Görüş Bildir
Haberler
Her Akşama Bir Film: Eylül Ayı Boyunca TRT 2 Ekranlarından İzleyebileceğiniz Birbirinden Güzel Filmler

Her Akşama Bir Film: Eylül Ayı Boyunca TRT 2 Ekranlarından İzleyebileceğiniz Birbirinden Güzel Filmler

01.09.2021 - 17:05 Son Güncelleme: 02.09.2021 - 12:43

Birbirinden güzel filmler TRT 2 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Her akşam ayrı bir filmin ekrana geleceği Eylül ayında bakalım bizi neler bekliyormuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Eylül 21.00 Araf

1 Eylül 21.00 Araf

18 yaşındaki Zehra köyünde ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Vardiya arkadaşı Olgun ile birlikte bir benzin istasyonunda çalışmaktadırlar. Bu ikiliyi Olgun'un Zehra'ya olan aşkı dışında Tv izleyerek geçirdikleri hayatlarında, orada gördükleri dünyalara olan özentileri ve bu yaşantıların içine girmek için kurdukları hayaller ve çaba birbirine bağlamaktadır. Bir gün benzin istasyonuna gelen 38 yaşındaki Mahur ile Zehra arasında başlayan aşk ile tüm dengeler alt üst olur...

2 Eylül 21.00 Sweet and Lowdown (Tatlı ve Kirli)

2 Eylül 21.00 Sweet and Lowdown (Tatlı ve Kirli)

Dünyanın en önemli jazz gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Emmet Ray’in yaşam öyküsünün anlatıldığı film, 'mockumentary' adı verilen yarı kurgu-yarı belgesel tarzında çekildi.

3 Eylül 21.30 Salesman (Satıcı)

3 Eylül 21.30 Salesman (Satıcı)

Arthur Miller’ın “Satıcının Ölümü” oyununu sahneye koyan tiyatrocu çift Rana ve Emad, Tahran’ın merkezinde yeni bir apartmana taşınır. Ancak Rana, burada taşındıkları yerin eski kiracısıyla bir sorun yaşar ve biri tarafından saldırıya uğrar. Emad, travmasını sessizce atlatmaya çalışan Rana’nın aksine intikam alma yoluna gidecektir ve bu yaşadıkları olay ikilinin hayatını dramatik bir şekilde değiştirecektir...

4 Eylül 21.30 The Farewell (Elveda)

4 Eylül 21.30 The Farewell (Elveda)

Çin’den göçüp Amerika’ya yerleşen aile, büyükanneleri Nai Nai’nin (Shuzen Zhao) akciğer kanserine yakalandığını öğrenir. Aile için büyükanne o kadar önemlidir ki hiç vakit kaybetmeden Çin’ e onu ziyarete giderler. Bu arada Billi’yi (Awkwafina, harika oynuyor) götürmek istemezler, çünkü büyükannesine bağlılığı o kadar yoğundur ki kanser olduğunu yüzüne karşı söyleyeceğinden korkarlar. Fakat Billi Amerika’da çocukluğundan beri yaşadığı göçmen travmasının, büyükannesiyle geçmişte yaşadıkları güzel günlerin etkisiyle ailesinden habersiz Beijing’e gelir. Aile haliyle diken üstündedir, yine de büyükannenin etrafında toplanarak onun son günlerini iyi geçirmesi için düzmece bir düğün organize ederler.

5 Eylül 21.30 The Cave of the Yellow Dog (Sarı Köpeğin Yuvası)

5 Eylül 21.30 The Cave of the Yellow Dog (Sarı Köpeğin Yuvası)

The Cave of the Yellow Dog, Mongolia’da sonsuz bir reenkarnasyon döngüsü aracılığıyla yeniden yaşanan insanla köpek arasındaki asırlık bir bağın hikayesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Eylül 21.00 The Man Who Knew Too Much (Çok Şey Bilen Adam)

6 Eylül 21.00 The Man Who Knew Too Much (Çok Şey Bilen Adam)

James Stewart ve Doris Day, tatil için Afrika’nın sıra dışı bir şehrine giderler. Burada geçirdikleri zaman boyunca bir Fransız’la tanışırlar ve aralarında dostluk başlar. Ancak bu ilişki uzun sürmeyecek, Fransız esrarengiz bir şekilde öldürülecektir. Ondan geriye kalan tek şey ise büyük bir komplo teorisi ya da hakiki bir sırdır. Fransız, ölmeden önce İngiltere’de yakın zamanda meydana gelecek olan bir suikastin haberini vermiştir. Bir konser sırasında gerçekleştirilecek olan suikast önemli bir diplomatı öldürmek üzere tasarlanmıştır. Bu büyük sırla baş başa kalan James, kendisini bulan ajanlar tarafından tehdit edilir. Ajanlar, James’i bildiklerini söylememesi için zorlamış ve gözdağı vermek için de kızını kaçırmıştır. James kendi savunmasını kendisi yapıp kızını kurtarmak zorundadır.

7 Eylül 21.00 Homeward (Eve Yolculuk)

7 Eylül 21.00 Homeward (Eve Yolculuk)

Hayattaki tek varlığı olan oğlunu savaşta kaybeden acılı babanın dramatik hikayesini konu edinen Eve Yolculuk, oğlunun naaşını ana vatanı olan Kırım’a götürmeye çalışan babanın yolculuğunu izleyicisine aktaracak. Rusya-Ukrayna savaşında büyük oğlunu kaybeden Mustafa, evladının cesedini memleketi Kırım’a götürmeye karar verir. Küçük oğlu ile birlikte çıktıkları yolculuk ilişkilerinde derin izler bırakacaktır.

8 Eylül 21.00 Yarım

8 Eylül 21.00 Yarım

Türkiye'nin doğusundaki bir dağ köyünde yaşayan 15 yaşındaki Fidan, annesini kaybedince zorlu bir hayata atılır. Annesinin ölümünün ardından kendisinden küçük iki kardeşine annelik yaparken aynı zamanda çobanlık yaparak hayatını kazanmaya çalışır. Fidan, kendi rızası olmadan, bir miktar para karşılığında çocuk yaşında bir aileye verilir. Ege'deki yeni hayatı en az eskisi kadar zorlu olur. Evlendirildiği adam 35 yaşında fakat zihinsel sorunları nedeniyle çocuksu davranışlara sahip Salih adında biridir. Başlarda birbirlerini reddeden iki çocuk arasında zamanla iyilik ve merhamet dolu naif bir ilişki başlayacaktır.

9 Eylül 21.00 As I Lay Dying (Mezarsız)

9 Eylül 21.00 As I Lay Dying (Mezarsız)

Üç erkek ve bir kız çocuğu olan babanın ölmeden önce çocuklarından tek bir dileği vardır. O dileği de cenazesinin söylediği yere götürülüp oraya defnedilmesidir. Henüz yeni ölmüş babalarının acısını yaşayan dört kardeş, hep birlikte babalarının cenazesini de yanlarına alarak hiç bilmedikleri ve etrafta kimselerin olmadığı bir yere doğru yolculuğa çıkarlar. Çocukların daha önceden hiç gelmediği bu köye giden yol, ayrıca alışkın olmadıkları hava şartları ve coğrafyadan dolayı oldukça zorlayıcıdır. Dayanılması güç sıcak hava nefes bile almalarına izin vermezken bir yandan da yeni kaybettikleri babalarının cenazesinin çürümesini hızlandırmıştır. Bu şartlara daha fazla dayanamayan en büyük kardeşin yaşadığı öfke patlamaları ve huzursuzluğu, son yıllarında babalarının bakımını üstlenen en küçük kardeşine olan nefretini ve aralarındaki anlaşmazlıkları birer birer ortaya çıkarmaya başlar.

10 Eylül 21.30 The Motorcycle Diaries (Motosiklet Günlüğü)

10 Eylül 21.30 The Motorcycle Diaries (Motosiklet Günlüğü)

1950'li yılların başlarında Ernesto ve Alberto adlı iki genç, Arjantin'in başkenti olan Buenos Aires'ten bir motosikletin tepesinde yola çıkarlar. Bir süre sonra araçları arızalanır ve gençlerin otostop çekmesi gerekmektedir. Artık yeniden halka iç içedirler. Bu durum, Latin Amerika'nın düşündüklerinden çok daha farklı bir yer olduğunu onlara fark ettirecektir. Kıtanın yaşadığı acılar, çarpık kentleşme, adaletsizlikler, yolsuzluklar, bu iki genci değiştirecektir. Bu sürprizlerle dolu yolculuk, sadece bu iki genç adamın değil, bir sürü ulusun kaderini değiştirecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 Eylül 21.30 The Music of Silence (Sessizliğin Müziği)

11 Eylül 21.30 The Music of Silence (Sessizliğin Müziği)

Bocelli, 1958 yılında futbol oynadığı sırada geçirdiği bir kaza sonucunda iki gözü birden görme yetisini kaybeder. 22 Eylül 1958 tarihinde o kaza sonrasında hayata küsen Bocelli'yi babası hiç yalnız bırakmaz ve onun müzik tutkusunu kullanarak ona yardımcı olur.

12 Eylül 21.30 Kapan

12 Eylül 21.30 Kapan

Kapan, arkadaşlarının kaybolmasıyla hayatları değişen balıkçıların hikayesini konu ediyor. Bir adada yaşayan beş yakın arkadaş, zamanlarının çoğunu bir arada geçirir. Balıkçılık yaparak geçimlerini sağlayan adamların sıradan bir yaşamı vardır. Ancak içlerinden birinin aniden ortadan kaybolması, hayatlarının değişmesine neden olur. Geriden kalanlar kaybolan arkadaşlarından bir iz bulmaya çalışır. Başlarındaki dert yetmezmiş gibi bu sırada vahşi bir kurt, adada yavrulayıp kendisine bir yaşam alanı yaratmaya çalışır. Bu durum grubun yaşadığı gerilimin artmasına neden olur.

13 Eylül 22.00 The 39 Steps (39 Basamak)

13 Eylül 22.00 The 39 Steps (39 Basamak)

Dairesinde tuhaf bir genç kız bıçaklanarak öldürülünce, Londra’da tatilini geçirmekte olan genç Kanadalı Rençber Richard Hannay kendini casusluk ve cinayet içeren gizemli bir maceranın ortasında buluyor. Kız, ölümünden önce Hanney’e İngiltere’den kaçırılmakta olan çok gizli birkaç sırdan söz ediyor. Sinsi casusluk şebekesi liderinin, sağ elinin küçük parmağının bir parçasının kesik oluşundan tanınabileceğini anlatıyor, sonra da 39 Basamak’la ilgili bir şeyler söylüyor. 39 Basamağın sırrını çözmek, casus çetesini ortaya çıkarmak ve kendini cinayet suçlamasından temizlemek içinse Hanney’in sadece 48 saati vardır.

14 Eylül 22.00 The Warden (Müdür)

14 Eylül 22.00 The Warden (Müdür)

Hapishane müdürü filmi genel itibariyle tüm konunun hapishanede geçtiği bir film olarak karşımıza çıkıyor. Film 1966 yılında geçiyor ve İran’ın güneyinde yer alan bir hapishane ve buranın müdürü ile ilgili yaşananları konu ediniyor. Burada ki hapishane zamanla çok merkezi bir konumda kalmıştı. Yeni yapılan hava alanı ile birlikte iç içe geçmesi nedeniyle oranın boşaltılarak tahliyesine karar verilir. Boşaltıldıktan hemen sonra da oranın yıkılmasına karar verilir. Süreç başladığında hapishane müdürü olan Binbaşı Jahed, burada bulunan tüm mahkumları tek tek yeni hapishanenin olduğu yere transfer ederler. İçlerinden birinin ise idamına karar verilmişti. Ancak idama çarptırılan mahkum ortalar yoktu ve bir şekilde bu transferden kaçmayı başarmıştı.

15 Eylül 22.00 The Hunter (Avcı)

15 Eylül 22.00 The Hunter (Avcı)

Paralı bir asker olan Martin, gizemli bir biyoteknoloji şirketi tarafından son Tasmanya kaplanını avlamak üzere Aprupa’dan Tasmanya’nın vahşi doğasına gönderilir.

Yalnız bir avcı olan Martin David, son Tasmanya kaplanını avlaması için biyoteknoloji şirketi Red Leaf tarafından işe alınır. Martin bir üniversitede araştırmacı olarak görev alır ve Lucy Armstrong’un evinde kalır. Martin, Lucy’nin kocasının uzun süredir kayıp olduğunu öğrenir ve çocukları Sass ve Bike ile arkadaş olur. Martin kaplanın peşinde giderken, yerel halk tarafından düşmanca karşılanır. Günler boyunca Martin, Tasmanya’nın vahşi doğasında kaplan kovalayarak geçirir ve Armstrong ailesine gitgide yaklaşır. Ancak Red Leaf şirketi maliyeti ne olursa olsun sonuç istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16 Eylül 22.00 Bozkır

16 Eylül 22.00 Bozkır

Abdullah ile Çolak Ziya, Konya’nın Bozkır ilçesinde yaşayan iki arkadaştır. Geçimlerini silah satarak kazanan Abdullah ve Çolak Ziya, her ne kadar birbirlerinden farklı karakterlere sahip olsalar da, yıllardır birlikte hayat mücadelesi vermişlerdir. Abdullah, sözlüsü Emine ile evlenmek için çabalarken, Çolak Ziya ise günü kurtarmaya çalışarak yaşar. Hayatta her şeyden önce mertlik, namus ve şerefe önem veren Abdullah ve Çolak Ziya, bir gün asker arkadaşları Testici Bekir’in evine ziyarete gittiklerinde, kendilerini tahmin edemeyecekleri bir durumun içerisinde bulurlar. Testici Bekir evde yoktur ve onlarla arkadaşlarının eşi Süheyla ilgilenmektedir. Bu durumu fırsat bilen Çolak Ziya, genç kadını yalnız bulduğu bir esnada, ona tacizde bulunur. Abdullah’ın gelmesi ile kaçmaya başlayan Çolak Ziya, Bozkır’ın ıssız tepesine geldiğinde, Abdullah’ın tek kurşunu ile ölür. Büyük bir pişmanlık ve öfke içerisinde olan Abdullah, adalete teslim olmaya karar verir. Ancak hapishanede yaşadığı zorluklar, Abdullah’ın hayatını alt üst eder. Abdullah, sözlüsü Emine’ye kavuşma umuduyla, suçunu inkar etmeye karar verir. Bozkır kabadayısı olan Erol Kara’nın da suçu üstlenmesi ile serbest kalan Abdullah için, asıl hesaplaşma şimdi başlayacaktır.

17 Eylül 22.00 Pororoca

17 Eylül 22.00 Pororoca

Bir telefon şirketinde çalışan Tudor ve muhasebeci olan Cristina’nın çocukları Ilie ve Maria ile mutlu bir hayatları vardır. Bir Romen mahallesinde güzel bir bir dairede yaşayan ailenin rutin bir hayatı vardır. Güzel bir pazar sabahı Tudor çocuklarını parka götürür. Keyifli başlayan gün Maria’nın birden ortadan kaybolmasıyla kabusa dönüşür. Herkes küçük çocuğu aramaya koyulmuştur. Fakat kimse ondan bir haber alamaz. Artık ailenin hayatı sonsuza kadar değişmiştir.

18 Eylül 22.00 Bandar Band (Hayal Bandosu)

18 Eylül 22.00 Bandar Band (Hayal Bandosu)

Üç kişiden oluşan İranlı bir müzik grubu, şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Ekip, bunun için Tahran’a doğru yola koyulur. Ancak bu süreçte yaşana büyük sel felaketi işlerin karışmasına neden olur. Müzisyenlerin çıktığı bu yolculukta onları birçok zorluk beklemektedir.

19 Eylül 22.00 Marie Curie

19 Eylül 22.00 Marie Curie

20. yüzyıla damgasını vuran bir kadının tutku dolu hikayesi… Nobel Ödülü sahibi ilk kadın Marie Curie’nin, erkeklerin baskın olduğu bir toplumda başarılı bir bilim insanı olmak için verdiği ilham verici mücadelesi.

1905’te kocası Pierre ile radyoaktif maddelerin keşfi üzerine Nobel Ödülü kazandıktan sonra Marie, hayatında yeni zorluklarla karşılaşacaktır. Fransa’da araştırmalarına devam etmeye karar veren ikili burada çocukları için de yeni bir hayat kurmak ister. Ancak büyük bir aşkla bağlı olduğu Pierre hayatını kaybedince Marie, araştırmalarına tamamen yabancı olduğu bu ortamda tek başına devam etmek zorunda kalır. Burada hem yaşadığı aşk, hem de bilimle uğraşan başarılı bir kadın olarak toplumun tabularıyla karşılaşsa da Marie asla pes etmez.

20 Eylül 22.00 Secret Agent (Gizli Ajan)

20 Eylül 22.00 Secret Agent (Gizli Ajan)

Birinci Dünya Savaşı sırasında roman yazarı ve orduda subay olan Edgar Brodie, İngiliz devleti tarafından ölü olarak kayıtlara geçirilir. Adı sadece “R” olarak geçen bir görevli birim başkanı tarafından kendisine ‘Richard Ashenden’ adı verilir.

Edgar Brodie, İsviçre’den Orta Doğu’ya geçerek bir Alman casusunu öldürme görevi üstlenir. Kayıtlarda kendisiyle evli gösterilen Elsa Carrington adında bir kadın ve “general” lakaplı bir katil görevlendirilir. Üç İngiliz casusus İsviçre’de avlarının peşine düşerler. İsviçre’de çift taraflı bir ajanla irtibat kurmaları gereken üçlü bağlantılarının cesedi ile karşılaşırlar.

Zaman ilerledikçe casuslardan ikisi görevleri ve vicdanları arasında çatışmaya girerler, duygusal bir çıkmaza sürüklenirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21 Eylül 22.00 Looking For Eric (Hayata Çalım At)

21 Eylül 22.00 Looking For Eric (Hayata Çalım At)

Bir futbol fanatiği olan Eric postacıdır. Orta yaş krizi geçiriyor ve hayatı da her geçen gün daha kötü gidiyordur.

Fakat bir gün oğlunun bir hapını içmesiyle efsane Eric Cantona sanrısına kavuşur. Cantona artın onun hayat koçudur.

Yönetmenliğini Ken Loach’un yaptığı yeni filmi Looking For Eric, 2009 Cannes Film Festivali’nde 18 Mayıs’ta yarışma filmi olarak gala gösterimi yapılmıştır.

22 Eylül 22.00 Misafir

22 Eylül 22.00 Misafir

7 yaşındaki Leyla neşe dolu bir çocuktur. Günlerini arkadaşları ile birlikte oyun oynayarak geçiren Leyla’nın hayatı Suriye’de çıkan savaş ile birlikte alt üst olur. Savaş, küçük kardeşi hariç tüm ailesini ondan alır. Cehenneme dönen bu dünyada artık kardeşi ile yapayalnızdır. Komşuları Meryem, Leyla ve kardeşini de yanına alıp bu vahşet dolu ortamdan gitmeye karar verir.

Avrupa’ya göç etmek için öncelikle Türkiye’ye gelen Meryem, Leyla ve kardeşi, kendileri gibi ülkeye sığınanların yanına taşınır. Çıktıkları bu yolculuk Leyla için başlarda keyifli gelse de onun asıl isteği evine geri dönmektir.

Leyla, bir yandan yaşamını sürdürebilmek için para kazanmak, diğer yandan da küçük kız kardeşine annelik yapmayı öğrenmek zorundadır. Başlarına gelen onlarca sorunla baş etmek zorunda kalan küçük kız, bu zorlu yolculukta karşılaştığı tüm engelleri aşarak bir kahramana dönüşür.

23 Eylül 22.00 Honeyland (Bal Ülkesi)

23 Eylül 22.00 Honeyland (Bal Ülkesi)

Hatice Muratova Balkanlar’ın sarp dağlarında terk edilmiş bir köyde annesiyle birlikte yaşıyor. Geçimini yabani arıcılıkla sağlıyor, fakat arıların payını da gözetiyor, hatta arılarla konuşuyor, onlara şarkılar söylüyor. Piyasa denen kentli canavara, birden köylerine taşınıp para kazanmak için gözünü arılarına diken aileye ve doğaya karşı büyük bir mücadele yürütmek zorunda. Çekimleri üç yıl süren bu film insan-doğa ilişkisi üzerine düşünmek için önümüze yeni bir ufuk açıyor.

24 Eylül 22.00 Letters of Hope (Umut Mektupları)

24 Eylül 22.00 Letters of Hope (Umut Mektupları)

25 Eylül 22.00 Cenneti Beklerken

25 Eylül 22.00 Cenneti Beklerken

Eflatun isimli bir nakkaş, bir görevi gerçekleştirmek üzere Anadolu’ya varır. Bu gezi, ona, hem kendi sanatını diyar diyar gezdirmek gibi bir imkan tanırken hem de kendi sanatını geliştirmek adına kültürel bir zenginlik bahşeder. Yolculuk esnasında Leyla adında oldukça güzel bir kızla tanışır. Leyla onu, tutku duygusuna doğru sürüklemektedir. Leyla ile tanışması yalnızca ruhundaki aşk kıvılcımlarını titreştirmeyecektir. Leyla, Eflatun’u bambaşka bir serüvene doğru sürükleyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26 Eylül 22.00 No Date, No Signature (Tarihsiz, İmzasız)

26 Eylül 22.00 No Date, No Signature (Tarihsiz, İmzasız)

Tarihsiz, İmzasız, suçluluğun pençesinde kıvranan bir doktorun trajik günlerini mercek altına alıyor. Namuslu ve ilkeli bir adli tabip olan Doktor Kave bir trafik kazası yapar ve 8 yaşında bir oğlanın yaralanmasına sebep olur. Ertesi gün, çocuğun öldüğünü öğrenir. Acaba bu ölüme kendi kazası mı yol açmıştır, yoksa konulan gıda zehirlenmesi teşhisi doğru mudur? Korkaklık, şüphe ve dürüstlük gibi kavramları ahlaki bir ikilem üzerinden sorgulayan Tarihsiz, İmzasız, özellikle oyuncularının çarpıcı performansları ve senaryosuyla dikkat çekerken İran sinemasının son yıllardaki yükselişinin nedensiz olmadığını vurguluyor.

27 Eylül 22.00 Sabotage (Sabotaj)

27 Eylül 22.00 Sabotage (Sabotaj)

Londra’daki bir sabotaj çetesinin üyesi olan sinema sahibi Verloc, eşi Sylvya ve onun erkek kardeşi Stevie ile birlikte yaşar. Verloc’un onlardan sakladığı sırlar hakkında hiçbir fikirleri yoktur. Gizli bir dedektif Verloc’u araştırmak için sinemasının yakınlarında bir dükkânda çalışan olarak işe girer, böylece Verloc’a yakın olacaktır. Sabotaj çetesinin başı ise, Verloc’u metroya bir bomba koyması için görevlendirir. Verloc, Stevie’i bir çanta ile metroya gönderir. Dedektif ifşa olduğunda komplo çözülmeye başlar. Hitchcock, Joseph Conrad’ın “Gizli Ajan” adlı klasik romanından beyazperdeye uyarladığı filmi romana bağlı kalmadan, hikâyeyi amacı belirsiz bir komplo içine kurmuş ve hikâyenin dönemini günümüze taşımıştır.

28 Eylül 22.00 Red Garden (Kırmızı Bahçe)

28 Eylül 22.00 Red Garden (Kırmızı Bahçe)

Abbas, Azerbaycan’ın kırsal bir bölgesinde öğretmen olarak çalışmaktadır. Bir erkek çocuğa sahip olma arzusu, bakmakla yükümlü olduğu yetim çocuk ve eşi Vafa’yı tamamen ikinci plana atılmasına yol açıyor. Eşi Vafa olanlardan dolayı acı çekiyor.

Abbas, Vafa’nın ölümünden sorumlu olduğunda ise onu görebileceği başka bir aleme sürüklenir. Kızıl Bahçe, hayallerin gerçeğe dönüştüğü kutsal bir yerdir. Fakat, bu sadece derin sevgiyle donatılmışların erişebileceği bir gerçekliktir. Abbas’ın bu gerçekliğe ulaşabilmesi için, daha önce tanıdığı yetim bir çocuk izin verecektir.

29 Eylül 22.00 Babamın Kemikleri

29 Eylül 22.00 Babamın Kemikleri

Babamın Kemikleri, yıllar sonra memleketine geri dönen bir adamın hikayesini anlatıyor. Ömer, yıllar önce yaşadığı utanç verici olayın ardından köyünü terk eden bir adamdır. Çocuk yaşta ayrıldığı köyüne bir daha geri dönmemeye ant içmiştir. Kendisine aile kurup, baba olan Ömer, yaşadığı trajik olayı kimseyle paylaşmaz. Ölüm döşeğinde olan annesinin vasiyeti Ömer’in hayatını alt üst eder. Annesi oğluna, öldüğünde kocasının yanına gömülmek istediğini söyler.  Ancak bunun olmasına imkan yoktur çünkü Ömer köye gitmeyi kabul etmez. Bunun üzerine annesi, kocasının kemiklerini getirmesini ister. Ömer hiç istemese de annesinin vasiyetini yerine getirmeye karar verir. Oğlunu da yanına alan Ömer için köye gitmek hiç de kolay olmayacaktır.

30 Eylül 22.00 At Eternity's Gate (Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında)

30 Eylül 22.00 At Eternity's Gate (Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında)

Vincent Van Gogh'un hayatını ve Arles'teki son zamanlarını konu alan film, ünlü ressamın hayatının bilinmeyenlerine de değiniyor. Van Gogh'u William Dafoe'nun canlandırdığı Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında filminin yönetmen koltuğunda ise Julian Scnabel oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 🎞

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
15
11
3
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın