSLÜMAN KANI AKITIYOR'' Erdoğan 2002 yılında Başbakan oldu ülkemizi nereden nereye getirdi. Aradaki fark ortada ve bunu kimse görmezden gelemez. Halk bunun için Recep Tayyip Erdoğan diyor. Bunları yapan Erdoğan, sen ne yaptın Devlet Bahçeli? Sen ne yaptın Kılıçdaroğlu? Her şeyi yapan kendileri, hileyi, hurdayı ancak miyavlayanlar yine kendileri. Tatilde, yazlıkta olan vatandaşlarımız milletin adayı Erdoğan'ı desteklemek için gelip oylarını kullansınlar. Ve dış güçlerin adayına kaptırmasınlar oylarını. Yenilmeye doymadınız artık pes edin, gidin çalışın paranızı kazanın bu dönemde servetinize servet kattınız zaten uğraşmayı bırakın artık. % 45'den % 35'e düşünce onlar da anlayacaklar gerçekleri. Nedir bu düşmanlık Başbakanımız zalimin karşısında durdu, mazlumun yanında oldu. Batı'da şimdi aynı yolu izliyor. Biz mazlumun yanındayız, zalime silah satan Batı'nın karşısında olduğumuz için uğraşıyorlar. Yabancı sermaye para kazanmak için Müslüman kanı akıtıyor. Biz Osmanlı torunuyuz sen kimin torunusun Uğur Dündar? Neden Osmanlı düşmanısın. Bilim adamları ilerde Çin'in dünya lideri karşısında da Türkiye'yi gördüğünü söylüyor. Pazar günü herkesi sandık başına bekliyorum.

Kaynak: http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0