Görüş Bildir
Haberler
Evde Yalnızken “Acaba Ne İzlesem?” Diye Düşündüğünüzde İzleyebileceğiz Size Yalnızlığınızı Unutturacak 15 Film

Evde Yalnızken “Acaba Ne İzlesem?” Diye Düşündüğünüzde İzleyebileceğiz Size Yalnızlığınızı Unutturacak 15 Film

Tüm bu filmlerin TV+ ile elinizin altında olması da ayrıca güzel 😎😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby)

1. Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby)

IMDb: 7.2

Yazar olma basamaklarını tırmanan Nick Carraway 1920'lerde eğlence hayatının gözdesi konumuna yükselen New York'a gelir. Kendi Amerikan rüyasının peşindeyken tesadüfen milyoner Jay Gatsby ve onun çevresiyle yolları kesişir. Carraway'nin alkolün su gibi aktığı, göz kamaştırıcı partilerle tanışması fazla zaman almaz. Öte yandan bu büyülü Amerikan rüyasının çöküşü de yaklaşmaktadır. Dışarıdan görkemli görünen bu hayatın örtbas etmeye çalıştığı gerçekler su yüzüne çıkacaktır...

2. Elizabethtown

2. Elizabethtown

IMDb: 6.4

Drew Baylor spor ayakkabıları üreten büyük bir şirkette ayakkabı tasarımcısı olarak görev yapmaktadır. Patronuyla arası çok iyidir. Şirketin yükselen yıldızı olarak tanınmaktadır. Ancak son yaptığı spor ayakkabı tasarımındaki hatası nedeniyle kampanya fiyaskoyla sonuçlanır. Şirketini 972 milyon dolar zarara uğrattığı için de işinden kovulur.

Sanki bütün bunlar yetmezmiş gibi özel hayatında da işler kötüye gider. Annesinden gelen telefonla, babasının öldüğü haberini alır. Babasının cenazesini alıp getirmek için bir an önce uçağa atlayıp Kentucky eyaletindeki Elizabethtown'a hareket etmesi gerekmektedir. Hayatta olduğu sırada hiç geçinemediği ve anlaşamadığı babasının cenazesini alma görevi ona düşmüştür.

Uçak yolculuğu sırasında Claire adlı hostesle tanışır. Hayata daima pozitif açıdan bakan bir kadın olan Claire, Drew'in hayatının akışını değiştirecektir. Kentucky'e ulaşan Drew orada babasının hayatı ve aile kökenleri üzerine o güne kadar duymadığı çok sayıda detay öğrenir. Claire'in de yardımıyla kendi kaderiyle ilgili birtakım olasılıkları keşfetmeye başlar.

3. Aile Arasında

3. Aile Arasında

IMDb: 7.8

Çok takıntılı bir adam olan Fikret (Engin Günaydın) ve müzikhol vokalisti Solmaz (Demet Evgar), aynı gün yıllar süren evliliklerini bitirmiş, ve çok tuhaf olaylar sonucunda karşılaşmışlardır. Bu sırada Solmaz'ın kızı Zeynep, zengin bir kebapçının oğluyla evlenmeye karar vermiştir. Ancak ilk başta aile arasında olması planlanan nikah, giderek tantanalı bir hal alınca Fikret kendini hiç beklemediği olayların ortasında bulacaktır.

4. Stajyer (The Intern)

4. Stajyer (The Intern)

IMDb: 7.1

70 yaşında dul bir emekli olan Ben Whittaker (Robert De Niro) hala yapabileceği birşeyler olduğunu göstermek için genç ve güzel Jules Ostin (Anne Hathaway) tarafından kurulmuş bir moda sitesine kıdemli stajyer olarak katılır.

5. Jumanji: Vahşi Orman (Jumanji: Welcome to the Jungle)

5. Jumanji: Vahşi Orman (Jumanji: Welcome to the Jungle)

IMDb: 6.9

4 liseli genç, okul müdürü tarafından ceza olarak okulun bodrum katını temizleyip düzenlemekle görevlendirilir. Eşyaları düzenlerlerken Jumanji adında oldukça eski bir video oyunu bulurlar. Ancak oyunu oynamaya başladıklarında oyun tarafından yutularak oyundaki çılgın dünyaya düşerler. 4 genç, oyunda seçtikleri karakterlere dönüşmüşlerdir ve kendilerini müthiş bir maceranın içinde bulurlar. 

1995 yapımı Jumanji filminden esinlenen Jumanji: Vahşi Orman filminde kahramanlarımız bu kez Jumanji ormanına giriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçük Prens (Le Petit Prince)

6. Küçük Prens (Le Petit Prince)

IMDb: 7.7

Antoine de Saint-Exupery'nin unutulmaz çocuk klasiği Küçük Prens'in 2015 yapımı animasyon uyarlaması, bizleri yeniden yazarın müthiş hayal dünyasına davet ediyor. Hikayenin merkezinde küçük bir kız çocuğu bulunuyor: annesi tarafından artık yetişkinlerin dünyasına hazırlanan, çocukluktan çıkmak üzere olan kız, tuhaf ancak iyi yürekli bir adam olan komşuları Pilot ile tanışınca her şey değişir. Pilot, bir zamanlar tanıdığı Küçük Prens aracılığıyla girdiği ve her şeyin mümkün olduğu dünyanın kapılarını kıza da açar.

7. Kaptan Fantastik (Captain Fantastic)

7. Kaptan Fantastik (Captain Fantastic)

IMDb: 7.9

Ben (Viggo Mortensen) ve Leslie (Trin Miller) 6 çocuklarıyla birlikte şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nin politikalarına ve toplumsal normlara karşıdır. Çocuklarına zorlu doğa şartlarında hayatta kalabilmek için her türlü eğitimi vermişlerdir. Ancak herhangi bir resmi eğitimleri bulunmamaktadır. Bipolar olan Leslie'nin hastaneye yatırılmaya mecbur kalması, sonra da intiharıyla tüm düzenleri alt üst olur. Leslie'nin zengin ve muhafazakar babası Jack (Frank Langella) kızının Hıristiyan töreniyle gömülmesi için ısrarcı olduğunda Ben ve çocukları, Leslie'ye kendi istediği şekilde son görevlerini yapabilmek için, çocukların hiç alışık olmadığı bir dünyada zorlu bir mücadeleye başlayacaktır.

8. Küs Kardeşler Limited Şirketi (The Darjeeling Limited)

8. Küs Kardeşler Limited Şirketi (The Darjeeling Limited)

IMDb: 7.2

Filmin hikayesi, birbirine yabancı üç kardeşin (Owen Wilson, Adrien Brody ve Jason Schwartzman) babalarının ölümünün ardından Hindistan'da bir tren turuna çıkmalarını anlatıyor. Hayal ürünü olan uzun mesafe treni 'Darjeeling Limited''ın ismi, belli ki Darjeeling Himalayan Railway'den alıntılanmış. Bu tren yolculuğu, birbirlerini tanıyıp yakınlaşmaya çalışan kardeşlerin çabalarının arka planını oluşturuyor. Filmde ayrıca Amara Karan, Anjelica Huston ve Natalie Portman da var.

9. Aşıklar Şehri (La La Land)

9. Aşıklar Şehri (La La Land)

IMDb: 8.0

Oyuncu olabilme hayaliyle yanıp tutuşan Mia (Emma Stone) ile klasik cazı günümüzde sürdürmeye çalışan Sebastian (Ryan Gosling) trafiğin sıkışık olduğu bir gün tanışırlar. İkisinin de hayallerinin gerçeğe dönüşmesi imkansız gibidir. Ancak büyük cesaret gerektiren hayalleri ve aralarında başlayan aşk, ikiliye adeta büyülü bir dünyanın kapılarını açacaktır.

10. Terminal

10. Terminal

IMDb: 5.3

Adı bilinmeyen bir şehrin tren garında, 'Hattın Sonu' adında bir restoranda çalışan güzel garson Annie (Margot Robbie), dışarıdan bakıldığında göründüğünden farklı birşey yaşıyor gibi görünmese de, aslında çok farklı bir paralel hayatı vardır. Annie'nin çalıştığı restorana gelen iki kiralık katil, çok tehlikeli ancak parası bol bir işi kabul ettiklerinde, Annie'nin aslında kim olduğunu ve neler yapabileceğini öğrenecekleri bir maceraya atıldıklarının henüz farkında değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ölümlü Dünya

11. Ölümlü Dünya

IMDb: 7.7

Uzun yıllardır Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten 8 kişilik Mermer Ailesi, dışarıdan bakıldığında işinde gücünde, sıradan bir esnaf ailesi gibi görünmektedir. Ancak bu ailenin sakladığı büyük bir sır vardır. Aile üyeleri kiralık katillerden oluşmaktadır ve dünya çapındaki bir örgüt için çalışmaktadırlar. Ancak yaptıkları bazı hatalar sonrasında deşifre olup açığa çıkarlar. Bu noktadan sonra peşlerine düşen örgütten kaçmak dışında bir seçenekleri kalmayacaktır.

12. Ben Madame Bovary Değilim (Wo bu shi Pan Jin Lian)

12. Ben Madame Bovary Değilim (Wo bu shi Pan Jin Lian)

IMDb: 6.9

Boşandığı kocası tarafından dolandırılan bir kadının hakkını aramak için çıktığı yolda çin hukuk sisteminin verdiği yanlış kararlar üzerine bunu kabullenmeyip işlerin nasıl parayla döndüğünü ortaya koymaya çalışacak bir kadının hikayesi anlatılıyor. Genel olarak kara mizah içeren filmde geleneklerin bozulması gerektiği görüşünde olan kadının neler yapabileceği hakkında fikirler edinmenize neden oluyor.

13. T.İ.M

13. T.İ.M

IMDb: 6.4

Özel kuvvetlerde görev yapan Yüzbaşı Serdar Yıldırım (Serdar Atacan), kimseye haber vermeden kapalı telsizlerle düzenlediği bir operasyonda pusuya düşünce 16 silah arkadaşının ölümüne engel olamaz. Bu olaydan sonra müthiş bir üzüntü yaşamasının yanında görevine de son verilir. Ancak günün birinde gizli bir görev için, yetenekli asker ve polislerden oluşan özel bir ekibe liderlik etmesi için yeniden kendisiyle temas kurulur. Serdar Yıldırım, bu görevi kaybettiği arkadaşları ve ülkesi için kabul eder. 5 kişilik T.İ.M., zorluk görev için bir araya gelir.

14. Doğru Adam (Man Up)

14. Doğru Adam (Man Up)

IMDb: 6.8

Bir kadın şansını kullanır ve sürpriz bir randevuya gitmek için başkasının yerine geçer. Man Up filminde, Amerikalı oyuncu Lake Bell’in canlandırdığı ve “romantizm için çok yaşlı olduğunu” düşünen 34 yaşındaki Nancy’nin hayatında, Londra’ya dönüş treninde karşılaştığı Jessica sayesinde hiç beklemediği bir değişiklik olur. Bir karışıklık nedeniyle Jessica’nın Jack ile olan “kör (sürpriz) randevusuna” Nancy gider.

15. 50 İlk Öpücük (50 First Dates)

15. 50 İlk Öpücük (50 First Dates)

IMDb: 6.9

50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.

Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır.

Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café'de bulur. Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry'nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore'a takılır.

Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy'ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau'ya gider. Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy'nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar.

İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy'ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy'yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café'ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry'nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Henry anlar ki eğer Lucy'nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
39
12
10
10
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

#4 Stajyer çok tatlı bir film izleyebilirsiniz.

Dennis

bunların çoğu tatlı ama sıkıcı filmler

Dennis

50 ilk öpücük pek sıkmıyor ama

Gizem Yenikler

1, 4 listedeki favorim.