Görüş Bildir
Haberler
Kalkın Bi' Fena Olduk! İzlerken Libidonuzun Tavan Yapacağı Tüm Zamanların En Nefes Kesici +18 Sahnesi

Kalkın Bi' Fena Olduk! İzlerken Libidonuzun Tavan Yapacağı Tüm Zamanların En Nefes Kesici +18 Sahnesi

bathsheba
21.10.2020 - 00:15

Buralar cayır cayır alev aldı. 🔥🔥🔥

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Truva

Hepiniz klasik bir film olan Truva'yı biliyorsunuzdur. Brad Pitt ve Rose Byrne'nin cinsel ilişki sahnesi ile içerdiği şehvet ile uzunca bir süre akıllarımıza yerleşmişti.

16. Anna Karenina

İki aşık olan Keira Knightley and Aaron Taylor arasında geçen sahne o kadar gerçekçiydi ki hiç kimse rol olduğuna inanmak istememişti.

15. Mr. & Mrs. Smith

Biliyorsunuz ki bu filmden sonra Brad ve Angelina aşkı başlamıştı, birbirlerine sette aşık olmuşlardı. Ee böyle ateşli bir cinsel ilişki sahnesinin ardından aşık olmasalar ayıp olurdu zaten.

14. Love & Other Drugs (Aşk Sarhoşu)

14. Love & Other Drugs (Aşk Sarhoşu)

Jamie ve Maddie'nin cinsel ilişki sahnesini izlediğimiz an libidomuz tavan yapmıştı.

13. Karanlığın Elli Tonu

'Fifty Shades' serisinin tamamı cinsellik içiriyordu ama Christian ve Anastasia'nın duşta cinsel ilişki yaptıkları sahne o kadar ateşliydi ki asla akıllarımızdan çıkaramıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Ölümcül Tutku

12. Ölümcül Tutku

Ölümcül Tutku'daki havuz sahnesini izleyenler hatırlar. Aralarındaki tutkuyu ekranlardan bile hissetmiştik.

11. Atonement

11. Atonement

Keira Knightley ve James McAvoy'un Kefaret filmindeki kitap yığınları arasında geçen bu ikonik sevişme sahnesini izleyip hatırlamayan var mı? Her şey kelimenin tam anlamıyla büyüleyiciydi.

10. Watchmen

10. Watchmen

Koskoca bir günü dünyayı kurtararak geçirdikten sonra uzay araçlarında sevişen Patrick Wilson ve Malin Åkerman'i de bu listeye dahil etmesek ayıp olurdu.

9. The Notebook

The Notebook gibi akıllara kazanan bir filmde tabii ki ateşli bir cinsel ilişki sahnesi olacaktı. Birbirlerine olan tutkuları sayesinde ölümsüzleşmiş bu sahneyi herkes hatırlıyordur.

8. Gone Girl

8. Gone Girl

Planının bir parçası olarak Amy, Desi'yi kendisi ile sevişmeye ikna etmişti. O anı her ne kadar yaşamak istemese de unutulmaz cinsel ilişki sahnelerinden bir tanesi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Irreversible

7. Irreversible

Yıkıcı derecede güzel ve tutkulu olan bu cinsel ilişki sahnesi, insanı bambaşka bir boyuta taşıyor. Monica Bellucci'nin cazibesi, Vincent Cassel ile birleşince, ortaya muazzam bir iş çıkıyor.

6. Original Sin

6. Original Sin

Original Sin'de Angelina Jolie ve Antonio Banderas'ın performansının filmin önüne geçtiği o sahneyi bugün izlemiş gibi hatırlıyoruz.

5. House of Cards

House of Cards izleyen herkes bu büyüleyici cinsel ilişki sahnesini hatırlar...

4. Orange Is the New Black

Dizide birçok cinsel ilişki sahnesi vardı ama en unutulmazı buydu. Çünkü hem ara vermek için hem de birleşmek için yapılan bir cinsel ilişkiydi...

3. Love

3. Love

Love filmi yaklaşık olarak iki saat on beş dakika boyunca kuralsız cinsel ilişkiyi bizlere anlatıyor. O yüzden filmin birçok sahnesi aslında akıllarımıza kazınmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Outlander

2. Outlander

Outlander'daki bu tutkulu ve büyüleyici cinsel ilişki sahnesi farklı dünyalardan olan iki insanın nasıl bu kadar uyumlu olabileceklerini gösteriyordu.

1. 365 Gün

1. 365 Gün

Ve geldik Netflix'in en erotik filmine. Filmin ilk dakikasından itibaren libidolarımız tavan yapıyor ama en ateşli sahnesi çiftin yatta ilk defa cinsel ilişkiye girdikleri sahneydi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
102
75
54
47
25
25