Görüş Bildir

6 Şubat günü saat 04:17'de büyük bir felaket yaşayan Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem ve beraberinde binlerce artçı deprem meydana geldi. 11 ili etkileyen ve on binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından ise depremzedelerimiz için yaraların sarılması çalışmaları halen devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Yaşam’dan Hicran Urun’un özel haberine göre ise, Kahramanmaraş'ta çadırlarda yaşayan depremzedelerin çadırlarına elektrik sayacı takılmaya başlandı.

Yeni Yaşam’dan Hicran Urun’un özel haberine göre ise, Kahramanmaraş'ta çadırlarda yaşayan depremzedelerin çadırlarına elektrik sayacı takılmaya başlandı.

Depremzedelerin çadırlarına elektrik sayaçlarının takıldığının iddia edildiği haberde ayrıca, sayaçların takılmasına tepki gösteren depremzedelerin, '3 ay sonra ödeyeceksiniz' şeklinde yanıt aldıkları bilgisine yer verildi.

Kaynak: yeniyasamgazetesi4

İşte o iddiaların yer aldığı görüntüler: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
12
10
6
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uranicus

gerizekalı adam saat nerde! junction box koymuşlar.Bunları yapmazlarsa kablolar ısınır yangın çıkar.Aptal aptal içerikler ler açıp ortalığı karıştırmayın.

bayram

Aynısını ya da benzerini ben yazdım, ama cahillikten değil bu içerikler özellikle takip edince bu editörleri, neyi amaçladıklarını anlayabilirsiniz..

Pasif Kullanıcı

Provokasyon amaçlı oluşturulmuş bir içerik 3 kuruşluk akılları var onları da böyle şeylerde kullanıyorlar

mugobiz

Valla bu kadarını da yapmazlar diyorum ama yaparlar... yaparlar. her defasında şaşırmayacağım diyorum ama yine şaşırtmayı başarıyorlar.