Görüş Bildir
Haberler
İzlediğinizde Sizi Oldukça Heyecanlandıracak Birbirinden Etkileyici 30 Erotik Film

İzlediğinizde Sizi Oldukça Heyecanlandıracak Birbirinden Etkileyici 30 Erotik Film

05.03.2021 - 07:45

İzlediğinizde oldukça heyecanlanacağınız, birbirinden erotik 30 filmi sizin için derledik.

1. Bilitis (1977)

1. Bilitis (1977)
www.sinemalar.com

'Bilitis', genç bir kızın yaz tatilindeyken başından geçenleri konu ediniyor.  Genç Bilitis, (Patti D'Arbanville) arkadaşı Melissa ve kocasını sevişirken gördüğünde şaşkına döner. Gördükleri Bilitis için bir dönüm noktası olur ve o da Melissa'nın yüreklendirmesiyle kendi duygularının farkına varmaya başlar. 

IMDb: 5,4

2. Basic Instinct (1992)

2. Basic Instinct (1992)
www.sinemalar.com

Eski rock yıldızı, San Francisco'da gece kulübü işleten Johnny Boz yatağında öldürülmüş olarak bulunur. Dedektif Nick Curran, cinayeti araştırmakla görevlendirilir. Catherine Tramell ise meşhur bir yazardır ve cinayet şekli kendi kitaplarından birinde anlattığı bir hikayeyle birebir aynıdır. Polis 2 olasılık üzerinde yoğunlaşır. Katil ya yazarın kendisidir, ya da onun romanlarını yakından takip eden bir okuyucusu. Nick'in eski sevgilisi olan Beth, şüpheleri Catherine üzerine yoğunlaştırmaya çalışırken, bir anda şüphe oklarını kendi üzerinde bulur. Catherine sandığından çok daha zeki bir kadındır.

IMDb: 7,0

3. Pauline a la Plage (1983)

3. Pauline a la Plage (1983)
www.beyazperde.com

Genç bir kadın olan Marion, boşanma sürecindedir. Bu sırada Marion, tatil için 15 yaşındaki Pauline ile birlikte Normandiya sahillerine gider. Tatilde her ikisinin de peşine birçok erkek düşer. Eski aşkı olan Pierre ile karşılaşan Marion, onu yeğenine ayarlamaya çalışır. Bu sırada genç kadın Henri adında orta yaşlı bir adam ile ilişkiye başlar.

IMDb: 7,3

4. Last Tango in Paris (1972)

4. Last Tango in Paris (1972)
www.beyazperde.com

Jeanne evlilik arifesinde sıradan bir kadındır. Evliliğe hazırlık aşamasında ileride oturabileceği bir de ev aramaktadır. Bir gün evleri gezerken müstesna ve tuhaf bir adamla karşılaşır. Amerikalı Paul, yaşça Jeanne'den büyük olmasına rağmen onu delicesine etkiler. İkili, yasak bir aşkın meyvelerini yemeye başlarlar. Aralarında garip bir ilişki başlar. Sürekli beraber olsalar dahi, birbirlerine birbirleri dışındaki hayatlarına dair hiçbir şey sormayacaktırlar. Bir süre sonra aralarındaki kişilik farklılıkları ikisini de dar bir çıkmaza sürükleyecektir. Bertolucci'nin en önemli eserlerinden biri olarak gösterilen Paris'te Son Tango, ayrıca kendi döneminin en erotik eserlerinden biri.

IMDb: 7,0

5. Sex and Lucia (2001)

5. Sex and Lucia (2001)
www.sinemalar.com

Lucia, Madrid’de bir restoranda garsonluk yapan genç bir kadındır. Uzun süredir birlikte olduğu yazar sevgilisinden ayrılınca yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünerek bir Akdeniz adasına seyahate çıkmaya karar verir. Lucia bu adada, güneş ve denizin koynunda gizli bir günlüğü okurcasına eski ilişkilerinin karanlık noktalarını sorgulamaya girişir.

IMDb: 7,1

6. Shortbus (2006)

6. Shortbus (2006)
www.sinemalar.com

Bir grup New Yorklu, Shortbus isimli bir kulübe cinsel yaşamlarındaki problemlere çözüm bulabilmek amacıyla gelmektedir. Rob ve Sophia çok mutlu bir çifttir fakat Sophia hayatında hiç orgazm yaşamamıştır. Bu ironik durum onun peşini iş yaşamında da bırakmaz çünkü kendisi bir çift danışmanıdır ve bu tür sorunları kendi hastalarında da görmektedir. Hastalarından ikisi, Jamie ve James, 5 senedir birbirlerine sadık kalabilmiş bir gay çifttir. Fakat James artık bu ilişkiye başka erkekleri de katmak istemektedir. Ceth bu aileye katılabilecek çok uygun bir insandır; fakat caddenin diğer tarafında oturan röntgenci Caleb’in bu konudaki düşünceleri çok daha farklıdır. Jamie’lerin kışkırtmasıyla Sophie, Severin’i ziyaret eder. Tüm çiftleri Shortbus Club’da ilginç deneyimler beklemektedir.

