Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Odaya Biri Girecek Diye Aklımızın Çıktığı 2019'un En Ateşli Yabancı Dizi Sahneleri

İzlerken Odaya Biri Girecek Diye Aklımızın Çıktığı 2019'un En Ateşli Yabancı Dizi Sahneleri

Sansür yok, toplumsal baskı yok, üstüne üstlük Netflix, HBO gibi cesur ortamlar var. Yabancı dizilerde nerde ne çıkacağını bilmediğimiz için de her an tetikte bekliyoruz. Görünce de insan RTÜK'ün ceza verdiği Türk dizilerine gülüp geçiyor işte...

15. Game of Thrones bu yıl final yaptı. Final yaparken de Arya Stark'ı sonunda mutlu sona ulaştırmayı da ihmal etmedi. Velet elimizde büyüdüğü için hafif bir burulduk.

14. Aynı dizide Jaime'nin pis ilişkilerinden yılmıştık. Brienne ile cima eyleyince resmen sevindik.

13. Elite'i tek başına izlemek daha makul, her an ne çıkacağı belli olmuyor. Guzma ve Nadia'nın fantezi sahnesinde elma yiyorduk, boğazımıza takıldı!

12. How to Get Away with Murder yayınlandığından bu yana epey ahlaka mugayir sahne çıkardı. 2019 en soft yılı olabilir. Yine de listeye girmeye hak kazandı.

11. Shameless'a diyoruz ki: "Utan kardeşim utan!". Şimdiye kadarki en cinselliksiz sezonuydu, isminden utan. Elimizdekine bakar mısın, o da hamile yahu...

10. La Casa De Papel son sezonunda göstermeden ima edenler kervanına katılmış. Şu küvet sahnesi nice gençleri bitirdi.

9. Profesör, sen sevişme kardeşim. Bu işi bilmeyen çıksın şuradan boş yapmasın. Neyse ki müfettiş var da sahneye bir enerji geliyor.

8. The 100 her zamanki gibi şaşırtmayarak 2019'a da bir anı bıraktı. Bombalar yağardı bu şehre, The 100'dekiler durmadan sevişirdi...

7. Dark'ın 2019'a attığı gol, bu sahne oldu. Düşünün bu sahne, yataktaki kadının kızının ortamı basmasıyla bitti.

6. Jonas da "Keşke sevişmese" dediklerimizden ama Martha ile bu sahnelerini izlemeyi o kadar bekledik ki, 2019'un aşk böcekleri oldular.

5. Gelelim dozu biraz fazla kaçıranlara. 13 Reasons Why'da Jessica başkalarından randıman alamayınca Justin'e geri döndü. Olaysız bir dönüş de olamadı maalesef.

4. İsminde Sex Education olan bir diziden ne bekleniyorsa onu verdiler. Cinsellik dozu giderek artıyor.

3. Black Mirror'ı izlerken çok dikkatli olmak lazım, es kaza arkadan bir büyüğünüz geçerse şok olabilir. 5. sezonun ilk bölümü epey olaylıydı.

2. Reislerin reisi, Thomas Shelby'yi 2019'da da izleme fırsatı bulduk. Ama bu sahneyi izlerken bir kızarmadık değil...

1. Power, çok bilinmeyen kaliteli dizilerden. James'in bütün sahneleri fazlaca erotik oluyor, yine şaşırtmadı. Bitiş çizgisinde ipi göğüsleyerek, birinci olmaya hak kazandı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
312
215
171
125
92
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın