Görüş Bildir

Gazeteci Faruk Aksoy, Fatih Altaylı'nın Habertürk yayınında Hatay'dan canlı yayındaydı. Bölgedeki durumu aktaran Faruk Aksoy, Hataylıların bölgeyi terk ettiklerini ve konuştuğu insanların da demografik yapıya dair çok endişeleri olduğunu aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FAtih Altaylı ise Faruk Aksoy'a 'Nedir o demografik endişe?' diye sordu. Aksoy'un cevabı ise, 'Daha çok sığınmacıların yerleşeceği, böyle bir kente dönüşmesinden endişeleniyorlar' dedi.

FAtih Altaylı ise Faruk Aksoy'a 'Nedir o demografik endişe?' diye sordu. Aksoy'un cevabı ise, 'Daha çok sığınmacıların yerleşeceği, böyle bir kente dönüşmesinden endişeleniyorlar' dedi.

Faruk Aksoy sözlerinin devamında ise, “Bu kişinin bayağı iş çevresinden tanıdığı isimler var. Bana ‘Hepsini aradım, hemen konteynır gönderin, Hatay’dan Hataylıları göndermeyelim, burada tutalım çünkü bu insanlar geri giderse gelmeyecekler ve çok derin endişelerimiz var’ dedi. Beni ürküttü doğrusu bu. Bu memlekete son nefeste katılmış bir şehrimiz Hatay, o kadar değerleri barındıran bir şehrimiz. Bütün bunlar o insanların aktarımı ile, burada yaşayan insanların aktarımı ile daha bir önem kazandı. Bütün bir ailesi İsviçre’de, varlıklı parası pulu olan adam ‘Gitmeyeceğim, burada kalacağım. Hataylıları burada tutmalıyız. Ülkesine, Cumhuriyetine bağlı insanları burada tutmalıyız, bunu dile getirin’ diyor. Bende size buradan aktarıyorum” dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
19
16
6
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Malum Şahıs

hatay da süresiz yabancıya konut satışı yasaklanmalıdır aksi halde komplo teorilerini bende haklı bulmaya başlayacağım

aorhan

ülke genelinde konut satışı yasaklanmalı.

Nuray

Her bir karış toprağımız gibi hatay da bizim yurdumuz yıllar evvel söylenildiği gibi - 40 asırlık Türk yurdu düşman elinde esir bırakılamaz. hatay benim şahs... Devamını Gör

Bozkurt

Durun şimdi. Irkçı diye sindirmeye çalışacaklar. Çok işe yarıyor. Geçmişte örneklerini gördük.