Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Babaların her daim kendileri yerine çocuklarının önceliklerini düşünmesi değer biçemeyeceğimiz davranışlardan. Kendilerine hediye geldiği zamanki tepkileri ise her zaman aynı oluyor. Biz sevindiklerini anlasak da onlar ‘paran sana kalsaydı’ cümlelerini kurmadan edemiyor.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Bir genç kadın da ilk maaşıyla babasına cep telefonu aldı ve babasının hediyeyi görünce ilk sözleri “Ben böyle bir şey istemiyorum, pahalıdır bu.” şeklinde oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Bir yandan sevinse de “Öyle bir şeyi hak etmiyorum ben.” diyen baba hepimizi derinden etkiledi.
İşte o anlar 👇
Gelen yorumlar ise bu şekilde oldu. 👇
👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle televizyon ve magazin dünyasını yakından takip ediyor; dizi, sinema ve TV sektöründeki gelişmeleri okuyucularla buluşturuyorum. Yeni projeler, oyuncu transferleri, setlerden gelen haberler, reyting sonuçları ve kulis bilgileri üzerine içerikler üretirken, magazin gündeminde öne çıkan açıklamaları, sosyal medyada konuşulan olayları ve ünlü isimlerle ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın