Görüş Bildir

Madonna dün Stockholm'de Paris katliamında yaşamını yitirenleri 'Like a prayer' şarkısı ile andı ve sahnede gözyaşlarını tutamadı. Madonna yaptığı konuşmada,  'Bu olay bütün gün beni rahatsız etti ve gerçekten bu konsere çıkmak benim için çok zor oldu. İnsanlar kaybettiklerine ve sevdiklerine ağlarken buraya çıkıp dans etmek içimden gelmiyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kandiller eşliğinde konuşmasına devam eden Madonna 'İşte bunların yapmak istedikleri de bu. Bizleri susturmak, ama biz onlara izin vermeyeceğiz. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu dünyada kötülükten çok iyiliğin olduğuna inanıyorum. Biz bunu kanıtlamak için buradayız. Bu akşam konserimi iptal edecektim. Sonra düşündüm, neden onlara beni durdurmalarına izin verecektim, neden onlara beni- bizi durdurmalarına izin verecektim. Haydi özgürlüğü doya doya yaşayalım' diyerek konserine 'Like a prayer'şarkısı ile devam etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
24
11
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tony Stark

Kabak tadı vermeye başladı artık.

Elif calisir

Fransa da yasanan olay içler acisi ortadoğu da bunlar her gün yasaniyor diye fransadaki olan terörü iyi yapmıyor terör meşrulaştırılamaz fakat buna duyduğunu... Devamını Gör

yuuki

sanki müslümanlardaki can diyil ona bepsi kör olur sesini çıxaranda olmur

Metin Gümüş

Müslümanlar için ağlayacağı yoktu ya zahaar.