IMDb: 6,4

7. Se, jie (2007)

7. Se, jie (2007)
www.beyazperde.com

Savaşın her yeri talan ettiği bir dönemde bir ülkenin hali duman olsa da kişisel boyutta duygusal dünyaların da ayrı ayrı hırpalanması gözardı edilemez. Mr Yee, Şangay’da önemli bir politikacıdır ve İkinci Dünya Savaşı sürerken zor zamanlar yaşamaktadır. Öte yanda duygusal dünyası da buna paralel iniş çıkışlar sergiler. Karısının bir arkadaşı ile şehvet dolu bir hikayenin içindedir. Şimdi gerçek bir ruletin oynanma zamanıdır. Cinayet ise aşkı tanımlayacak unsurlardan biri olacaktır. Film, usta yönetmen Ang Lee'nin imzasını taşıyor.

IMDb: 7,5

8. Emmanuelle (1974)

8. Emmanuelle (1974)
kultalt.com

Bangkok'ta yaşayan Fransız diplomat ve genç eşi Emanuelle evlilik dışı ilişkiler konusunda son derece hoşgörülüdürler. Emanuelle kocasıyla birlikte olmaktan hem mutlu olup hem de çok fazla şey öğrenmesine rağmen yine de bununla yetinmeyecektir. 'Emmanuelle', erotik sinema için bir dönüm noktası.

IMDb: 5,4

9. Exotica (1994)

9. Exotica (1994)
filmhafizasi.com

Cannes Film Festivali’nde FIPRESCI Ödülü‘nü kazanan, Atom Egoyan yönetmenliğindeki Exotica, ilk sahneleri ile basit bir erotik film görüntüsü çizse de zamanla izleyiciyi karakterlerin iç dünyasına taşıyor ve hikayesini anlattığı insanları derin bir geçmişte birleştiriyor. Nadir otantik hayvanların kaçakçılığını yapan utangaç homoseksüel Thomas, her gece aynı striptiz kulübüne, Exotica’ya gelen ve hep aynı kızı, okul kıyafetleri içindeki seksi Christina‘yı masasında dans ettiren Francis ve Christina’yı istekli, kıskanç gözlerle izleyen, Exotica’nın DJ’i Eric… Siz, Christina’yı canlandıran Mia Kirshner’in masum yüzüne ve çekiciliğine kapılırken gizemli atmosferini son an’a dek koruyan Exotica her sahnesi ile merakınızı yoğunlaştırarak içinize işleyecek.

IMDb: 7,0

10. Malena (2000)

10. Malena (2000)
www.sinemalar.com

İkinci Dünya Savaşı yıllarının Sicilya'sında, savaşın dul bıraktığı genç kadın Maléna'nın kasabaya gelişiyle birlikte ergenlik çağındaki bir erkeğin fantazi dünyası renkleniverir. Fakat Maléna'dan tek etkilenen o değildir ve bu hassas durum kasaba halkını galeyana getirecek boyutlara doğru tırmanır.

IMDb: 7,5

11. Shame (2011)

11. Shame (2011)
www.beyazperde.com

Brandon (Michael Fassbender) 30'lu yaşlarında New York'ta yaşayan, kelimenin gerçek anlamıyla cinsel ilişki bağımlısı bir adamdır. Fakat asi kız kardeşi onun yanına taşınınca Brandon'ın hayatı da beklenmedik biçimde değişecektir. Zira kız kardeşi Sissy (Carey Mulligan) ikisinin de geçmişinden gelen acı dolu hatıraları da beraberinde getirecektir.

IMDb: 7,2

12. In the Realm of the Senses (1976)

12. In the Realm of the Senses (1976)
www.beyazperde.com

1936 yılında Tokyo'da geçen hikayede Sada Abe, eskiden genelevde çalışan bir genç kadındır. Şimdilerde bir otelde temizlikçi olarak çalışmaktadır ve otel sahibi Kichizo Ishida ile arasında sınırları zorlayan ateşli bir ilişki başlar. Aralarındaki tutku zamanla cinsel saplantıya dönüşür, Kichizo karısını terk eder ve tüm zamanlarını birbirlerine ayırmaya başlarlar. Bir noktadan sonra hayatın kendisinden bile vazgeçecekleri bir boyuta sürüklenirler.

