onedio
article/comments
article/share

İzmir'de polis ile maske takmayan vatandaş arasında tartışma çıktı...

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

"Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini"

"Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini"

İzmir'in Konak ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan polis ekipleri ile maskesiz gezen iki kadın arasında gerginlik yaşandı. Kadınlardan biri, 'Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini' dedi.

"Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın"

"Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın"

Gerginliğin artması ile kimlik ibrazında bulunmayan kadın, polise ekiplerinin terbiyesizlik yaptığını iddia ederek 'Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın' şeklinde bağırmaya başladı. Polisin uyarması üzerine tepkisini sürdürmeye devam eden kadın, 'Benim canımı sıkmasınlar polismiş, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini' diye konuştu.

"Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi"

"Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi"

Görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösteren kadın, 'Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi' dedi. Haklarında işlem yapılan iki kadın daha sonra polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü. Polis memurlarının, hakarette bulunduğu gerekçesiyle kadından şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kaynak: Sondakika

İşte o anlar:

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Arkadaşlar bana sövmeyin, annem çok üzülüyor. :(
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
73
19
13
8
4
1
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın