Beşiktaş’ta kiracı olarak oturan Esin adlı kadın ev sahibiyle tartıştıktan sonra bilmediği bir numaradan arandı ve tehdit edildi. Konuşma esnasını anbean kaydeden kadının başına gelenler sosyal medyada paylaşılınca izleyiciler ikiye bölündü. Kimisi kadının tehdit edilmesine tepki yağdırırken kimileri ise evden çıkmadığı için hatayı onda buldu.
Baran adlı tanımadığı kişi tarafından aranan kadına telefonda ısrarla evden çıkması gerektiği söylendi.

Ardından ise telefondaki kişi kadın evden çıkmazsa olacakları “Esin Hanım bak bu evden çıkın yoksa farklı yöntemle çıkartırız.” sözleriyle anlattı.

İşte detaylar 👇
Gelen yorumlar ise bu şekilde oldu. 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
Yuh kadın tehdit etmek ne demek? Mağarandan yeni mi çıktın? Kiracından memnun değilsen kanun ortada, verirsin mahkemeye yasalar çerçevesinde işini halledersin.
Bu kadar rahat konuşmalarının malasef ki en büyük sebebi adaletin olmayışı, suç işlese bile serbest kalacağından o kadar emin ki!! Yazık gerçekten suçlunun... Devamını Gör
%25 kaldırılıp %65 zam oranı verildi yanlış hatırlamıyorsam böyle haberleri daha çok izleriz