IMDb: 6,6

13. Bitter Moon (1992)

13. Bitter Moon (1992)
www.beyazperde.com

Bir yolcu gemisinin içerisinde yolculuk etmekte olan bir İngiliz çift, seyahat sırasında Oscar isimli gizemli bir adamla karşılaşırlar. Oscar, tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve ilginç hikayeleri olan samimi bir adamdır. Tanıştıkları an itibarıyla Nigel'e, kendisi için son derece önemli olan bir anısını anlatmaya başlar. Oscar, vakti zamanında tanışmış olduğu ve kendisini oldukça etkileyen bir kadınla aralarında geçen ilişkiyi anlatmaktadır. Oscar'ın anlattıkları Nigel'i iyiden iyiye etkilemeye başlar. Bu hikayenin başrolü olan kadının da kendileriyle aynı gemide olması ise bir hayli ilginç bir durumdur.

IMDb: 7,2

14. Cashback (2006)

14. Cashback (2006)
www.beyazperde.com

Acı veren bir ayrılığın değiştirdiği keyifli bir hayat hikayesi... Yaşadığı aşk acısı nedeni ile sıkıntılı günler geçiren Ben Willis, Güzel Sanatlar’da okuyan bir resim öğrencisidir. Sıkıntılı günler engel olamadığı bir alışkanlığa tutulmasına neden olur: bir türlü uyuyamamaktadır. Bir süre sonra bu soruna bir çare bulabilmek ve zamanını faydalı bir şekilde geçirebilmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. İlk başlarda sıkıcı görünen sekiz saatlik bu mesai, çalışma arkadaşlarını tanımaya başladıkça ilginç ve keyifli bir maceraya dönüşür.

IMDb: 7,2

15. All Ladies Do It (1992)

15. All Ladies Do It (1992)
www.sinemalar.com

Tinto Brass imzalı 'All Ladies Do It'' (Bütün Kadınlar Bunu Yapar), kocasını aldatan kadın ve onu takip edip kendince intikam almaya çalışan kocanın maceralarını anlatıyor.

IMDb: 5,3

16. Dronningen (2019)

16. Dronningen (2019)
www.sinemalar.com

Anne, bir tecavüz davasının kovuşturulmasında çalışan bir avukattır. Bir doktor olan Peter ile evli ve Frida ve Fanny adında iki kızı vardır. Peter'ın eski evliliğinden olan genç oğlu, annesi Rebecca ile İsveç'te yaşayan Gustav'dır. Aile, Gustav'ın Anne ve Peter'ın yanına taşınmasını planlar. Gustav gelir ancak küçük olmasına rağmen kendi başına hareket etme hakkını zorlayarak Peter ile çatışmaya başlar. Bir gün Anne, bir hırsızlık eve döner ve evde bir hırsızlık olayı olduğunu anlar. Olay polise bildirilir, ancak daha sonra Anne, Gustav'ın çamaşır çantasında hırsızlık sırasında çalınan bir eşya bulur. Soygundan kendisinin sorumlu olduğunu anlar ve kanıtlarla birlikte Gustav'la yüzleşir. Ancak Anne, Gustav evdeki rolünü yerine getirirse konuyu gizli tutacağına söz verir. Ancak Anne, çok geçmeden Gustav ile uslu çocuk rolü dışında bir ilişkiye de girecektir.

IMDb: 7,1

17. 9½ Weeks (1986)

17. 9½ Weeks (1986)
www.beyazperde.com

Elizabeth, New York'taki bir sanat galerisinde hayatını kazanmaktadır. Bir gün esrarengiz bir adam olan John tarafından baştan çıkarılır. Zaten gerçek aşkın arayışındadır ve bu adamın çekiciliği onu kendisine doğru çekmektedir. Bu tutkulu ilişki dokuz buçuk hafta boyunca sürecek ve Elizabeth'in cinsel dünyasına yeni bir tuğla ekleyecektir.

IMDb: 6,0

18. Intimacy (2001)

18. Intimacy (2001)
www.beyazperde.com

Jay, kötü giden bir evliliğin ardından karısını terk eden ve barmenlik yaparak yaşamını sürdüren yalnız bir adamdır. Jay bir gün tek başına yaşadığı evinde tanımadığı, adını bile bilmediği bir kadınla birlikte olur. Başlarda sadece bedensel arzulara dayalı olarka başlayan bu ilişki zamanla birbirlerine aşık olmalarıyla yön değiştirir. Bu gizemli kadın hakkında her şeyi bilmek isteyen Jay, onu günlerce yaşadığı yer başta olmak üzere birçok yerde takip eder. Sonunda keşfettiği gerçek, ilişkilerini ne gibi bir noktaya taşıyacaktır?

IMDb: 6,1

19. Diary of a Nymphomaniac (2008)

19. Diary of a Nymphomaniac (2008)
www.beyazperde.com

Val kendi karanlık taraflarını keşfetmeye karar vermiş bir genç kadındır. Aslında iyi bir eğitimden geçmiştir, başarılı bir yöneticilik kariyeri vardır, seksidir, duyguları güçlü ve hırslı bir insandır ancak kendisi aynı zamanda bir nemfomanyaktır. Bu durum neticesinde tüm olumlu özelliklerinin yanında Val'in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığa sahip olmuştur; cinsel ilişkiye girmeden duramamak gibi. Bir nemfoman yani cinsel ilişki bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer.

IMDb: 5,7

20. Original Sin (2001)

20. Original Sin (2001)
www.beyazperde.com

Julia isimli esrarengiz ve güzeller güzeli bir kadın Luis Antonio Vargas isimli genç bir adamın aklını başından alarak onu birtakım sahtekarlık olaylarına bulaştırır. Luis, artık asla geri dönemeyeceği bir suçlar bataklığına girmiştir. Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia'nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşayacaktır. Artık Luis'in tek amacı bu fettan ve yararcı kadından ağır bir intikam almak olacaktır.

IMDb: 6,1

21. Room in Rome (2010)

21. Room in Rome (2010)
www.beyazperde.com

Alba ve Natasha’nın yolları 22 Aralık gecesi Roma’da kesişir. Sıradan bir otel odasını kendilerine mekan seçen bu iki genç kadın, gece boyunca birbirilerine hayatlarını anlatacak, en gizli sırlarını paylaşacak ve birbirlerinin bedenlerini keşfedeceklerdir. Baş başa sadece tek bir gece geçirecekler ve sabah herkes kendi yoluna gidecektir. Her ikisi için de bu gece kendini yeniden keşfetme macerası olacak ama ömürleri boyunca da sadece onların bildiği bir sır olarak kalacaktır. 

IMDb: 6,1

22. Love (2015)

22. Love (2015)
www.sinemalar.com

1 Ocak, sabahın erken saatleri. Telefon çalar. Murphy, genç karısı ve 2 yaşındaki çocuğunun yanından kalkar ve telesekreter mesajını dinler: Electra’nın annesinin sesi endişelidir ve kızı hakkında bir şey duyup duymadığını sormaktadır. Electra bir süredir kayıptır. Annesi, onun başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenmektedir. Uzun ve yağmurlu bir günün sonunda Murphy, kendisini evinde yalnız bulur; hayatının aşkıyla, Electra ile 2 sene boyunca yaşadığı hatıraları anımsamaktadır. Verilmiş sözler, oynanmış oyunlar, yapılmış taşkınlıklar ve hatalarla dolup taşan bir tutku yeniden alev almaktadır...

IMDb: 6,1

23. Nymphomaniac (2013)

23. Nymphomaniac (2013)
www.beyazperde.com

Nemfomanyak bir kadın olan Joe'yu merkezine alan film, baş karakterinin doğumundan 50 yaşına kadar olan hayatına, özellikle de cinsel serüvenlerine odaklanıyor. Soğuk bir kış gecesi yakışıklı bir bekar olan Seligman, yolda dövülmüş halde Joe'yu bulur. Onu evine getirip, yaralarını sarar. Joe bu adamın evinde dinlenirken kendi hikayesini de anlatmaya başlar... Filmin oyuncu kadrosu ise Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman ve Willem Dafoe gibi pek çok sürpriz ismi bir araya getiriyor.

IMDb: 6,9

24. 9 Songs (2004)

24. 9 Songs (2004)
www.sinemalar.com

Film, İngiltere'de bir rock konserinde tanışan biri İngiliz biri Amerikalı iki sevgilinin 1 sene boyunca yaşadıkları müzik ve cinsellik ile dolu yoğun ilişkilerini konu ediniyor.

IMDb: 4,8

25. Blue Is The Warmest Colour (2013)

25. Blue Is The Warmest Colour (2013)
www.beyazperde.com

15 yaşındaki Adele'in emin olduğu iki şey vardır; o bir kızdır ve kızlar erkeklerle çıkar. Bir gün büyük meydanda Emma'nın mavi saçlarını fark ediverir ve işte o an hayatının değişeceğini anlar. Kendi ergenlik sorularıyla yapayalnız, bakışlarını kendine ve başkalarının bakışlarını kendine çevirir. Emma'yla yaşadığı aşkı bir kadın olarak, bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Fakat Adele ne kendisiyle ne ailesiyle ne de bu absürd dünyayla barış yapmayı becerememektedir. Abdellatif Kechiche tarafından yönetilen filmin başrollerini Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos ve Catherine Salée paylaşıyor.

IMDb: 7,7

26. Wild Reeds (1994)

26. Wild Reeds (1994)
www.beyazperde.com

1962 yılında Cezayir Savaşı'nın gölgesi altındaki Fransa'nın güneyinde geçen hikayede, ülke esaslı bir politik kriz yaşarken büyüme sancısı yaşayan gençlerin problemleri ele alınıyor. Yatılı lisede öğrenim gören François okuldaki son günlerini geçirmekte ve diploma gününü beklemektedir. İçine kapanık bir genç olan François, tüm zamanını okul yerine sinema ve edebiyatla geçirir. Zamanında en yakın arkadaşı Maïté'ye karşı hisler beslese de platonik bir ilişki olarak kalır. Şimdiyse bir çiftçinin oğlu olan Serge ile aralarında bir etkileşim doğar ve bu durum tüm arkadaş grubunun dengelerini derinden sarsar. Ülke ürkütücü bir savaşın izlerini derinden hissederken bu durum Fronçois ve arkadaşlarının cinsel uyanış ve büyüme sancılarını da şiddetlendirir.

IMDb: 7,4

27. Borderline (2008)

27. Borderline (2008)
www.sinemalar.com

Ruhu ve bedeni üzerine düşünen bir kadın… Cinselliği ile karakterinin, gerçek benliğinin gizli savaşında bir kaybeden…Akıl hastanesinde annesini ziyaret edip; “Anne, anne diyorum, ben senin gibi bir kaybeden olmayacağım.” diye çığlık atan gerçek bir kaybeden… Sorunlu bir aile hayatı olan Kiki'nin dramatik hayatını anlatıyor. Ruh hastası bir anne ve hasta bir büyükanne ile hayatını sürdüren Kiki, hayatını cinsel ilişki bağımlısı ama duygudan aşktan yoksun bir kız olarak sürdürmektedir.

IMDb: 6,6

28. The Pillow Book (1996)

28. The Pillow Book (1996)
www.beyazperde.com

Genç bir Japon güzeli olan Nagiko'nun babası küçüklüğünden beri ona her doğum gününde hediye olarak, bir kaligrafın vücuduna dövme işletir. Dövmelerindeki aşk şiirleri ise onuncu yüzyıldan kalma The Pillow Book adında bir günlükte yer almaktadır. Fakat genç kız büyüdüğünde babası bu ritüele bir son vermek ister ve onu evlenmesi için ikna eder. Fakat güzel bir model olan genç kadın kocasıyla hiç mutlu olamaz; bütün arayışı çıplak bedenine şiirler işleyecek olan genç bir aşktır. Bir gün Jerome adında bir İngiliz ile tanışır. Yakışıklı adam onun bedendeki şiir tutkusuna karşılık verir ve vücuduna şiirleri işlemesini kabul eder. Fakat aşkları trajik bir sona doğru gitmektedir.

IMDb: 6,7

29. The Handmaiden (2016)

29. The Handmaiden (2016)
beyazperde.com

Hizmetçi, bir dolandırıcı tarafından kiralanan bir hizmetçinin hanımefendisine duyduğu gizli aşkı konu ediyor. 1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır.

IMDb: 8,1

30. Body Heat (1981)

30. Body Heat (1981)
beyazperde.com

Tembel ve fırsatçı bir avukat olan Ned Racine, tanıştığı kadınları bir şekilde kullanmayı alışkanlık haline getirir ve Matty Walker'la tanıştığında da işlerin bildiği şekilde idare etmeye niyetlenir. Son derece varlıklı bir adamın eşi olan Matty de Ned'in bu ilgisini karşılıksız bırakmaz. Ned, kendi çıkarlarının peşinde olsa da bir süre sonra Matty'nin en başında kurduğu planla asıl oyuna getirilenin kendisi olduğunu fark eder...

Lawrence Kasdan'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde William Hurt, Kathleen Turner, Richard Crenna ve Mickey Rourke yer alıyor.

IMDb: 7,4

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?